Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Janichka píše:
Pokud do tri dnu nevyjde tak jdi k dr at te posle na kontrolni utz. Taky uz to mame za sebou. Myslela jsem ze spolkla sponku do vlasu. Nic nevychazelo tak jsme sly na utz a na uzt nic, takze nic neolkla ale stejne me to uklidnilo.
Jde to zjistit i utz???
@kopretina21 já bych teda v nejistotě žít nechtěla, nebo čekat co bude, může mít potíže až dýl, ale určitě bych se poradila s dětskou doktorkou.
No tak jsme zatím nikde nebyli - malý vypadá v pohodě. Navíc je divočák, pokud by se někde zasekla, či přilepila, by se musela uvolnit. Není už jen ležící mimi.Tak mi to alespoň řekla mamča, která je zdravoťák. Při polykání neměl vůbec žádné potíže, ani nezčervenal… prý to vypadá, že nic nespokl.
Promiń buď jsi totálně mimo a nehlídáš své dítě a nebo si z nás děláš srandu, před chvílí jsi založila téma snědl připálené jídlo a tady čtu o koruně. ![]()
@martulkasloník píše:
Promiń buď jsi totálně mimo a nehlídáš své dítě a nebo si z nás děláš srandu, před chvílí jsi založila téma snědl připálené jídlo a tady čtu o koruně.
prosím tě čti, téma je založené 31.3., dnes je 14.4. ![]()
@atominnka no mezidobí 2 týdnů pro mě není zase tak dlouhé, přijde mi to podezřelé
@martulkasloník prooooooooooooooooosim tě…
nemá cenu to řešit, malej je očividně zdraveja žádnou korunu nespolkl, vždyt to ani zakladatelka nevěděla jistě. A že snědl připálené jídlo? To nic přece není
@martulkasloník píše:
Promiń buď jsi totálně mimo a nehlídáš své dítě a nebo si z nás děláš srandu, před chvílí jsi založila téma snědl připálené jídlo a tady čtu o koruně.
Nejspíš máš velice klidné dítě že? Tak bud ráda a neschazuj tu zakladatelku.
@Lastkecka klidné nemám ani náhodou, malá je drak ale nám potřebu zakládat témata o tom co kde malá snědla. mě to přišlo prostě podezřelý, zřejmě jsem už schizofrenik ze všem vysněných témat na emiminu ![]()