Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
jelikož je po Štědrém dnu, tak bych se ráda zeptala, co jste daly svému milovanému. Zda jste ho i něčím překvapily a co mu udělalo největší radost
Ptám se i díky tomu, abych měla inspiraci i na další Vánoce, děkuju ![]()
Letos jsem nebyla originální a dostal kosmetiku na auto a tepláky s mikynou.. hned si na internetu sháněl boty aby mu to ladilo.. takže jsem mu ještě o půlnoci platila nové botky a bundu
![]()
Přítel toho dostal víc, ale nejvíc ho prý mile překvapil vlastnoručně sestavený balíček s dobrotami na zdravou snídani (vločky, různá semínka a oříšky, sirupy, mandlová pasta, sušené ovoce atd.)
Jinak dostal ode mě ochranné sklo na displej iPhone, nenalepil si ho a dnes ráno mu mobil spadnul a displej prasknul ![]()
Pritel dostal 3 kvalitni rumy (jedna flaska skoro 2000)a pasek. Ale vetsinou dostava nejake naradi ![]()
On si přál stříkací pistoli s kompresorem na airbrush, tak jí dostal…a já mu koupila EDT Diesel only the brave…páč mi voní… ![]()
Pantofle Keen, knihu, mini flashdisk 64gb, nejaky chilli koreni a nejakou drobnost jeste..:-)
Počítačový stůl, ale ten dostal předčasně už v říjnu
Pod stromek vůni, sprcháč a deodorant Adidas get ready, pyžamo, pantofle, trenky..
Kulicha Celebrating biatlon… tak trochu fandíme, tak bude štýlovej do hor ![]()
Mi darky resime jemom pro deti, pritel dostal trika, ponozky, nakou kosmetiku, zapalovace, a pak sme meli par spolecnejch darku tipu povleceni atd ![]()