Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, pred necelymi tremi tydny jsem porodila sve druhe miminko. Ted cekam na to, az padne sestinedeli (12. brezna) a ja se zase budu dostavat do formy. Ktera do toho pujdete se mnou? O hubnuti a cviceni budu informovat na blogu (mam ho v podpisu). Vsem hodne stesti a vule, at jsme temi, kterymi si prejeme byt ![]()
@zoe546 Vitej na palube, na blogu si muzes precist kdo jsem a co a jak planuju, kontakt je na me pak tady, nebo pres mail, ktery mam u blogu uvedeny. Pujde to, slo to po prvnim diteti, tak to pujde i ted!!! ![]()
Těším se. Mrknu. Já jsem 3 měsíce po porodu, kg ok, jako před otěhotněním ( i když bych patnáct chtěla do léta dát dole), ale ten lavor!!!Musí jít pryč! zatím cvičím u TV Pilates
@Lada84 Ahojky, ja jsem 7 týdnů po porodu a pořád mám 9 kg nahoře.
Mela jsme rizikové těhu a musela jsem smkoro půl roku jen ležet, takže ka šla nahoru. Na konci těhu jsem mela + 18 kg. Zkouším cvičit, ale musím říct že jsem celkem lemp, ale snažím se vyhýbat sladkému a to jsem vždycky byla na sladkém téměř zavislá.
Urcite na Tvůj blog juknu. ![]()
@zoe546 Tak to neni vubec spatny. To ja mam nahore asi 10kg, ale o kila mi nejde tak jako o cm. Budu cvicit Jillian Michaels a to jeji program 30 Day Shred a pak Ripped in 30, potom bud zase neco od ni (nemam odzkouseno), nebo tu Zuzku Light, ci Boba Harpera. Vsechno to jsou 30min. programy u kterych neni treba nic jineho, nez neco, na cem si je prehrajes a chut cvicit (i cinky se daji nahradit dvema pet lahvema o pul litru vody v kazde
)
@Senayle Tak to jsme to mely podobne, ja nabrala cca 16-17kg, takze chapu, ted mam nahore asi 10kg, ale tech se clovek jen tak nezbavi. Ale pujde to, davam tomu cca pul roku a jsem zase na svym. Urcite mrkni a kdyby cokoli nejasneho, tak pis ![]()
Ahoj
tak já se ráda přidám:) od porodu uz je to 19 měsíců, kg ok, ale chtělo by to zpevnit celkově tělo a nějak mi ubylo sil a jak holky rostou už je pomalu neunesu obě, když chtěj pomazlit a samozřejmě pomazlit chtěj obě najednou
![]()
Ale musim rict, ze vam zavidim tech 10 kg nahore, ja z porodnice odchazela se 72kg, coz bylo 18kg nahore
, ale musim rict, ze kojenim to do roka zmizelo ![]()
@Aeklyn Jsi vitana
A chapu, ze co chce jedno dite, tak to chce automaticky i druhe, mam to ted cerstve doma
Zpevnime to nase sadelko, ruku na to!!!
Jeee holky ja bych se k vám rada přidala, jenže jsem teprve v 6m, takže Z někdy v srpnu v půlce zari
až budu po 6-ti nedeli
jinak držím palečky, aby jste se dostali do kondice před tehu.. Taky si říkám, šlo to s prvním, půjde to i s druhým. Když se chce, tak to jde ![]()
Holky, nelekněte se
mám 98 kg. Ale cesta k tomu: Před dvěma lety úbytek na 80 kg - je s podivem, ale při 80 kg jsem opravdu štíhlá, nikdo mi nehádá ty kila. Netuším proč. Řídila jsem se rady ze Jste to co jíte - Ing. Havlíček, zumba, Pilates, každý den prolívání neslazenými čaji a vodou. Super. Pak příbytek 20 kg - ale bez jojoekektu. Na cca 101 kg. Pak otěhotnění, příbytek v těhu 9 kg, to šlo hned dolů. Takže se pohybuji mezi 98 - 100 kg. Potřebuju dát do léta na 84 kg a pak dopilovat na 80 kg a udržet to. Cvičení je ok, donutím se s radostí, ale nemám teď při malé disciplínu v pravidelnosti v jídle. Asi budu muset udělat do lednice 5 krabiček a druhý den z toho jíst. Abych se s tím nedrbala přes den. Kdy mnohdy není času.
Ja se taky hlasim! Sem sice jen tyden po porodu ale uz ted me stve co vidim v zrcadle (nejsem moc povrchni?
). Mam nahore asi 10kilo ale hlavne sem takova jako rozmekla… Nekdy na zari planujem svatbu, tak chci byt ta nejkrasnejsi nevesta pod sluncem (prekvapive)…
Jak je to se cvicenim pri kojeni? Takovy ty kyseliny mlecny a podobne…