Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Sabinka píše:
@iwankaanjelik kdyžtak se ptej
krasnýýý ale cena taky není lidová, krucis ![]()
Jo, to je pravda, já ho ještě kupovala o něco dražší v Německu kvůli ruční brzdě na zadní kola (v ČR je jen s ruční parkovací brzdou…v popisu to mate), jezdíme dost v terénu na horách.
@iwankaanjelik
Elita zrovna prodávám, pokud by měl někdo zájem ![]()
Ahoj, u nás vede Nuna pepp Deluxe 2013
Nunička je super jak do města, tak do přírody..jela jsem s ní po štěrku kde byla spousta kamínků a kamenů a mohla jsem ovládat jednou rukou, má super odpružené kolečka, které jsou i gumové, takže to,,nedrncá,, a zvládlo to procházku i lesem
..má to ale tuším jen ta 2013 předchozí verze nejsou odpružené, ale to si fakt nejsem jistá
..když ho složíš je malinký a polohování jde až do lehu
..
![]()
Tak jen k Elitovi a Teutonce - oba mam. Elite mam jen par dni a jsem z nej odvarena, fakt lehky, krasne se ridi, rekla bych dobre resene odpruzeni, ALE ja jsem tam ted posadila rocni dceru a i ta je v nem ztracena, a to neni zadny prdousek. Trimesicni miminko by muselo 100% do korbicky. Tim, jak je nevyztuzeny, si tam proste mimco, ktere neni pevne fakt neumim predstavit. Ale kocar je to luxusni.
Teutonka fakt projede vse, odpruzeni paradni, ma krasny leh a sedacku i proti smeru, coz pro miminko je paradni. Ale zase to rozhodne neni lehky ani skladny kocar.
O tom Janecku jsem cetla, ze neni odpruzene, ale nevim, to jsem nazivo nevidela.
Ja bych sla do Zappa, nebo neceho takoveho, pokud to ma byt fakt skladne a lehke. Z terennejsich me napada pro tyto ucely MC Mura, ale ta je taky tezsi, ale skladani ma dobre a male mimco si v ni umim predstavit (ale ne v kolekci 2012, ta ma malou strisku).
Holky díky za tipy, jak vas neco napadne, tak hazejte dalsi, pls
hlavne ty pevny zadicka do lehu, a aby se po slození vesli do malyho auta. A nejaky ten teren aby zvladl kocarek, takze odpruzení by bylo vhodnyy… ![]()
zatim nee… potrebuju kocarek co bude mit vse co pozaduji, ne jen pulku
takovy mam doma,,polovicni,,
![]()
@iwankaanjelik Hele a co Baby jogger city versa? Nevim, jak je to s dostupnosti, asi by ses musela poinformovat u dovozce, ale maji tam cerven 2013. Ma jen 10,5 kg, babyjoggerovske skladani, takze super skladny. Uplny leh i odpruzeni vsech kol. Ale nevim, jak ma resena zadicka, jestli ne stejne jako Elite.
@mmuerka píše:
@iwankaanjelik ty vubec nejsi narocna, co?
neeee vůůbeccc ![]()
Žádný kočárek není dokonalý (proto mám 4
), vždy je to o kompromisu.