Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Myslím, že to uveze každý sporťák. Já jsem klidně naložila na x-lander 3 děti, celkem cca 50 kg, ještě náklad a v pohodě. ![]()
Taky bych řekla, že ty robustní uvezou podstatně víc, mě taky v Perego GT3 běžně jezdily 2 děti…
Co Jané Slalom? Nebo nějak preferuješ ta 4 kola?
Můj chlap taky nechtěl trojkolku a pak si pochvaloval, na rovné cestě to uřídíš jednou rukou v pohodě, v terénu už to chce ruce obě, ale jezdilo se s ním fakt dobře (polní cesty…).
@Janli ty lepší tohle dítko 100% uvezou. Mám quinny speedy a je super. pro velké dítě dost prostordný atd.. na stejném principu je i jane slalom pro a perego gt3 ![]()
Ony to ty kočáry udrží, ale je potřeba si o nich načíst, co vydrží. Třeba jak je tady zmíněný ten Jané Slalom, tak Slalom Pro vydrží snad úplně všechno, to je nezmar. Pak je ještě na podobném principu Jané Slalom Reverse a tam se u vadných konstrukcí stává, že se zlomí ve sváru, takže s přetížením bych u něj radši moc neriskovala.
Vím, že jsem tady jednou četla o prasklém Firkonu taky. S těmi Prampoly nevím no. Fakt to chce projet recenze, tam se dozvíš víc o konkrétním tebou vybraném kočáru.
Fajn je Quinny Speedi, je hodně široký, ale nemá tak dlouhou zádovou opěrku, párkrát jsem na něm vezla 2 děti, dohromady 25 kg a vešly se vedle sebe na šířku ![]()
Když jsem se dívala po kočárech s velkou nosností, tak vedou určitě Baby Joggery a Tfk (pokud si to dobře pamatuju).
Já kdybych kupovala znova tak baby jogger x3, obrovskej koš, projede všechno a je lehkém a uskladněn. Já mám velký dite, má ho kamarádka a uveze i dvě děti
nosnost 35 kg a váží 11kg.
@Janli britax B-motion, má nosnost i s nákupem 25 kg,naf.kola
Prostě mi čtyřkolky přijdou stabilnější, ale asi je to jen můj pocit. Moje dítko totiž trénuje na paraglána - pud sebezáchovy u něj hledám marně. Asi poprosím nějakou maminu s tříkolkou, aby mi ji na pár minut půjčila na vyzkoušení.
Děvčata, díky moooc za rady
. Není nad osobní zkušenost a teď vím po čem se mám poohlédnout.
@Janli píše: Děvčata, díky moooc za rady. Není nad osobní zkušenost a teď vím po čem se mám poohlédnout.
3kolky jsou top. Hlavne baby jogger ![]()
@Janli píše: Děvčata, díky moooc za rady. Není nad osobní zkušenost a teď vím po čem se mám poohlédnout.
A co jsi teda zjistila? ![]()
Ahoj děvčata, potřebuji radu. Potřebuji koupit sporťák, teď mám Roam Maritu, je nepřekonatelná, ale potřebujeme něco skladnějšího na cestování. Problém je, že naše 14timěsíční holčička má 14kg a 90cm, odhadovaná váha ve třech letech 18kg (je po rodičích, maminka 180cm, táta 200cm). Potřebuju bytelný sporťák a odpružená, pokud možno nafukovací kola - bydlíme na vesnici. Líbí se mi Prampol Zebra nebo Gazelle, mají sice nosnost 15kg, ale nějaká rezerva tam určitě je. Jen mám strach jak budou ovladatelné, pod větším zatížením. Už jsem jeden neovladatelný sporťák posílala do světa. Máte zkušenosti s těmahle nebo můžete poradit něco lepšího? Budu moc vděčná za radu. Díky