Společně bydlení s tchyní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5810
26.9.20 13:14

Už bych byla pryč, klidně i sama. My teda taky bydlíme v baráku s tchyni, ale ona má horní patro, my spodek a vzájemně si nikam nelezeme. Ona i dělá že tu vlastně vůbec není :mrgreen: takze ani nehlida, nic. Se synem (mým manželem) má blbý vztahy, pořád se jen hádají, takže se vzájemně nevyhledavame :mrgreen:

Tvy tchyni bych na rovinu ty dveře nějak zamkla i od vás, klidně tam pridelej řetízek nebo nevim, když ona může zamykat, tak ty taky :nevim: a mluv o tom stěhování, třeba přítele nalomis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.20 13:14

@Zumpa taky názor, díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.20 13:15

@Lainaire8 ten řetízek není vůbec špatný nápad, děkuju ;)

• Citovat
  • Upravit
1074
26.9.20 13:18

Tehle diskuzi je tu milion. Nikdy, nikdy nebude delat dobrotu zit s tchyni. A pokud by si chlap mel vybrat, jestli vy nebo jeho matka, tak se mi snad i zda, ze si radsi vybere ji, aby nebyla sama. Pokud neni retardovany, tak musi videt, ze takhle situace neni dlouhodobe udrzitelna a na prvnim miste ma byt jeho rodina a spokojena manzelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.20 13:20

@ocean.mama ahoj, myslím, že si to dost uvědomuje tu situaci a říká, že až bude v důchodu tak to s ní bude ještě horší :D teď to beru s nadsázkou a směju se, i když to samozřejmě vtipné není. Spíš naopak…

• Citovat
  • Upravit
66852
@Anonymní píše:
Nemůžu, nechala u nic vyměnit fabku, kde se dají zamknout jen z její strany.

tak bych fabku vymenila za beznou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
@Anonymní píše:
Nemůžu, nechala u nic vyměnit fabku, kde se dají zamknout jen z její strany.

tohle at řeší její syn ;) Bez toho bych se tam ani nestěhovala. Promluv s ním jak teda dál. Nebo z Vaší strany dát https://www.eshop-zemedelske-potreby.cz/…ovna-p21592/ je to namontované během pár minut a funkční :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@matkabagristy píše:
tak bych fabku vymenila za beznou

To by mě asi vykostila..její barák

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.20 13:22

@Markéta80 mám stejný názor, jeho matka..aby to s ní řešil on..

• Citovat
  • Upravit
1074
26.9.20 13:22
@Anonymní píše:
@ocean.mama ahoj, myslím, že si to dost uvědomuje tu situaci a říká, že až bude v důchodu tak to s ní bude ještě horší :D teď to beru s nadsázkou a směju se, i když to samozřejmě vtipné není. Spíš naopak…
nojo ale tim vlastne pripousti, ze se nikdy stehovat nebudete a to by me snad umorilo. Takhle to preci nejde. Bud tam teda zustat ale chtela bych mit absolutni soukromi a nebo pryc a satecek. Ale ja jsem typ, co bych to proste nedala, tohle sdilene bydleni
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
26.9.20 13:24
@Anonymní píše:
Je pravda, že ona mu naposledy řekla, že se mnou nic řešit nebude ale pouze s ním. U toho se tedy přes ním i rozbrečela, že ji má zastat.
Jeho odpověď na řešení situace je, abych si to s ní vyrikala sama..

Tak mu rekni, ze pokud nebudou zamykatelny dvere, budes muset jit pryc. Se zastrckou z vasi strany nic neudela, ne? Muzi rekni, ze kdyz tam bude zastrcka, bude doma klid, zadne hadky. To by ho mohlo trochu postrcit, at se chopi nejake iniciativy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.20 13:25

@ocean.mama já ze začátku bydlení vůbec neměla páru jaká je. Všechno se zdálo moc fajn..ale postupem času i jak se narodila malá, to je horší a horší.. a taky to nedávám..někdy se držím zuby nehty.. někdy si přijdu jestli třeba nepřeháním já..
Mám tu klid, když jsem doma sama s dětmi nebo s přítelem ale jak je doma i ona tak si přijdu hrozně svázaná

• Citovat
  • Upravit
14728
26.9.20 13:37

Můžeš zkusit dát na dveře tu zástrčku, nebo aspoň nějakou dětskou pojistku bez vrtání, pokud má tchyně problém s jakýmkoliv zásahem do dveří. Ale to ti stejně neřeší tvůj hlavní problém a to je chlap, který se tě nezastane a není schopen se spolupodílet na nastavení pravidel vašeho soužití. Ona ti řekne, že s tebou nic řešit nebude, jen se synem. A jeho reakce je, ať si to s ní vyřešíš sama? No tak jako… :nevim: Do budoucna to vidím jako neudržitelné, sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
26.9.20 13:46

Neshodnete se na tak důležité věci jako je bydlení, a už máte dítě? :roll: Buď odejdes teď, nebo za pár let se ztracenými roky a nervy. Jestli jsis ještě nevšimla, tak si tvůj partner vybral maminku, ne Vas.

Příspěvek upraven 26.09.20 v 13:47

• Citovat
  • Upravit
5640
26.9.20 13:46

Taky můžeš z vaší strany k těm dveřím přistavit skříň. Úložný prostory navíc se hodí vždycky. :nevim:

Jinak si myslím, že u vás to dobře nedopadne, leda by ses absolutně přizpůsobila a držela pusu.

Přítel svoji nečinností a tím, že absolutně nepřipouští možnost přestěhování se, dává jasně najevo, co je pro něj důležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová