Společně bydlení s tchyní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3464
26.9.20 12:47
@Anonymní píše:
Ahoj, už je na to nahlížela tak, že bych měla být vděčná, že ty náklady jsou fakt minimální. Vždycky když si myslím, že je všechno v pořádku, tak se pak dozvím, že mě někde pomlouvá ale nikdy mi nic do očí neřekne.

proč řešíš její pomluvy? To je přeci její problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.9.20 12:48
@Anonymní píše:
@Niky2 já bych se odstěhovala hned, ale přítel nechce. Nechce ji tu nechat samotnou.

Tak to máš dobré vyhlídky na to, že dříve či později budeš sama se dvěma dětmi. Nebo si myslíš, že to vydržíš do smrti? Tchyně se rozhodně měnit nebude. Můžeš se pokusit nastavit nějaká pravidla, ale šance, že se ujmou budeš mít jenom za předpokladu, že na nich budeš trvat i za cenu dost velkého „krveprolití“.Za situace, kdy nejsi manželka, ale pouhá přítelkyně, dům Ti nepatří /pokud to dobře chápu/ a chlap se za Tebe jednoznačně nepostaví, to moc nadějně nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
26.9.20 12:49
@Anonymní píše:
@Niky2 já bych se odstěhovala hned, ale přítel nechce. Nechce ji tu nechat samotnou.

jenže na to nic jiného neexistuje. Odstěhovat a pokud jí tam nechce nechat samotnou tak se ptej jestli Tebe klidně nechá jít? Málokdy takové bydlení je v klidu. To si ty dveře nemůžeš zamknout? To je snad 1. věc na které bych trvala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.20 12:51
@roba18 píše:
proč řešíš její pomluvy? To je přeci její problém.
Řeším hlavně svoje soukromí, které tu není, ale jiné vychodisko než to odstěhování stejně do budoucna nevidím. Domluva je tu bezvýznamná :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.20 12:54
@Markéta80 píše:
jenže na to nic jiného neexistuje. Odstěhovat a pokud jí tam nechce nechat samotnou tak se ptej jestli Tebe klidně nechá jít? Málokdy takové bydlení je v klidu. To si ty dveře nemůžeš zamknout? To je snad 1. věc na které bych trvala ;)

Nemůžu, nechala u nic vyměnit fabku, kde se dají zamknout jen z její strany.

• Citovat
  • Upravit
36405
26.9.20 12:55

Odstěhovala bych se, ať už s chlapem nebo bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
26.9.20 12:58
@Anonymní píše:
ahoj, já jsem chtěla, aby byly dveře zamčené. Ona teď vyměnila fabku s tím, že klíč tam není vůbec a je jen taková záklopka z její strany. Takže ona může zamykat kdy chce a my ne. Většinou si zamyká, když je u nás návštěva děti, které jí vadí tak aby ji tam nelezly. Ale já si tu děti nahoře hlídám a nemáme důvod k ní chodit

Taksi udělejte z Vaší strany předstěnové posuvné dveře, které se také dají zamykat. Nemáš oporu v partnerovi, on to řešit nechce. Pokud není harmonie v generačnímsoužití, rada je - se odstěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16008
26.9.20 12:59

Pokud někdo bydlí s tchyní, měl by být zbaven volebního práva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
26.9.20 13:04

Tvůj problém není primárně v tchýni, ale v chlapovi, který není schopen se za tebe postavit. Ano, pro něj je jednodušší bydlení s maminkou za minimální náklady, protože jinak by stejně za ní musel občas chodit a pomáhat udržovat dům. Ale on si musí s mámou nastavit základní pravidla, aby to mohlo fungovat. Ty jsi pro jeho matku vetřelec a s tebou nic řešit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
26.9.20 13:06

Paní matka vás má pěkně na vodítkách, i s košíkem :mrgreen:
Co Ti řekne partner na přímou otázku, co hodlá dělat pro to, abyste
A) zůstali bydlet a žít ve stávajícím místě
B) šli/šla žít jinam, neboť paní matka velí a nepřijímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
26.9.20 13:09

ODSTEHOVAT!!! Pokud nemas chlapa, co se za tebe nepostavi, tak nema cenu setrvavat ani v dome a ani ve vztahu. Budes se tam trapit nejakou babiznou a mamanem s ceckem u pusy a ty stejne budes 5kolo u vozu. Bydleni se staryma rodicma nikdy a nikomu delat dobrotu nebude. Zbav se te ma***ru a zij lepsi zivot :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546

Jojo, inu za rozvod mohou vždy dva, on a tchyně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Je pravda, že ona mu naposledy řekla, že se mnou nic řešit nebude ale pouze s ním. U toho se tedy přes ním i rozbrečela, že ji má zastat.
Jeho odpověď na řešení situace je, abych si to s ní vyrikala sama..

• Citovat
  • Upravit
1699
26.9.20 13:11

Ne, nikdy.
Bydlení s tchánovci i s vlastními rodiči musí být složité a těžké.
Takže nejlepší možná varianta je bydlet samostatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16008
26.9.20 13:12

Jste oba neschopní a nevyzrálí. Absolutně nechápu, proč jste si spolu pořídili dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová