Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
11.7.06 11:00

Cinq - taky jsem neznalá, ale myslím, že úplněk má nějakou magickou moc, nevím přesně jakou, ale říká se, že při úplňku a bouřce se víc rodí, tak nevím, co je na tom pravdy, ale já si strašně přeju dneska porodit, protože mám jinak pocit, že umírám… fakt hrůza, cítím se nejhůř za celé těhu. ach jo, snad se to do odpoledne zlepší. A taky přece při úplňku blbnou náměsíčný lidi, ne? Asi na tom něco bude. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
11.7.06 11:06

Saary tak to jsem propasla 8O :lol: uz bych to chtela mit za sebou taky(cim vic se to blizi,tim mam vetsi strach :oops: 8O jenomze ja se citim uplne v pohode,takze to vidim na prenaseni :lol: a pak vyvolavani 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.7.06 11:20

Cinq - tak podle metříku máš ještě nějaký týden čas, já už cítím mimi hrozně dole, tak bych to ráda ještě vydržela do příštího týdne, ale třeba se pletu, budu přenášeta a narodí se opravdu až v srpnu…uvidíme, jak si to rozmyslí, na vyvolávání bych nechtěla. a strach už začínám mít taky, ale snad to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
11.7.06 11:25

Saary jsem jenom 5 dni za tebou :wink: coz neni moc…s dcerkou jsem byla na vyvolavani a bylo to v pohode,rychle a dokonce skoro zadne bolesti :wink: ale stejne se bojim 8O :roll: :lol: jsem citlivka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.7.06 11:36

Cinq - No jo, vidis, nejak me ta tehu demence zmaha, je to teda sila, ze uz neumim ani pocitat. To teda uz mame za par obe. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
11.7.06 11:50

Ahoj holky

drzim evikovi palce, at to dobre dopadne

Ja se vratila z kontroly, tak jsem z tech jejich ultrazvuku jelen, pred dvema tydny mel mit 3,3, pred tydnem 3,2 a dneska 3,8 :roll: za tyden jdu jeste ke sve doktorce a pak uz rikala, ze me posle do porodnice na vetsi vysetreni, prip. vyvolani :( ja nechci zadne vyvolani :evil:

jinak vse ok, tlak v poradku a porodni cesty se nechystaji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.7.06 11:52

Yoursun - nic si z toho nedělej, ty jejich měření jsou dosti nepřesný, je divný, že ti to chtějí vyvolávat, když nejlepší je přirozená cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
11.7.06 11:53

Holky dnes je na umření asi úplně všem :roll: ve stínu máme 34,je to děs :(
Tak jsem dnes dobalila tašku do porodnice,sice mám ještě čas,ale v tomhle počasí člověk nikdy neví :?
Chtěla jsem se zeptat co nachystáte mimčům na cestu domů,pokud bude dál takové vedro?stačí jen bodýčko a ponožtičky? :roll:
Taky jsem zjistila,že obě košile mám s dlouhým rukávem a dlouhé.....tak asi 1 přikoupím…
Nedokážu si představit rodit v tomhle počasí :o nevím,jak je to jinde,ale při prohlídce Krče bylo vedro a na porodních sálech bylo kolem 30 stupňů :! a to i přes zavřené okna a zatažené žaluzky,hrůza :cry:

Saary a nechystá se malá na svět? :wink: když Ti není ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
11.7.06 12:04

saary : to taky nevim :( asi ze je tak velky :? se v:,–(im, ze nakonec vubec obr nebude :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
11.7.06 12:04

Yoursun Taky si myslim,ze to jejich mereni neni presne,tolika maminkam rikali,ze mimi bude velke a nakonec bylo v normalni vaze :wink:

Holi asi taky dam jenom body a ponozky…jestli budou takova parna 8O a rodit se mi taky nechce…vzdyt tam budem jak skvarky :lol: a jestli si matne vzpominam :lol: (je to prece jenom 7 let zpatky) tak mi ke konci ani napit nedali(abych asi nezvracela)takze jestli v tomto horku nebudu moct ani pit 8O

Saary pocitat umis :wink: ale tehu a horka nejdou dohromady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.7.06 12:05

Holi - já už nevím, teĎ se to malinko zlepšilo, snad ještě chvilku vydrží… snad kontrakce poznám, tohle na ně nevypadá 8O
Na cestu z porodnice jsem nachystala manžílkovi do tašky několik variant a potom z toho vyberu, každopádně by mimčo mělo mít čepičku, aspoň myslím. Byli jsme na prohlídce v Podolí a mají tam klimatizované porodní sály, tak to je super, sice pokoje už klimatizovaný nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.7.06 12:11

Ahojka maminy..nakukuju k Vám hlavně kvůli švagrové TP má 6.8. a má rodit v Krči…hodně mě překvapilo,že do Krče se nechodí na monitor (já jsem u nás chodila od 36 týdne) prý jen kdyby jí doporučil její Dr..ani neví co si sebou má do porodnice vzít …ve finále to porodí dřív než se tam zaregistruje .. :roll: ..tak kdyby jste některá věděla jak to v Krči chodí dejte prosím vědět ..nemá přístup na net ..díky…K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.7.06 12:17

Ahoj holky,

taky držím EvikoviP pěstičky, už to má asi za sebou!
Na dnešní sraz se chystám, tak doufám, že tam nebudu sama :wink:
Jsem asi exot, ale mě ty vedra zas až tak nevadí, dneska jsem celé dopoledne lítala po pískovišti za Bětkou :lol: Vadí mi to akorát večer, kdy se vzduch ani nehne a já nemůžu dýchat a spát atd.
Cinq a Cecetko ani nevíte,jak jsem ráda, že jste napsaly, že teď doma nikoho nesnesete.My,od té doby,co bydlíme v Praze, tak se u nás střídají návštěvy- i spací, skoro pořád. Nikdy mi to moc nevadilo, akorát u tchýně :roll: , ale teď to začlo být semnou hrozné.Už to trvá asi 1,5 měsíce a já jsem si fakt připadala divná. No a jak už jsem tady psala, všichni pochopili, jen tchýně ne a bohužel po zakázání návštěv se po mě začala dost vozit :evil: Aspoň vidím, že mé pocity nemám jen já sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.7.06 12:20

Anajko - neboj, od rána je mi malinko líp a taky se chystám na srazík… Ještě se předtím zastavím na skok v práci pozdravit kolegy, protože to mám při cestě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.7.06 12:23

Saary tak to jsem klidná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie