Spolknutí plastového nehtu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
13.6.15 07:41

Tak pod kudlu tě s tím asi nepoženou, zas tak velký to není. Jestli se bojíš, tak si zavolej do nemocnice a zeptej se.
A příště moc nepopíjejte nebo si na to aspoň sundejte nehty :lol: Jako to se nezlob ty, ale ta představa je opravdu dost úsměvná :lol:

• Citovat
  • Upravit
1146
13.6.15 07:46

@andrisek12 Nemusíš se bát, protože to půjde bez problémů ven. Děj si hodně nakládaného zelí, aby se to obalilo, ale i bez zelí to půjde dobře. :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
13.6.15 07:52

Panebože co by se ti asi mohlo stát. Přestaň hysterčit a zapoj mozek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
13.6.15 08:09

To vyjde ven, telo si zobne zepar chemikalii a nenos plastove nehty, jsou lacine a hnusne :lol:

• Citovat
  • Upravit
6578
13.6.15 08:18

Já nějak nemůžu pochopit, jak se ti z té plechovky dostal do pusy. Když si představím, jak piju z plechovky, tak nemám pusu tak hodně otevřenou, aby se mi tam vešel nehet. 8o
Jinak předpokládám, že se ti nemá co stát. Leda bys měla za nehtama špínu, tak snad jen nějaká otrava… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
13.6.15 08:26

@lovesmile Tak třeba měla otevřenou pusu při otvírání plechovky a nehet prostě odbrnkl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
13.6.15 08:26

@andrisek12 neboj, nehet v pohodě projde spodem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
13.6.15 08:41
@Koty píše:
@lovesmile Tak třeba měla otevřenou pusu při otvírání plechovky a nehet prostě odbrnkl :mrgreen:

Jo, tak to mě nenapadlo. :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
13.6.15 09:50

Plastovej nehet je zaoblenej, ne, to projde v pohodě. Pro jistotu bych to řešila jako u psa, nacpat kyselým zelím a tělo už si poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.6.15 09:52
@RadkaCh píše:
No jo, tak takový hlad jsem ještě neměla :mrgreen:

Jedna naše příbuzná jo. Fakt si snědla nehet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.6.15 09:55
@andrisek12 píše:
Stalo se mě to když jsem otvírala plechovku s pitím, nevšimla jsem si toho a zapila to. Nevyzvracela jsem to.
Hlad jsem neměla, a navíc si tady píšu o radu, mám panikařit nebo to vyjde druhou stranou!
Stat se může cokoli tak se uklidněte

Já jsem úplně klidná :nevim:
No panikař, co ti mám jinýho poradit. Beztak už panikaříš. Zajdi si s tím na pohotovost, než ti tam ta ruka vyroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.6.15 09:58

Kdovíkde ten nehet je. Taky nevěřím tomu, že by zrovna náhodou spadl do toho otvoru a pak se nepozorovaně dostal do pusy. Bůhví kam odletěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrisek12
13.6.15 10:15

.

A šel ven normální cestou? té vaši příbuzné?

• Citovat
  • Upravit
17630
13.6.15 11:18
@andrisek12 píše:
A šel ven normální cestou? té vaši příbuzné?

Pokud vím, tak operovat ji nemuseli. Ale už se jí bohužl nezeptám, páč je po smrti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.15 11:51

Dost hustýýýý, už se těším na následnou diskuzi až tu bude téma: našla jsem ten nehet, co myslíte, můžu si ho nalepit zpátky nebo ne? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí