Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Jancaqa Pridej se kdykoli, postup, jak na to budu uverejnovat na blogu (vc. fotek a zaznamu ubytku cm), tak at mas pohodove tehotenstvi a klidny porod! ![]()
@zoe546 Jidlo resim tak, ze snidani si proste udelam rychlou - musli zaliju mlekem, prip. celozrnny platek chleba se sunkou, cottage apod., svacinu pak jablko, obed mam ze skolni jidelny, dalsi svaca je typu flapjack a vecere co dum dal s tim, ze zdrava
Jde to, ale je to pri detech fakt sila, pres noc si dovolim kefiry, podmasli ci neco podobneho (pri nocnim vstavani je proste hlad).
@MiaD Do zari se stihne zmenit leccos, a 10kg je realne shodit a vytrenovat telicko! Cviceni pri kojeni jde, nesmi to byt jen nic na doraz, coz klasicke HIIT treninky nejsou (taky kojim a nechci na tom nic menit)..
@Lada84 píše:
@zoe546 Jidlo resim tak, ze snidani si proste udelam rychlou - musli zaliju mlekem, prip. celozrnny platek chleba se sunkou, cottage apod., svacinu pak jablko, obed mam ze skolni jidelny, dalsi svaca je typu flapjack a vecere co dum dal s tim, ze zdravaJde to, ale je to pri detech fakt sila, pres noc si dovolim kefiry, podmasli ci neco podobneho (pri nocnim vstavani je proste hlad).
@MiaD Do zari se stihne zmenit leccos, a 10kg je realne shodit a vytrenovat telicko! Cviceni pri kojeni jde, nesmi to byt jen nic na doraz, coz klasicke HIIT treninky nejsou (taky kojim a nechci na tom nic menit)..
Holky, tak včera Pilates a kousek Zumby u TV, ale na tom koberci mě to nějak nejde. Každopádně dobrý pocit a po prolívání vodou a pravidelnosti jídla kilo dolů. Snad se už odvodňuji. Pokaždé mi schrstnou první kila rychle dolů a pak to jde hůř. Je to zvláštní. Čím víc cvičím, tím je mi pak líto se nažrat. Ale musím říct, že v lednici máme dort, dost velký. Zítra má syn oslavu 5 let. Jak to mám udělat?
@zoe546 super tak já dort rozdala moc je nemusím naštěstí jinak sladké miluju ale rozdala jsem a zbytek šel do koše
teď mám 2kg dole od pondělí ![]()
@Kapřík90 píše:
@zoe546 super tak já dort rozdala moc je nemusím naštěstí jinak sladké miluju ale rozdala jsem a zbytek šel do košeteď mám 2kg dole od pondělí
Před návštěvou si vemu symbolicky, abych neurazila a pak odolám.
@zoe546 jj kousek si dej
hubnutí není jen o striktním dodržování musíš dělat kompromisi aŤ to nadšení rychle nepřejde já jsem toho důkazem
![]()
@Kapřík90 píše:
@zoe546 jj kousek si dejhubnutí není jen o striktním dodržování musíš dělat kompromisi aŤ to nadšení rychle nepřejde já jsem toho důkazem
![]()
Zdravím Kapříku
, dnes jsem si dala dvě malé tenké knedle s trochou bratislavského plecka, říkala jsem si, že obědy si dám, ale menší porce.
@zoe546 taky jím normálně obědy atd. ale přílohu si vážím at to nepřepísknu, vařit na 3× se mi opravdu nechce
dneska dělám špenát s bramoborem místo smetany mléko jinak je to příprave bez tuku ![]()
Kapříku a holky, selhala jsem
, takže dnes se omezovat nebudu a začínám od zítra. Bohužel. Ale mám pevnou vůli, takže slovo „zítra“ není jen fráze. Jen ta vůle včera nějak polevila, nad švédským stolem, řízky se salátem a dortem, to fakt jako nešlo.
@zoe546 ojej
víš co je nejhorší že kvůli jednomu dnu po měsíci hubnutí zahodiš vše a začneš se cpát to já tak udělala několikrát prostě když jsem jednou selhala měla jsem dole třeba 10kg tak jsem se na všechno vyprdla rozežrala se pak byla třeba 3-4měsíce naštvaná že to nedokážu apod. ale teď hubnu od pondělí a když už den zhřeším tak na druhý den se zase vrátím ke zdravému jídlu prostě kvůli jednomu dnu třeba za měsíc se tělo nezblázní na druhý den si dej kolo, procházku, elipcital a půjde to hned dolů za jeden den nepřibereš ![]()
dneska se chystám zahájít cyklistickou sezonu a objednám si tachometr na kolo
dneska to bude rozehřívačka
těším se
@Kapřík90 píše:
@zoe546 ojejvíš co je nejhorší že kvůli jednomu dnu po měsíci hubnutí zahodiš vše a začneš se cpát to já tak udělala několikrát prostě když jsem jednou selhala měla jsem dole třeba 10kg tak jsem se na všechno vyprdla rozežrala se pak byla třeba 3-4měsíce naštvaná že to nedokážu apod. ale teď hubnu od pondělí a když už den zhřeším tak na druhý den se zase vrátím ke zdravému jídlu prostě kvůli jednomu dnu třeba za měsíc se tělo nezblázní na druhý den si dej kolo, procházku, elipcital a půjde to hned dolů za jeden den nepřibereš
dneska se chystám zahájít cyklistickou sezonu a objednám si tachometr na kolodneska to bude rozehřívačka
těším se
@zoe546 @Kapřík90 Holky je to tak, jak pisete. Jeden den, kdy se vam neco nepovede jeste nic neznamena, dulezite je se na to nevybodnout a pokracovat v tom spravnem duchu. Ono behem roku je spousta akci, ktere lakaji k hreseni (oslavy, letni grilovacky, Vanoce atd..), ale chce to ke vsemu pristupovat rozumne. Nejde, nebo ja to rozhodne neumim, si rict, uz nikdy si nedam sladke. Dam si, ale fakt jeden kousek a max. jednou tydne. U grilovacek si hlidam bile maso, ryby, zeleninu. Veprika, parecky apod. nechavam ostatnim
Je to o kompromisech, jinak k pohybu se taky chystam, cekam na tu pulku brezna a ofiko konec sestinedeli.
Dame to a budeme mit postavicky jedna basen. Nemam obavy ![]()