Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@andrisek12 Nemusíš se bát, protože to půjde bez problémů ven. Děj si hodně nakládaného zelí, aby se to obalilo, ale i bez zelí to půjde dobře.
![]()
Panebože co by se ti asi mohlo stát. Přestaň hysterčit a zapoj mozek ![]()
To vyjde ven, telo si zobne zepar chemikalii a nenos plastove nehty, jsou lacine a hnusne ![]()
Já nějak nemůžu pochopit, jak se ti z té plechovky dostal do pusy. Když si představím, jak piju z plechovky, tak nemám pusu tak hodně otevřenou, aby se mi tam vešel nehet. ![]()
Jinak předpokládám, že se ti nemá co stát. Leda bys měla za nehtama špínu, tak snad jen nějaká otrava…
![]()
@lovesmile Tak třeba měla otevřenou pusu při otvírání plechovky a nehet prostě odbrnkl ![]()
@Koty píše:
@lovesmile Tak třeba měla otevřenou pusu při otvírání plechovky a nehet prostě odbrnkl
Jo, tak to mě nenapadlo.
![]()
Plastovej nehet je zaoblenej, ne, to projde v pohodě. Pro jistotu bych to řešila jako u psa, nacpat kyselým zelím a tělo už si poradí ![]()
@RadkaCh píše:
No jo, tak takový hlad jsem ještě neměla
Jedna naše příbuzná jo. Fakt si snědla nehet ![]()
@andrisek12 píše:
Stalo se mě to když jsem otvírala plechovku s pitím, nevšimla jsem si toho a zapila to. Nevyzvracela jsem to.
Hlad jsem neměla, a navíc si tady píšu o radu, mám panikařit nebo to vyjde druhou stranou!
Stat se může cokoli tak se uklidněte
Já jsem úplně klidná ![]()
No panikař, co ti mám jinýho poradit. Beztak už panikaříš. Zajdi si s tím na pohotovost, než ti tam ta ruka vyroste
Kdovíkde ten nehet je. Taky nevěřím tomu, že by zrovna náhodou spadl do toho otvoru a pak se nepozorovaně dostal do pusy. Bůhví kam odletěl
@andrisek12 píše:
A šel ven normální cestou? té vaši příbuzné?
Pokud vím, tak operovat ji nemuseli. Ale už se jí bohužl nezeptám, páč je po smrti
Dost hustýýýý, už se těším na následnou diskuzi až tu bude téma: našla jsem ten nehet, co myslíte, můžu si ho nalepit zpátky nebo ne?
![]()
Tak pod kudlu tě s tím asi nepoženou, zas tak velký to není. Jestli se bojíš, tak si zavolej do nemocnice a zeptej se.
Jako to se nezlob ty, ale ta představa je opravdu dost úsměvná 
A příště moc nepopíjejte nebo si na to aspoň sundejte nehty