Poradna duly
Jana Čurdová
Co se tyka vahy, tak naposledy jsem byla stale na +9 kg… to bylo asi ve ctvrtek rano… od te doby jsem se nevazila… ![]()
Ale moje telo vubec nezadrzuje vodu a nic mi nikde neoteka… takze je to jen mimi a zasoby… ![]()
Lentilko
moc ti to sluší
co já bych dala za takový „pidi“ vajíčko.....ten můj pupík je jak vajíčko od dinosaura ![]()
Yoursun
já mám depku taky a to pořádnou…ale teď spíš z těch kil…přes 20 se lehce přehoupnu…možná už tam sem ![]()
Nejhorší je,že se na mě pokaždé koukaj,jako na nenažrance
a já se to snažím hlídat ![]()
Jak moc to leze nahoru ten poslední měsíc??
Holi - dík, ale nějak to na té fotce vyšlo menší, než to vídám každý den v zrcadle
. Nenažraná jsem strašně a korigovat to prostě nejde, už jsem to vzdala, tak dávám miminku, co chce
. Akorát mě se*ou některé poznámky, jako když mi syn mé sestry předevčírem řekl, že vypadám na dvojčata. On teď prochází pubertou a největší srandu má z toho, že každého na potkání pozuráží
- já bych mu taky urazila … hlavu
. (Trnula jsem celou návštěvu, jestli se mě rodinní příslušníci vydrží nezeptat, kolik jsem přibrala ................. nevydrželi
).
Lentilko : presne tak, clovek ma pocit, ze porodem to spatne konci a pak uz bude vsechno jen super, jenze mozna nebude… ![]()
Holi : ja jsem myslim nejvic pribirala v te prvni polovine, ted uz je to podle me min a zavodnena jsem urcite taky poradne, prsty mam otekle nonstop, malicek vubec neohnu a nohy hlavne vecer. ![]()
Lentilko moc hezke brisko ![]()
Holky tak zase oblibene tema ,,VAHA,,
tak ja mela naposledy +20kg
ale ja pribiram snad i kdyz dycham
takze ted to bude vice…
Lentilka, Cinq - podle vasich fotek jste pred tehotenstvim byly stihloulinke jak proutky… takze to je normalni reakce tela, vytvorit si zasoby…
Moje svagrova pribrala 17kg - je stihloulinka a upozornuju, ze temer nejedla sladke… ji hodne zeleniny, masa a prilohy, ji 3× denne… mezi jidli spis ovoce… No, a pred nynejsim otehotnenim byla jeste stihlejsi nez pred prvnim…
Kazde telo reaguje jinak… ![]()
Ja vim, ze nejmin rok budu dostavat do formy zadek, a stehna… a to jsem moc nepribrala… ![]()
Panoramko Tak to ja sezeru vse na co prijdu
ale je pravda,ze ovoce mi chutna nejvic(prave se cpu s nektarinkama ![]()
S prvni dcerkou jsem pribrala 20kg taky
a do pul roku vse bylo jako predtim
ale to jsem byla mladice (a s prvnim ditetem to jde dolu lepe,telo neni tak opotrebovane,treba brisni svaly):D ted uz to u me pujde hure ![]()
A z hokeje jsem byla taky zklamana
bylo to nefer..
Panoramko - technická poznámka: proti Cinq jsem byla spíš takový prut, protože ona vážila tak o tři kilča míň, ačkoli je o patnáct čísel vyšší
![]()
Holky, kdybyste věděly, jak já jsem strašlivě zdechlá
… potácím se od ničeho k ničemu, hned po snídani bych sebou nejradši znovu hňápla do pelechu a tam zůstala celé dopoledne (ale vyhnala by mě bolest ramen, už teď je mám každé ráno jaksi na kaši
). A nejhorší ty hnusné kyčle
, i když … zapomněla jsem na dýchání. Nedisponuje některá nadbytečnou kyslíkovou bombou
???
Lentilko ty me vzdy s tema hlaskama pobavis
kde ty na to chodis…
Asi z tebe porodim,protoze se obcas tak rechtam…
Jinak taky jsem zapomela si poztezovat
(musim,nikoho jineho tu nemam
pritel mi odjizdi zitra na sluzebku
do ctvrtka…tak jsem mu rekla,ze jestli odjede,tak naschval porodim
a on teda ze zavola mame(jeho)a ze tu bude se mnou(me hlidat
,tak jsem si to rozmyslela a rodit nebudu ![]()
Naše malá neteř mě stále obchází dokola,nevěřícně kouká a říká:FUJ,ty máš ale velké břicho
to potěší…marně se jí snažím vysvětlit,žeje tam schovaný bratranec ![]()
Váha je věčné téma,takže stále od svých anorektických kamarádek poslouchám: a kolik jsi PŘIBRALA
už mi po téhle větě skáčou pupínky
![]()
Já rozhodně před těhu proutek nebyla
spíš pravý slovanský typ,holka krev a mléko
teď to sedí mám podprdu 90 a držte se EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
to je hrůza,budu si je strkat do podpaží ![]()
Cinq - Francouzi hokej nehrajou…
![]()
Ale rozumim Ti… a co pritel? Urcite u toho zapasu nadskakoval…
Muj manzel s brachou byli na konci temer nepricetni…
Ba ne… byli jen strasne zklamani a znechuceni… ![]()
Podle ceskych zprav Zidanovi Mazerrni (nebo jak se jmenuje) rekl, ze je terorista…
No, ale pravdepodobne mu toho behem zapasu - krome faulu - rekl mnohem vic… ![]()
Co se tyka dychavicnosti, tak me ‚konecne‘ taky postihla… Nekdy mam pocit, ze se zadusim…
a dycham jak coklik… ![]()
Ta teď dorazila sms od EVIKAP.....
Zatím jsou stále 2v1!!! hurá!!!! za chvilku ji čeká zátěžový test s oxytocinem,tlak se zatím drží!!!
Jakmile bude něco nového ozve se ![]()
Panoramko to bude z toho slunicka
jak jsem mohla napsat hokej
jsem to ale IDIOT ![]()
Jinak pritel byl v pohode…on neni moc na sporty,nebyt me,tak se mozna ani nediva,vlastne ja jsem sledovala kazdy zapas a on se mnou(ale to kvuli me ![]()
A myslim,ze ten Ital mu rekl vic veci
podle me by jse nenechal tak vytocit kvuli tomuto ![]()
Videla jsi tu reklamu na Itali???Je tam jak trenuji pady a fauly,videla jsem to asi pred tydnem,pobavilo me to a kdyz tak nad tim premyslim,tak oni jsou komedianti,treba s Nemeckem,tam padali jak tresne aniz by se jich nekdo dotknul ![]()
Holi tak ji pozdravuj od nas ![]()
Cinq - tak tu reklamu jsem nevidela… ale podle toho, jak ji popisujes, musela byt povedena… ![]()
My jsme MS sledovali oba - ale kazdy v jine zemi… a rozebirali jsme to po telefonu a po messengeru… ![]()
Dokonce - kdyz jsem telefonovala s tatkou, tak jsme nejmin 30 minut mluvili o fotbale…
Jo, synek ma na me blahodarny vliv.. ![]()
Ja byt Italka, tak se za takovou ‚vyhru‘ normalne stydim…
A Seredova je zradkyne a doufam, ze pujde s tim svym Buffonem ke dnu…
![]()
Zajimalo by me, kolik je stal tenhle argentinsky rozhodci…
![]()
Holi - to je vyborna zprava. Taky EvikoviP posilam pozdrav!
Cinq - nejsi idiot, já jsem si toho rozdílu ani nevšimla
- pro mě je to prašť jak uhoď, rozumím obému jako koza petrželi
- to, že se během zápasu schyluje k akci, zaznamenám akorát podle manželova funění vedle v obýváku, anebo že přes otevřené okno slyším z vedlejšího bytu výkřiky typu Ty pi*o
.
Jo a porodit dřív teda toužím silně (ovšem ne za přítomnosti tchýně
, nic proti ní
). Zatím jako vypuzovací prostředek používám maliník (fuj
) a jediný přírodní zdroj prostaglandinu, jaký znám (chlapovy breberky
). Tož hin sa hukáže!
EvikoviP hodně štěstí
a pevné nervy.