Sporťák pro těžší dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
19.1.16 23:24
@Tunrida píše:
A co jsi teda zjistila? :lol:

Mám spoustu informací, takže k nim přistoupím jako správný analytik :). Vypíšu doporučené kočárky, skouknu na netu, zhodnotím parametry, cenu a vzhled, vyberu favority a zakoupím :lol:. Zatím znám jen X-lander a Perego GT3. Jak to dopadlo dám vědět.

• Citovat
  • Upravit
24320
20.1.16 06:36

@Janli tak si pridej baby jogger..Klidne mi pisni sz.
X lander nedopporucuju je to tvrdy kocarek. Peg Perego je super ale je to tank ale ma odpruzeni…Mela jsem 15kocarku. A za mne je top baby jogger mam gt mini nema polohovaci nohy ale i to se da vyresit. Ja doporucuju. jako do jineho kocarku bych nesla. At GT mini, nebo Ellite ( to ma pol.nohy) nebo summit nebo versa (otocna sedacka i) Lepsi kocarky nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.1.16 16:30

Zhodnoceno a uzavřeno. Nakonec mám 3 varianty. Zapomněla jsem na jeden důležitý parametr a to je velikost - nebo spíš maličkost - kufru auta. Mám Fiestu. Takže Britax B-motion se vejde určitě, ale chtěla bych spíš Jané Slalom nebo Baby Jogger Elite. Takže si udělám výlet do obchodu, kde je mají všechny a budu zkoušet :D. Nový sporťák mi muž zkousne, nové auto by asi rozdýchával hodně dlouho.
Díky za rady, jede se nakupovat.

• Citovat
  • Upravit
Janli
27.1.16 16:32
@kattkka píše:
@Janli tak si pridej baby jogger..Klidne mi pisni sz.
X lander nedopporucuju je to tvrdy kocarek. Peg Perego je super ale je to tank ale ma odpruzeni…Mela jsem 15kocarku. A za mne je top baby jogger mam gt mini nema polohovaci nohy ale i to se da vyresit. Ja doporucuju. jako do jineho kocarku bych nesla. At GT mini, nebo Ellite ( to ma pol.nohy) nebo summit nebo versa (otocna sedacka i) Lepsi kocarky nejsou.

Tak to tě obdivuju, já jsem srdcař. Chci mít jednu dokonalou věc a chci ji nadlouho. Když koupím něco, co vevyhovuje, jsem z toho na prášky. Ještě, že jsou maminy jako ty a můžou srovnávat :potlesk:.

• Citovat
  • Upravit
24320
28.1.16 07:01

@Janli : dekuju. Tedkom zvazuju ze poridim summita. Laka mne ho vyzkouset. :D Aůe to uz je baby jogger. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí