Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Projela jsem plno podobných diskuzí, ale nic takového tu asi žádné dítě nepozřelo. Můj skoro roční syn právě „snědl“ barvu do tiskárny, netuším, jak se k ní dostal, chlap to nosí z práce ve zkumavkách, asi byla nějak povolená, najednou ji měl v ruce, pusu černou, ruku taky, zkumavka je plná, asi to jen nějak ocucal. Samozřejmě to nejde umýt, snažila jsem se mu vyčistit vnitřek pusy pastou. Ale nevím, jestli mu to může něco udělat, jestli někam volat nebo ne
Nemá tu někdo podobnou zkušenost?
Příspěvek upraven 30.03.13 v 10:20
https://cit.vfu.cz/vettox/list.php?… víc jsem toho taky nenašla
Zavolej na toxikologickou linkou, jsou tam zvyklí a poradí ochotně.. http://www.tis-cz.cz/
Zavolej si na toxikologii: 224919293. My tam volali, když synovec vypil tuš.
Ano, zavolej na toxikologii. Taky jsem volala, když syn vypil bublifuk a okousal otevřený centrofix.
Holky díky…a to jsem si říkala, že já nikdy takový stupidní téma zakládat nebudu
Tak jsem tam volala, paní chudák taky moc nevěděla, že je strašně moc těch druhů barev, takže jen vypláchnout pusu, dát napít a čekat ![]()
A jentak mimochodem, chtěla po mně jméno a rč. dítěte kuli pojišťovně, tak snad mě pojišťovna nebude kuli tomu nějak uhánět
![]()
@Reinka když synovec tenkrát vypil tu tuš (taky je zajímnalo co za barvu), tak si měl dát pivo.
@ivana-domca počkej, to jsem si jen tak tipla.. Ale zase když nad tím přemýšlím, tak proč by ne.. Doktorovi taky pojišťovna zaplatí každou návštěvu pacienta, ne? Tak třeba to mají taky nějak placený..
@gabriela82 logicky to zní, neříkám, že ne, jen mě to prekvapilo ![]()
Ahoj, jsem chemik a myslim si, ze to bude v pohode. Tonery obsahuji inkoust na bazi glycerinu, pak je tam barvivo a alkoholy. Dala bych mu zivocisne uhli a hodne pit. Neni to zdravi nebezpecne.
@gabriela82 @ivana-domca ano, opravdu se to účtuje pojišťovně alespoň jako tzv. minimální kontakt nebo i jako konzultace.
Příspěvek upraven 29.06.15 v 12:21
@Reinka Nechci moc strašit, ale mám pocit, že je jedovatá, poškozuje ledviny. Honem rychle bych jela do nemocnice!