Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre ranko preji vsem
to bude zase parak
a dcerka ma asi anginu
boleni v krku horecky 39…odpoledne pujdem k doktorovi(a ja myslela,ze to je upal)
Cecetko tak EVIKP bude rodit
tak at je v poradku i s miminkem,at uz to maji za sebou
Chudak,ta si pekne uzila vseho…
Holky ted kdyz nad tim tak premyslim a procitam emimino,tplik holek co ma problemy s nemocnicema
nedobra pece,zbytecne prodluzovani porodu atd…clovek se pak boji vic nez musi ![]()
Pritel mi dneska odjel
prijde az ve ctvrtek,takze tu budu kralovat sama
to me nebavi…snad neprijede tchyne
na kontrolu
to bych asi opravdu porodila,jen abych sni tady nemusela byt…me totiz zacinaji pracovat hormony
a to dost…tchyne je v pohode,ale proste zacinam mit obcas odpor a vubec,proste nikoho ted u nas doma nesnesu
radeji jsem sama…asi budu mit depresaka jak hrom ![]()
CECETKO: to jo to musí být pro ni šílený, ale co havně že už to ude mít za sebou a mimi bude v pořádku i ona, pak na to rychle zapomene, na to trápení jaké v těhotenství měla ![]()
Uff dneska budou šílený pařáky
Sice jsem bez otoků a snáším je v pohodě, ale pokud možno druhí dítko bych chtěla nosit hlavně přes podzim a zimu a na jaře třeba rodit… ![]()
Cinq to jsem na tompodobně. Tchýně má narozeniny a prý, abych nemusela cestovat, tak přijedou. Hned jsem řekla manželovi, ať jí zavolá, že přijedeme v pátek my. A aby se necítila ukřivděně, ať jí řekne, že se potřebujeme ještě stavit do Ostravy na nějaké nákupy. Já vydržím to cestování, ale doma chci mít klid. Nějak mi návštěvy v posledních dnech vadí. I s kamarádkama se raději stýkám mimo domov ![]()
Mischiina no my to tak měli původně naplánované … rodit březen -červen, ale nějak to nevyšlo. Ale zas si říkám, pořád lepší teď v létě než třeba v lednu nebo únoru. Jednak bych vůbec nechodila ven do té kosy a pak ty problémy s volným kabátem nebo bundou a ostatním oblečením. A kdo by mi zavazoval boty? Takhle jen nazuju cukle a vyrážím ven. A s oblečením máme taky menší starosti. Přiznám se, že už ani sandále nenosím … nějak se mi při chození pásky zařezávají do noh. Na otoky netrpím, ale v těch vedrech snad nohy natékají každému.
Cecetko taky to tak delam
radeji se sejit nekde jinde,nez doma,jenomze ona zacina byt protiva(nebbo to jsou jen me hormony
ale v sobotu se me pta,jestli chci aby prijela a spala u nas,kdyz tu pritel neni,tak ji rikam,ze NE,ze to je v pohode(neni mi 5let
a ona jde za pritelem,jestli s tim on souhlasi abych byla sama doma
no,vrelo to ve me jak ve varne konvici a pak to dodelala tim,ze si vzala seznam co potrebuju do nemocnice na miminko(to jsem dostala z nemocnice) a ze mi to vse pripravi a nakoupi
ani se me nezeptala,jestli ano nebo ne
ale ja huba velika,si to nenechala libit ![]()
Jinak boty obuju vsechny v pohode…nastesti otoky nemam,ale stejne nosim jenom jedny
jsou to modre zabky
miluju je
jsem asi uchyl,ale mam je uz treti rok a jestli je budu muset vyhodit,tak ja jim snad udelam hrobecek
ja se bez nich neobejdu…
![]()
Holky co se týče bot, tak já sřídám dvoje žabky a jedny pantofle, páskové boty nenosím raději mám je na vyšším podpatku a na to si teda v těhu netroufnu.. Je fakt, že v létě je to větší pohoda s oblečením
Manželova sestřenice čeká miminko v listopadu na samém konci, a už teď se hrozí, že bude si muset pořídit nějakou meg bundu, aby se do ní s břuchem vlezla ![]()
Ahoj holčiny
tak moc držim Evikovi palce,ale když rozhodli o císaři, tak to snad bude všechno O.K.
Cinq tak to jsme na tom stejně, mě dneska manžel odjel na služebku, ale naštěstí se vrátí už zítra. Dřív jsem si samotu užívala,ale teď už jsem radši,když je doma… ![]()
Na dnešní pražský sraz se zatím pořád chystám, doufám, že mě to vedro nepřemůže, to by mě moc mrzelo.
Tamiku škoda že nepojedeš, já musím vyrazit už kolem jedné hodiny (autobus + metro) abych tam byla trochu na čas. A podle tvé rady přibaluju příručku vidlák ve městě . ![]()
Ahojky holky ![]()
Tak moc a mooooc držím palce Evikovi a mimísku!!! ![]()
Jsem z toho nějaká rozhozená…Budu rodit taky v Krči a vůbec se mi nelíbí,že ji porod chtěli vyvolat! To je přeci jasný,že s tím tlakem by porodit vůbec nešlo
Tak teď nevím co si o tom myslet..... ![]()
Holky co se týče bot, tak já sřídám dvoje žabky a jedny pantofle, páskové boty nenosím raději mám je na vyšším podpatku a na to si teda v těhu netroufnu.. Je fakt, že v létě je to větší pohoda s oblečením
Manželova sestřenice čeká miminko v listopadu na samém konci, a už teď se hrozí, že bude si muset pořídit nějakou meg bundu, aby se do ní s břuchem vlezla ![]()
Milhauska taky jsem radeji kdyz je doma
ale v srpnu si to vynahradime
to bude doma skoro cely mesic
jestli teda neutece do prace
treba nas prcek bude terorista ![]()
Holi neboj,myslim,ze to zalezi na doktorovi,ja jsem chodila do Krce taky
a nikdy jsem zadny problem nemela ![]()
Pekne pozdni ranko!
Doufam, ze EvikP bude vporadku a hlavne mimi… Chudaci oba dva, takova smula… ![]()
Jinak botky teda nestridam - mam jen jedny pantofle…
V moji velikosti toho moc nesezenu (42)… Ale staci mi jedny… uz toho stejne moc nenachodim… ![]()
Zitra jedu na prohlidku do porodnice - doufam, ze mi dneska nezavolaji, ze ji rusi…
Jo, a jedu tam s tchyni…
Manzel neni doma, tak me tam dovezou autem - a aspon tam nebudu sama… ![]()
Ale ja mam supr tchyni, takze jsem rada, ze se mi navrhla.. ![]()
Cinq - tak to ma Tvoje dcerka smulu… zrovna kdyz zacinaji prazdniny - doufam, ze se z toho brzy vykuryruje… ![]()
Ahoj holky.
Tak na srazík se taky zatím chystám, i když mi dneska od rána není vůbec dobře a celou noc jsem se po hodině budila. No, snad se to malinko během dne zlepší a chtěla bych vás aspoň na chvilku vidět. ![]()
Evikovi držíme i s miminkem moc palečky, je to chůdě, ale snad to dobře dopadne. Bude to mít za sebou a snad se už nebude trápit tím hrozným tlakem a v těch vedrech je to dvojnásobná hrůza.
Venku dneska zase pařák, ach jo, ono to snad nikdy neskončí.
Ahoj holky,
dnes to venku vypadá na pořádné horko!
Také nosím pantofle, protože mi doosst otíkají nohy a do jiných se nevejdu!
Aha, tak teď mi došlo nakukováním k červenčátkům, že byl vlastně v noci úplněk, tak už chápu, proč se mi tak hrozně špatně spalo a bylo mi celou noc divně…uff, ještěže to je jenom jednou za měsíc.
Panoramko je to moje chudinka
a to ma letet za tyden do CR na prazdniny…snad to uz bude v poradku ![]()
Jinak tchyne je v pohode(ta moje
ale moje hormony zacinaji pracovat(a to dost
a ona si proste mysli,ze mi takhle pomuze(coz dela jeste horsi
a do toho se rozesla s pritelem
takze se potrebuje zabavit(proc TED ![]()
At ti dopadne prohlidka dobre,pak napis ![]()
Saary omluv me,za mou neznalost
ale za uplnku jsou nejake problemy
Vim,ze muzes zhubnout,kdyz je uplnek(nebo jsem o tom slysela ![]()
Ahoj holky,
promiňte, že vám sem lezu! ![]()
Čečetko,
jak jsi pořídila s kombinézkou z MMB? Dnes jsem tam narazila na tuhle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a hned jsem si na Tebe vzpomněla!
Mějte se a zvládejte ty vedra!
Zu