Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@arinecka píše:
Určitě není správné co dělají, ona je ještě mladé telátko, on by už měl mít rozum to je fakt, myslím ale že není potřeba se jí vysmívat, nemá se pravděpodobně komu svěřit tak to zkusila tady no
V 17 už by měla mít dostatečný rozum na to, aby věděla, že podvádět je špatné a tím spíš s nezletilou.
@Nimie píše:
V 17 už by měla mít dostatečný rozum na to, aby věděla, že podvádět je špatné a tím spíš s nezletilou.
Tak jasně že jo, vždytˇto i píše že ví že to není správné. Nadpis diskuse je ale jasný no. Prostě si tady jen vylila srdíčko.
@arinecka píše:
Určitě není správné co dělají, ona je ještě mladé telátko, on by už měl mít rozum to je fakt, myslím ale že není potřeba se jí vysmívat, nemá se pravděpodobně komu svěřit tak to zkusila tady no
Svěřit se pravděpodobně nemá komu nebo na to raději nenašla odvahu a ani se nedivím. Měla jsem o 18let staršího partnera a to mi bylo 24.Ze začátku mi to nevadilo, postupem času jsem si začala uvědomovat, že do budoucna to takhle rozhodně nepůjde. Jak říkáš-je to ještě telátko, tak snad na totéž jako já přijde dřív, než bude pozdě nebo než to praskne. A ten chlap taky normální nebude.Nebo mu spíš dělá dobře, že si může takhle masírovat ego - bohužel ne s mladou kočkou, ale s dítětem ![]()
@Kajule21 prave, ona na to casem prijde, jen aby nebylo pozde. ![]()
@arinecka píše:
@Kajule21 prave, ona na to casem prijde, jen aby nebylo pozde.
Přesně!! Ale jak se říká: „Kdo chce kam…“?!