Společná dovolená maminek s dětmi

446
25.6.18 14:25

společná dovolená- maminky s dětmi

Zdravím všechny maminky. :mavam: Napadlo mě „uspořádat“ dovolenou pro partu ženských s dětmi. Mám dvouletého kluka a rádi bychom někam vyrazili. Asi by se jednalo o pronájem nějaké chalupy na týden, vařili bychom si sami, nějak se prostřídali :) lokalitu by jsme ještě domluvili. Mám auto a pokud by bylo třeba, můžu někoho vyzvednout, případně v tom týdnu rozvozit na různé výlety :) Nedokážu momentálně upřesnit cenu, protože nevím kolik by nás jelo, ale chtěla bych aby to vyšlo co nejlevněji aby mohli jet i maminky které si nemůžou dovolit drahé dovolené ;) Dovolená vhodná pro ženy, na počtu a věku dětí nezáleží :dance:
Byl by zájem? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4523
25.6.18 14:39

Nechci urazit, ale opravdu si myslíš, že někdo pojede na dovolenou s někým, koho v životě neviděl? Asi jsem paranoidní, ale já bych to teda neudělala. Určitě nejsi jediná s dítětem v celém širém okolí, tak se zkus pozeptat třeba na hřišti, v kroužku, v herně nebo kdekoliv jinde, kde tě určitě někdo zná. Pokud nemáš žádné blízké kamarádky s dětmi (jsem na tom stejně), tak chápu tento krok, ale není to úplně šťastné řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
25.6.18 14:49

@chaela napadlo mě to právě kvůli maminkám které nemají tolik peněz aby jeli sami s dítětem. Myslela jsem to dobře. Pokud zájem nebude, nevadí, pojedeme sami, ale takhle by to bylo super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 14:58

Mne to neprijde jako takovy blby napad, ale uprimne bych se take bala, s lidmi, ktere neznam.

Kamaradka jezdi pravidelne sem a moc si to chvali, je to neco podobneho, jak pises, ale organizovane centralne.

https://www.kazimirka.cz/…tabory-2018/

• Citovat
  • Upravit
493
25.6.18 16:06

A proč ne je to pěkny napad. Já by jsem jela hned. Jen mam i chlapa a bez něj nikam nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
25.6.18 16:18

@Lifka pročpak? Třeba by mu to nevadilo kdyby se jednalo o dovolenou kde jsou samí ženský :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.6.18 16:25
@emimka20 píše:
@Lifka pročpak? Třeba by mu to nevadilo kdyby se jednalo o dovolenou kde jsou samí ženský :mrgreen:

kupa neznámých ženských ženských s neznámými dětmi,to je hororová představa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.6.18 16:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
25.6.18 16:30

Já se hlásím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.6.18 16:32
@Annabela11 píše:
@Burj Chalifa :lol: :lol:

Když si představím to neustále pokřikování x matek na fůru neposedných harantů,od rána do večera, k tomu mateřská slepičárna, tak jde na mě studený pot. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.6.18 16:52

@Burj Chalifa No mě osobně by to taky nebralo…ale věřím tomu že se najdou ženy které pojedou a které by to bavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
25.6.18 17:51

@Elleniie Tak super! :dance: jestli víš o někom kdo by taky rád jel, zkus nabídnout! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.6.18 18:02
@Annabela11 píše:
@Burj Chalifa No mě osobně by to taky nebralo…ale věřím tomu že se najdou ženy které pojedou a které by to bavilo

ale jo, nápad je to zajímavý,snaha se cení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.6.18 20:00

@Burj Chalifa Ano to si taky myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
25.6.18 20:14

@Annabela11 @Burj Chalifa a nemáte nápad kde to ještě rozšířit? Zatím mám asi tři maminky které mají předběžně zájem, ale chtěla bych aby nás bylo trochu víc, alespoň 7,8.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí