Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
7.7.06 19:16

Manžel policajt, který dá miminko do přenosné tašky, to je slovo do pranice :! . Tašku nemám, ale oddělavatelnou korbičku kočárku. Nemůžu se nějak zbavit dojmu, že to je pro novorozené miminko bezpečné stejně jako ta autosedačka :roll: … ( Cinq - já vím, že je to dělané na ně, ale představ si třeba ty dvoukilové drobečky od Helli v autosedačce :roll: - teď už myslím nad 2 kilča pouštějí domů 8O ).

Jinak taky nacvičuju nový elegantní styl pohybu :arrow: - jsem jak kříženec kachny 8O (chůze), hrocha :? (břicho), bernardýna :oops: (funění), skunka :( (pruh na břiše) a králíka :wink: (protože jak píšete, už mám bobky :roll: - jednak strachem z porodu a jednak postupující zácpou 8O :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26867
7.7.06 19:17

Matulienko užijte si to tam a hlavně se nám vrať v pořádku apořád ještě 2v1 :lol:

Tamik děkuji za tip. Projela jsem mimibazar a nabízí je tam nějaká Juliana za 320,–Kč. Teď jen vybrat ten správný potah. Že je to policové mi nevadí, ty plenky budou stejně pořád kolovat mezi kapsářem, miminkem, pračkou a žehličkou :roll: a jednorázovky mezi kapsářem, miminkem a popelnicí :lol:

Holky, teď bylo ve zprávách, že se cikání cítí diskriminovaní, protpže v porodnicích jsou na pokojích zvlášť cikánky a zvlášť ostatní. No já teda taději bílou spolubojovnici než zástupy cikánského příbuzenstva 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26867
7.7.06 19:19

Lentilko tak jako králík si na WC připadám někdy taky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
7.7.06 19:25

Pomnenko - už se neomlouvej a lez si, kam chceš :idea: .
Zmenšovací vložku nemám a možná skončím u té autosedačky, ale jde mi o to, že na nějakou superbezpečnost v tomto směru stejně nevěřím :roll: (a hlavně, jak jsem psala, každý auto a potažmo autosedačku nemá, sanita tě nedoveze, do taxíka si ji kupovat nebudeš a tramvají těžko pojedeš - že bych to zkusila jako Cinq a špacírovala pěšo z Fifejd až do Hrabůvky? :lol: ).

Cecetko - o menšině mi ani nemluv, už jsem to probírala v jiné diskusi. Z toho mám největší strach 8O - 50 lidí na pokoji kdykoli mimo návštěvní hodiny, ani nenakojíš a ještě ti dají kolikrát hlídat děcko a zdejchnou se hulit :evil: . V tomhle státě žádná diskriminace není, leda pozitivní :? , ale to v plném rozsahu pochopí tak Ostravák nebo Ústečák :roll: . (Můj filantropický nestranný přístup byl mnohaletými zkušenostmi silně nabourán … ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.7.06 19:34

cecetko.. neboj, mám ještě pár týdnů a tak dorazím 2V1 určitě..teda doufám:-))

a už vážně pá pá za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26867
7.7.06 19:38

Lentilko však na SM si nemáme co závidět. Špatné vzpomínky mám už z dětství, kdy nás na ulici cikánky okrádaly o prstýnky, které jsme si u kolotoče koupily za 2,–Kč :evil: A dokonce si i pamatuji, jak jsem před nimi jednou utíkala po ulici a na cizí paní volala „Mami, mami!“ jen proto, že jsem z nich měla strach. Je to hnus. A nejhorší na tom je, že se rozmnožují geometrickou řadou :! Chudáci naše děti, za pár let budou v oslabení 8O

No nic holky, užijte si hezký večer. Ničivé bouřky snad nepřijdou, jak předpovídají. A hezký víkend :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
7.7.06 19:47

Holky, nakukuju sem jestli tu není nový info o Evkovi a vidím že se bavíte o autosedačkách.
Já bych rozhodně :! vezla mimčo v autosedačce. Kdybyste se koukly na testy, jak dopadly který sedačky a jak dokonce korbičky který jsou dělaný přímo na převážení dětí...... :roll: Na idnes.cz jsou dokonce i videa jak dopadne mimčo při nárazu v sedajdě a jak v korbičce či dokonce tašce. Nejde přece o nějakýho blbýho policajta,pokutu nebo připsaný body…jde o to MIMINKO.
Nechci se vám do toho motat,ale vážně si to ještě promyslete, kdyžtak sedačku půjčte…Dokonce i při objednání taxi když řeknete že chcete sedačku, měli by ji mít :! Vím asi o dvou případech kdy mimčo jelo z porodnice bez sedačky a nedopadlo to dobře, náhoda je blbec,tak proč riskovat… Jinak ty miminka tam mají fakt pohodlí, vždyť je to od 0 kg :wink: Je jim tam líp scholeným,tak jak byly do teď v bříšku než „na rovince“…navíc pásy jdou posunovat… :wink: 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.7.06 19:47

Tamik: Já jsem u Verunky použila košilku párkrát, když nebylo čisté body. Verunka je narozená v zimě a ty košilky chladí, takže jsou lepší bavlněná body. Na léto jsou ty košilky dobrý - alespoň pro novorozeně - kvůli pupíku, ale jinak jsem pro body.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
7.7.06 20:04

Verulinka díky, já už to snad tak o půlnoci budu mít hotový a jsem pro cokoliv, co se nemusí žehlit :! :! :! I když u toho mimíska je to asi lepší žehlit všecko, já vím. Ale je to VOPRUZ!!!

Cecetko jsem ráda, žes to našla! Já zatím netuším, kam to všechno narvu! Zatím je to ve skříňce, jenže tu se chystám ještě natřít - přítel samozřejmě ne - ale já je chci veselé, barevné a polepit zvířaty z windowcolor, které jsem vyrobila.
Takže teď to dám do skříněk a tak za týden z nich vyndám :? , teda doufám - pokud nepro:,–(í přítel svou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.7.06 20:26

Tamik: Já žehlím ráda. Zvláště pro mimi. Uvidím, jak dlouho mi to vydrží po porodu! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
7.7.06 21:03

Přeju Ondráškovi od Bazalky hodně štěstíčka k jeho dnešním narozeninám :wink:

Holčinky, zítra snad bude volněji a budu moct reagovat. Dnes jsme se vrátili z Teplic, takže tu lítám kolem vybalování tašek apod. :evil: brrr… to je to, co mě vůůůůbec nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
7.7.06 21:26

Uff, asi každou minutou zhebnu. Manžel se mi dnes ráno vrátil ze služebky, plný sil, a prý co budeme odpoledne dělat. Tak jsem navrhla procházku, a třeba pivčo v parku, a on že prý chce na golf a ať se tam tedy jdu projít s ním místo té procházky po hloupém parku. Tak jsem neuváženě souhlasila, odšlapala a odfuněla s ním 9 jamek a pak zkolabovala v restauraci, zatímco on zdatně pokračoval.
Teď nejsem schopna vstát ze židle, bolí mě tam dole mezi nohama ukrutně, ale snad nám z toho malý ještě nevyskočí.

Jo, pražandy, platí pořád ten úterní srazík? Měly bychom se tedy domluvit na čase a místě. Dostala jsem od vás pár nápadů, do finále se zatím dostaly následující (podmínkou byla příjemná zahrádka):
Taverna Olympos, Bořivojova ulice, Praha 3
Pizzeria Coloseum, Anděl, Praha 5
Další otázkou je čas … chceme i na jídlo nebo jen na odpolední dýchánek u zmrzlinového poháru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
7.7.06 21:57

Ufff, mám hotovo. Teda jen pro dnešek, zítra pokračuju, ale to už snad nebude taková hrůza 8O

Tady je zamračeno a vypadá to na buřinu. Blýská se, fučí vítr a nic. To zas bude jako vždycky a pršet bude všude kolem :!

Ještě se chci zeptat zkušenějších mamin, kolik tak přibližně látkových plen? Budu teda používat jednorázovky, ale myslím na blitínky a podobné lahůdky. Máme jich cca 10 (ještě po nás) ale jsem právě přemýšlela, že jich ještě zhruba 10 koupím. Co myslíte, nebude to zbytečně hafo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
7.7.06 21:59

Ahoj Evikk , tak já bych klidně uvítala Tavernu Olympos, mám to asi 3 minuty :wink: ,ale podřídím se a pojedu kamkoli jinde. Možná, že by mi více vyhovoval odpolední dýchánek. Ať nemusím brát sebou Alžbětku.
A co vy ostatní Pražandy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
7.7.06 22:12

Tamiku -já jsem jich měla pro Alžbětku 16 a ani jsem je všechny nepotřebovala, stejně pořád dokola pereš, aspoň teda já jo, takže se na některé nedostalo.Ale bylo to opravdu jen do kočárku,do postýlky,u tírání toho ublinklého mlíčka a tak. Podle mě 20 stačí.
Tak přeju všem dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital