Sporťák, který zvládne terén aniž by drkotaly malé zuby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
9.4.22 11:45
@Katherinak píše:
@2468 do thule jsem chtěla jít ale nejsem milionář a vadilo mi že tam má dítě málo místa na spaní…když usne tqk jedine s nohama dole

Za 500 se da dokoupit polohovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
9.4.22 14:02
@Katherinak píše:
@2468 do thule jsem chtěla jít ale nejsem milionář a vadilo mi že tam má dítě málo místa na spaní…když usne tqk jedine s nohama dole

Nepsala si cenu, takže jsem nevěděla :nevim: Pokud se bavíme stále a pouze jen o sporťáku, tak je to prostorné a určitě ne málo místa na spaní. Ano nejde to úplného lehu, ale téměř do úplného, pro sedící dítě si myslím, že to není žádná tragédie. Dá se koupit vložka, aby nožky byli nahoře. Měla jsem z toho trošku strach, ale krásně tam drží, jednou se přidělá a pak už si to stelujes podle potřeby jednou rukou, krásné drží, nepadá.
Levnější je x lander run. To jsou dva kočárky, který terén fakt zvládnou. Pak mám sporťák avova city ranger, který je úplně maličkaty, něco jak golfky, tvrdí že zvládne i terén za mě max rovny chodník a obchoďák. Britax Römer smile III nám byl prodáván taky jako kočárek vhodný i do terénu. S čímz nejen že nesouhlasím, ale celkově je to krám neskutečný a od Britaxu bych si už kočárek v životě žádný nepořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
9.4.22 14:06

Abc design Viper 4 s, tank, který projede všude i závěje, ale taky je těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14710
9.4.22 15:19
@Janli píše:
Jestli byl starší, tak jste měli vyměnit duše. Ty nejsou nesmrtelný, mají omezenou životnost.

Asi ano, nicméně mě to nenapadlo a ex byl totální lama na tyhle věci a já porad jako trubka litala s pumpickou :roll: proto je taky ex :mrgreen: ale u kočárku s normálními koly nutnost tohle řešit odpadá. Ty Gessleiny, jak jsem psala, mají vzduchová kolečka, tzn ze ta kola mají mít vevnitř vzduchovou kapsu, ale nedofukuji se. Taková kombinace nafukovacích a celoplastovych :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí