Tiky, cukání v břiše od 14tt

3085
3.4.12 19:58

Tiky, cukání v břiše od 14tt

Ahoj těhulinky, mám takový dotaz, má někdo tiky v břiše?? Jako vůbec nevim jak lépe to popsat, než prostě tiky v břiše tak cca 5-10 cm pod pupíkem a spíše na pravé straně. Nevíc jsem to cítila večer, když si lehnu. Hodně lidí mi řiká, že to jsou pohyby, ale jsem prvorodička a navíc nazačátku 14tt. Divné, neměl to někdo taky?? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
3.4.12 20:00

Tiky jsem měla taky kolem 15 týdne. Ale fakt jsem nevěřila tomu, že to byly pohyby- jsem totiž i dost při těle. A první ofiko kopaneček byl v 19+3 myslím. Takže kdo ví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.4.12 20:02

no fakt by mne zajímalo jestli to jsou pohyby, to by bylo hustý :-D. Já jsem štíhlá, takže bych to mohla i cítit dřív, chjooo já nevííím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
3.4.12 20:15
@RadulkaZ píše:
no fakt by mne zajímalo jestli to jsou pohyby, to by bylo hustý :-D. Já jsem štíhlá, takže bych to mohla i cítit dřív, chjooo já nevííím :think:

Měla jsem to samé a doktor mi řekl, že to způsobuje roztahování dělohy a přemisťování střev. Prý hlavně pohyby těch střev jsou často zaměňovány s pohyby mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.4.12 20:29

jooo, s tou roztahování dělohy a že by měla pak třeba tiky do svalů bych chápala, ale tohle fakt střeva nebyly, protože to bylo dost povrchově, to spíš asi ty svalíky no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
3.4.12 20:37

mně se tohle stává po porodu běžně. :-) taky to cítím a připadá mi jako pohyby. Jinak já v tom tt co jsi ty cítila akorát motýlí křídla, takové jemné dotyky zevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
3.4.12 20:45

u mě teda pohyby byly ne jako motýlci, ale jako tiky (jen nepravidelné a ze začátku mírnější), ale teď už jsou to jasné kopance a přitom to je cítit pořád stejně, jako tik, ale o dost silnější (pro změnu ;). ale už je to cítit i z venku a je vidět i „rejdění“ pupíku a to mám na břiše slušný mišelinek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.4.12 22:08

@Hmarilla jo to je fakt. Taky mám kolikrát pocit, že se mi tam vrtí mimčo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
4.4.12 14:12

@Hmarilla :lol: Dobrý no přesně tohle poslední dobou řeším taky. Jednou mě to až vyděsilo, že bych byla tak dlouho těhotná a nevěděla o tom? Manžel na mě koukal jak na magora když sem mu o tom říkala, že to je tak silné jakoby tam opravdu bylo mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
4.4.12 14:21

@Dadulina znám znám… já u chlapa taky byla za debila. :-D je fakt že od té doby co si ženská jednou porod prožije, tak už pak to svoje tělo více hlídá. :-D stávalo se mi to půl roku po porodu. ted ani ne, ted mě spíše bolívá břicho a spodní část zad, ale MS se ne a ne dostavit. :-D těhu nejsem určitě, mám jen rozházený cyklus kvůli injekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miinka
8.5.12 12:20

Tak to moc dekuji za uklidneni… Ja jsem presne pulrok a tyden po porodu a cuka mi vlevo niz od pupiku ;-) taky me to zarazilo… Rikala sem si, ze bez MS se snad ani otehotnet neda ;-)

• Citovat
  • Upravit
24.2.13 14:12

Tak já musím zase být při tobě jsem ve 14tt a taky to za den párkrát cítím i když všichni mi říkají že to jsou střeva, ale já si zase myslím uplně něco jinýho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.14 20:58

Může být to i to já jsem 14+2 je to druhé těhu a občas též něco pocituji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat