Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
10.7.06 09:59

Co se tyka vahy, tak naposledy jsem byla stale na +9 kg… to bylo asi ve ctvrtek rano… od te doby jsem se nevazila… :roll:
Ale moje telo vubec nezadrzuje vodu a nic mi nikde neoteka… takze je to jen mimi a zasoby… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.7.06 10:08

Lentilko
moc ti to sluší :D co já bych dala za takový „pidi“ vajíčko.....ten můj pupík je jak vajíčko od dinosaura :cry:

Yoursun
já mám depku taky a to pořádnou…ale teď spíš z těch kil…přes 20 se lehce přehoupnu…možná už tam sem :wink:
Nejhorší je,že se na mě pokaždé koukaj,jako na nenažrance :roll: a já se to snažím hlídat :oops:
Jak moc to leze nahoru ten poslední měsíc??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.7.06 10:20

Holi - dík, ale nějak to na té fotce vyšlo menší, než to vídám každý den v zrcadle 8O . Nenažraná jsem strašně a korigovat to prostě nejde, už jsem to vzdala, tak dávám miminku, co chce :wink: . Akorát mě se*ou některé poznámky, jako když mi syn mé sestry předevčírem řekl, že vypadám na dvojčata. On teď prochází pubertou a největší srandu má z toho, že každého na potkání pozuráží :evil: - já bych mu taky urazila … hlavu :? . (Trnula jsem celou návštěvu, jestli se mě rodinní příslušníci vydrží nezeptat, kolik jsem přibrala ................. nevydrželi :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.7.06 10:22

Lentilko : presne tak, clovek ma pocit, ze porodem to spatne konci a pak uz bude vsechno jen super, jenze mozna nebude… :roll:

Holi : ja jsem myslim nejvic pribirala v te prvni polovine, ted uz je to podle me min a zavodnena jsem urcite taky poradne, prsty mam otekle nonstop, malicek vubec neohnu a nohy hlavne vecer. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.7.06 10:24

Lentilko moc hezke brisko :D

Holky tak zase oblibene tema ,,VAHA,, :lol: tak ja mela naposledy +20kg :oops: ale ja pribiram snad i kdyz dycham :oops: takze ted to bude vice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
10.7.06 10:31

Lentilka, Cinq - podle vasich fotek jste pred tehotenstvim byly stihloulinke jak proutky… takze to je normalni reakce tela, vytvorit si zasoby…
Moje svagrova pribrala 17kg - je stihloulinka a upozornuju, ze temer nejedla sladke… ji hodne zeleniny, masa a prilohy, ji 3× denne… mezi jidli spis ovoce… No, a pred nynejsim otehotnenim byla jeste stihlejsi nez pred prvnim…
Kazde telo reaguje jinak… :wink:

Ja vim, ze nejmin rok budu dostavat do formy zadek, a stehna… a to jsem moc nepribrala… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.7.06 10:37

Panoramko Tak to ja sezeru vse na co prijdu :oops: ale je pravda,ze ovoce mi chutna nejvic(prave se cpu s nektarinkama 8)
S prvni dcerkou jsem pribrala 20kg taky :oops: a do pul roku vse bylo jako predtim :D ale to jsem byla mladice (a s prvnim ditetem to jde dolu lepe,telo neni tak opotrebovane,treba brisni svaly):D ted uz to u me pujde hure :roll:
A z hokeje jsem byla taky zklamana :( bylo to nefer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.7.06 10:39

Panoramko - technická poznámka: proti Cinq jsem byla spíš takový prut, protože ona vážila tak o tři kilča míň, ačkoli je o patnáct čísel vyšší :? :lol:

Holky, kdybyste věděly, jak já jsem strašlivě zdechlá :evil: … potácím se od ničeho k ničemu, hned po snídani bych sebou nejradši znovu hňápla do pelechu a tam zůstala celé dopoledne (ale vyhnala by mě bolest ramen, už teď je mám každé ráno jaksi na kaši :roll: ). A nejhorší ty hnusné kyčle 8O , i když … zapomněla jsem na dýchání. Nedisponuje některá nadbytečnou kyslíkovou bombou :idea: :lol: ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.7.06 10:46

Lentilko ty me vzdy s tema hlaskama pobavis :lol: kde ty na to chodis… :?: :idea: Asi z tebe porodim,protoze se obcas tak rechtam…

Jinak taky jsem zapomela si poztezovat :? (musim,nikoho jineho tu nemam :lol: pritel mi odjizdi zitra na sluzebku :? do ctvrtka…tak jsem mu rekla,ze jestli odjede,tak naschval porodim :lol: :lol: a on teda ze zavola mame(jeho)a ze tu bude se mnou(me hlidat 8O ,tak jsem si to rozmyslela a rodit nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.7.06 10:49

Naše malá neteř mě stále obchází dokola,nevěřícně kouká a říká:FUJ,ty máš ale velké břicho :! to potěší…marně se jí snažím vysvětlit,žeje tam schovaný bratranec :D
Váha je věčné téma,takže stále od svých anorektických kamarádek poslouchám: a kolik jsi PŘIBRALA :?: :?: už mi po téhle větě skáčou pupínky :! :evil:
Já rozhodně před těhu proutek nebyla :oops: spíš pravý slovanský typ,holka krev a mléko :?: :oops: teď to sedí mám podprdu 90 a držte se EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :oops: to je hrůza,budu si je strkat do podpaží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
10.7.06 10:51

Cinq - Francouzi hokej nehrajou… :lol: :wink:
Ale rozumim Ti… a co pritel? Urcite u toho zapasu nadskakoval…
Muj manzel s brachou byli na konci temer nepricetni… :lol: :lol: :lol: Ba ne… byli jen strasne zklamani a znechuceni… :roll:
Podle ceskych zprav Zidanovi Mazerrni (nebo jak se jmenuje) rekl, ze je terorista… :? No, ale pravdepodobne mu toho behem zapasu - krome faulu - rekl mnohem vic… :?

Co se tyka dychavicnosti, tak me ‚konecne‘ taky postihla… Nekdy mam pocit, ze se zadusim… :? a dycham jak coklik… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.7.06 10:53

Ta teď dorazila sms od EVIKAP.....
Zatím jsou stále 2v1!!! hurá!!!! za chvilku ji čeká zátěžový test s oxytocinem,tlak se zatím drží!!!
Jakmile bude něco nového ozve se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.7.06 11:03

Panoramko to bude z toho slunicka :oops: jak jsem mohla napsat hokej 8O jsem to ale IDIOT :oops:
Jinak pritel byl v pohode…on neni moc na sporty,nebyt me,tak se mozna ani nediva,vlastne ja jsem sledovala kazdy zapas a on se mnou(ale to kvuli me :D
A myslim,ze ten Ital mu rekl vic veci :wink: podle me by jse nenechal tak vytocit kvuli tomuto :wink:
Videla jsi tu reklamu na Itali???Je tam jak trenuji pady a fauly,videla jsem to asi pred tydnem,pobavilo me to a kdyz tak nad tim premyslim,tak oni jsou komedianti,treba s Nemeckem,tam padali jak tresne aniz by se jich nekdo dotknul :wink:

Holi tak ji pozdravuj od nas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
10.7.06 11:09

Cinq - tak tu reklamu jsem nevidela… ale podle toho, jak ji popisujes, musela byt povedena… :lol:
My jsme MS sledovali oba - ale kazdy v jine zemi… a rozebirali jsme to po telefonu a po messengeru… :lol:
Dokonce - kdyz jsem telefonovala s tatkou, tak jsme nejmin 30 minut mluvili o fotbale… 8O :lol: Jo, synek ma na me blahodarny vliv.. :lol:

Ja byt Italka, tak se za takovou ‚vyhru‘ normalne stydim…
A Seredova je zradkyne a doufam, ze pujde s tim svym Buffonem ke dnu… :lol: :wink:
Zajimalo by me, kolik je stal tenhle argentinsky rozhodci… :lol: :lol: :lol:

Holi - to je vyborna zprava. Taky EvikoviP posilam pozdrav!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.7.06 11:11

Cinq - nejsi idiot, já jsem si toho rozdílu ani nevšimla :oops: - pro mě je to prašť jak uhoď, rozumím obému jako koza petrželi :lol: - to, že se během zápasu schyluje k akci, zaznamenám akorát podle manželova funění vedle v obýváku, anebo že přes otevřené okno slyším z vedlejšího bytu výkřiky typu Ty pi*o :idea: .

Jo a porodit dřív teda toužím silně (ovšem ne za přítomnosti tchýně 8O , nic proti ní :lol: ). Zatím jako vypuzovací prostředek používám maliník (fuj :? ) a jediný přírodní zdroj prostaglandinu, jaký znám (chlapovy breberky :lol: ). Tož hin sa hukáže!

EvikoviP hodně štěstí :! a pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital