Srdíčko - struna cordis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
273
18.2.20 21:18

@mau-mau a nevíš v jakých týdnech se kardio doporučuje? Jsem totiž 20+2tt tak abych to nepropásla jestli je to nějak omezené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
18.2.20 21:22
@Kristeeeen píše:
@mau-mau a nevíš v jakých týdnech se kardio doporučuje? Jsem totiž 20+2tt tak abych to nepropásla jestli je to nějak omezené

Já jsem byla kolem 20tt na UTZ v ČB na genetice (kontrolují tam srdíčka pečlivě) a kvůli vadě prvního syna, kterou oni nenašli (nejspíš v té době ještě nebyla) mě poslali do Prahy do Motola, někdy po tom. Takže to není nijak extra omezené. Viděla bych to na omezení do 24 tt kvůli případnému přerušení, ale to není váš případ. A asi bych nijak nestresovala. I kdyby ta byla nějaká malá vada, tak bude určitě operovatelná a to se dá vše řešit až po narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
19.2.20 09:22
@Kristeeeen píše:

Já byla asi nějak 22.tt :think: Je to už hrozně dávno. Domluv se s gynekoložkou. :palec: Ještě ti musí napsat pro ně doporučení, pak ti termín na to kardio asi taky nedají hned… No, čas běží a asi by mi to nedalo spát. Já bych jí asi řekla hned a nebo se spokojila s tím nálezem, že to je v pohodě. Omezené to v tvém případě asi nebude, jen do porodu by bylo asi dobré to vědět, kdyby se to náhodou nějak mohlo malého dotknout na životě venku :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
19.2.20 10:00

@mau-mau no já ji dneska zavolám, i když si furt říkám že to bude dobrý tak stejně uvnitř mě to tak nějak svírá a chtěla bych slyšet co mi řekne ona, tak uvidíme a děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
20.2.20 10:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
24.2.20 09:02

Ahoj, já tuhle strunu taky mám nebo měla jsem, moje mamka byla v těhotenství se mnou (tzn před 30 lety) na kardioultrazvuku kvůli vrozené vadě srdce mého bratra. V podstatě tehdy lékař řekl, že část populace to takhle anatomicky má a ničemu to nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
26.2.20 12:13

@janulak1990 jee super, aspoň jsem klidná, já doufám že to taky nic vážného nebude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
26.2.20 20:03

@Kristeeeen držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie