Sporťák, odpružení, lehký, skladný. Existuje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2149
11.7.13 18:56

@iwankaanjelik kdyžtak se ptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
11.7.13 19:00
@Sabinka píše:
@iwankaanjelik kdyžtak se ptej

krasnýýý ale cena taky není lidová, krucis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
11.7.13 19:06

Jo, to je pravda, já ho ještě kupovala o něco dražší v Německu kvůli ruční brzdě na zadní kola (v ČR je jen s ruční parkovací brzdou…v popisu to mate), jezdíme dost v terénu na horách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.7.13 19:36

@iwankaanjelik
Elita zrovna prodávám, pokud by měl někdo zájem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
11.7.13 20:20

@Edith666

napis sz :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
11.7.13 21:15

Ahoj, u nás vede Nuna pepp Deluxe 2013 :)) Nunička je super jak do města, tak do přírody..jela jsem s ní po štěrku kde byla spousta kamínků a kamenů a mohla jsem ovládat jednou rukou, má super odpružené kolečka, které jsou i gumové, takže to,,nedrncá,, a zvládlo to procházku i lesem :) :)..má to ale tuším jen ta 2013 předchozí verze nejsou odpružené, ale to si fakt nejsem jistá :)..když ho složíš je malinký a polohování jde až do lehu :).. :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
11.7.13 22:33

Tak jen k Elitovi a Teutonce - oba mam. Elite mam jen par dni a jsem z nej odvarena, fakt lehky, krasne se ridi, rekla bych dobre resene odpruzeni, ALE ja jsem tam ted posadila rocni dceru a i ta je v nem ztracena, a to neni zadny prdousek. Trimesicni miminko by muselo 100% do korbicky. Tim, jak je nevyztuzeny, si tam proste mimco, ktere neni pevne fakt neumim predstavit. Ale kocar je to luxusni.
Teutonka fakt projede vse, odpruzeni paradni, ma krasny leh a sedacku i proti smeru, coz pro miminko je paradni. Ale zase to rozhodne neni lehky ani skladny kocar.
O tom Janecku jsem cetla, ze neni odpruzene, ale nevim, to jsem nazivo nevidela.
Ja bych sla do Zappa, nebo neceho takoveho, pokud to ma byt fakt skladne a lehke. Z terennejsich me napada pro tyto ucely MC Mura, ale ta je taky tezsi, ale skladani ma dobre a male mimco si v ni umim predstavit (ale ne v kolekci 2012, ta ma malou strisku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
11.7.13 23:35

Holky díky za tipy, jak vas neco napadne, tak hazejte dalsi, pls :) hlavne ty pevny zadicka do lehu, a aby se po slození vesli do malyho auta. A nejaky ten teren aby zvladl kocarek, takze odpruzení by bylo vhodnyy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
11.7.13 23:37

@iwankaanjelik zatims nevybrala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
11.7.13 23:51

@mmuerka

zatim nee… potrebuju kocarek co bude mit vse co pozaduji, ne jen pulku :think: takovy mam doma,,polovicni,, :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
12.7.13 00:22

@iwankaanjelik ty vubec nejsi narocna, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
12.7.13 07:48

@iwankaanjelik Hele a co Baby jogger city versa? Nevim, jak je to s dostupnosti, asi by ses musela poinformovat u dovozce, ale maji tam cerven 2013. Ma jen 10,5 kg, babyjoggerovske skladani, takze super skladny. Uplny leh i odpruzeni vsech kol. Ale nevim, jak ma resena zadicka, jestli ne stejne jako Elite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
12.7.13 07:57
@mmuerka píše:
@iwankaanjelik ty vubec nejsi narocna, co? :mrgreen:

neeee vůůbeccc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
12.7.13 08:13

Žádný kočárek není dokonalý (proto mám 4 ;) ), vždy je to o kompromisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
12.7.13 08:25

@petulatko a máš vyztužená záda tou deskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí