Schválili zákaz kouření v restauracích - názory?

9.12.16 14:40

Schválili - zákaz kouření v restauracích. Názor.

Tak jsem se prave divala a mám z toho radost! :) co vy? Jaké jsou názory? :mavam:https://m.novinky.cz/articleDetails?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1238
9.12.16 14:43

Jsem jedině pro a jsem ráda, že konečně. Je to bomba, ale upřímně mě to v tomto státě překvapilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.12.16 14:45

Taky jsem pro :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 14:46
@alimdar píše:
Jsem jedině pro a jsem ráda, že konečně. Je to bomba, ale upřímně mě to v tomto státě překvapilo

Takto překvapeni prave mám taky :mrgreen:, jsme totální burani a já tuto zemi nesnáším, za velkou spoustu věci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.12.16 14:46

Jsem taky ráda. Kouření je pro mě stejné jako by tam seděli a píchali si do žil. Prostě droga jako droga a děti se učí nápodobou… Takže kouřit si můžou doma a na čerstvé vzduchu kde to neotravuje plíce i všem ostatním.

Nicméně jako nekuřák chodím stejně do nekuřáckých restaurací :nevim: Takže tam nevidím velkou změnu. Zaplivanej pajlz bude pořád zaplivanej, jenom bez cigaret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.12.16 14:47

Taky jsem ráda, jsem nekuřák, tak třeba zase konečně budu moct jít v klidu do nějaké hospody nebo na nějakou zábavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.16 14:48

Doufám, že technické služby stihnou posílit, aby zvládaly odklízet ten binec na chodnících a měšťáci naberou pochůzkáře na řešení rušení nočního klidu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 14:50

@Aletheia tak třeba rodinný příbuzný, má na úrovni irsky bar v centru na P1 a vždy to mělo hezkou atmosféru a vybavení, ale vadilo mi tam kouření, být tam chodili jen cizinci a hlavně Skotove, Anglani, Irové a bylo to tam moc fajn, ale vadilo mi tam prave ono kouření, které před 2mi lety zrušili a je to tam ještě lepší! A přitom to nebyl nikdy proste pajzl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
9.12.16 14:51

Dalšá závit na utahujícím se šroubu. Akorát mě překvapuje, kolik lidí tomu zase nadšeně tleská…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 14:53

@terinka4444 taky jsme doteď s manželem řešili, ze když už někam jsme chtěli rychle zajít museli jsme jít někam do nekuřácké, protože proste člověk nacvičuje i za minutu, zrovna o víkendu jsme byli v pizzerii v Troji v Praze a půl byla kuřácké půl ne a i tak na to proste vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
9.12.16 14:53

Za mě taky dobře-jsem nekuřák…vybírala jsem si taky restaurace-nekuřácké..za mě super…a když si na výletě budeme moci s rodinkou zajít na oběd a nebudou nám kouřit pod nosem jenom super :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
9.12.16 14:54
@Aletheia píše:
Jsem taky ráda. Kouření je pro mě stejné jako by tam seděli a píchali si do žil. Prostě droga jako droga a děti se učí nápodobou…

droga jako droga… by měli zrušit i kavárny, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.16 14:55
@Gosi píše:
droga jako droga… by měli zrušit i kavárny, ne?

A cukrárny. Ještě by Bábišce měli zakázat prodej těch jeho humusáckejch uzenin, protože to člověka zabije stejně spolehlivě jako cigarety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
9.12.16 14:56

Jako restaurace kde se podává jídlo ok, ale fakt nevím jak budou fungovat klasické venkovské hospody kam chodí chlapi na pivo a k tomu si dá většina cigáro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
9.12.16 14:56

Nejdřím EET, teď tohle. Absolutně tohle rozhodnutí nechápu, už teď musely být oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky. Tohle jen přinese krach vesnických hospod, kam chodili strejcové na pivo a mariáš!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová