Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem se prave divala a mám z toho radost!
co vy? Jaké jsou názory?
https://m.novinky.cz/articleDetails?…
Jsem jedině pro a jsem ráda, že konečně. Je to bomba, ale upřímně mě to v tomto státě překvapilo
@alimdar píše:
Jsem jedině pro a jsem ráda, že konečně. Je to bomba, ale upřímně mě to v tomto státě překvapilo
Takto překvapeni prave mám taky
, jsme totální burani a já tuto zemi nesnáším, za velkou spoustu věci ![]()
Jsem taky ráda. Kouření je pro mě stejné jako by tam seděli a píchali si do žil. Prostě droga jako droga a děti se učí nápodobou… Takže kouřit si můžou doma a na čerstvé vzduchu kde to neotravuje plíce i všem ostatním.
Nicméně jako nekuřák chodím stejně do nekuřáckých restaurací
Takže tam nevidím velkou změnu. Zaplivanej pajlz bude pořád zaplivanej, jenom bez cigaret.
Taky jsem ráda, jsem nekuřák, tak třeba zase konečně budu moct jít v klidu do nějaké hospody nebo na nějakou zábavu
Doufám, že technické služby stihnou posílit, aby zvládaly odklízet ten binec na chodnících a měšťáci naberou pochůzkáře na řešení rušení nočního klidu ![]()
@Aletheia tak třeba rodinný příbuzný, má na úrovni irsky bar v centru na P1 a vždy to mělo hezkou atmosféru a vybavení, ale vadilo mi tam kouření, být tam chodili jen cizinci a hlavně Skotove, Anglani, Irové a bylo to tam moc fajn, ale vadilo mi tam prave ono kouření, které před 2mi lety zrušili a je to tam ještě lepší! A přitom to nebyl nikdy proste pajzl.
Dalšá závit na utahujícím se šroubu. Akorát mě překvapuje, kolik lidí tomu zase nadšeně tleská…
@terinka4444 taky jsme doteď s manželem řešili, ze když už někam jsme chtěli rychle zajít museli jsme jít někam do nekuřácké, protože proste člověk nacvičuje i za minutu, zrovna o víkendu jsme byli v pizzerii v Troji v Praze a půl byla kuřácké půl ne a i tak na to proste vadilo.
Za mě taky dobře-jsem nekuřák…vybírala jsem si taky restaurace-nekuřácké..za mě super…a když si na výletě budeme moci s rodinkou zajít na oběd a nebudou nám kouřit pod nosem jenom super
![]()
@Aletheia píše:
Jsem taky ráda. Kouření je pro mě stejné jako by tam seděli a píchali si do žil. Prostě droga jako droga a děti se učí nápodobou…
droga jako droga… by měli zrušit i kavárny, ne?
@Gosi píše:
droga jako droga… by měli zrušit i kavárny, ne?
A cukrárny. Ještě by Bábišce měli zakázat prodej těch jeho humusáckejch uzenin, protože to člověka zabije stejně spolehlivě jako cigarety.
Jako restaurace kde se podává jídlo ok, ale fakt nevím jak budou fungovat klasické venkovské hospody kam chodí chlapi na pivo a k tomu si dá většina cigáro…
Nejdřím EET, teď tohle. Absolutně tohle rozhodnutí nechápu, už teď musely být oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky. Tohle jen přinese krach vesnických hospod, kam chodili strejcové na pivo a mariáš!