Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
12.7.06 08:18

Ahoj holčinky,

tak jsem hned zařadila na našich stránkách EvikaP jako maminku :wink: www.srpen2006.estranky.cz
Miminko je moc krásné:-), já už chci takýýý!!! Ty vedra mě jinak vážně oddělají. Kamarádka v pátek porodila chlapečka, přenášela 4 dny, tak snad my přenášet nebudeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.7.06 08:49

Dobre ranko,

EvikP - moc gratuluji ke krasnemu miminku a preji, at hezky roste, je hodne a zdrave !!

Sraz v Praze musel byt urcite super, skoda, ze to mam tak daleko :-( Ale tady jsem jiz taky byla na jednom posezeni s tehulkami a jejich partnery od naseho predporodnihu kurzu. Byla to taky sranda, jak na nas vsichni koukali. Bohuzel tam nikdo nefotil. No a jedna uz ma taky mimiska, ale my jsme tu s terminem prelom cervenec/srpen.

Dneska jdu na kontrolu, tak snad bude vse v poradku. Tady je ted nastesti docela chladno a zatazeno, tak to bude prijemna prochazka.

Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
12.7.06 08:55

Monoliso to jsou krásné stránky! :wink:
Když tak ke mě připiš do seznamu, že naše překvapení bude holčička - Eva :lol: :lol: :lol:

Od včerejška jsem oficiálně na mateřské i když mi doktor naposled říkal, že je malá - velká :wink: asi o 14 dní, tak uvidíme…
Pořád jsem brala, že jsme všechny čekající těhule - nějak mi nedochází, že už se z nás stávají maminky… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
12.7.06 08:57

Ahojky holky,
teda já kdykoli sem nakouknu, tak je nový přírustek. Veliká gratulace EvikP, ať mimi krásně roste a dělá vám jen radost. 

Malej je nádhernej. Já už bych taky tak chtěla......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.7.06 09:12

Ahoj holky,

nejdříve gratulace EvikoviP ! Přeju Vám hodně štěstí!

Jinak včerejší sraz byl super, taky se mi líbil, bála jsem se, že tam budu sama a nakonec nás tam bylo 7 :lol:

Holi -opravdu vůbec mi nevadí, že máš stejný metřík, nic nemusíš předělávat :)

já jsem byla dneska na kontrole, vše v pohodě a prý ještě zdaleka nerodím.Teď je to ještě dobře,ale doufám, že tuhle větu neuslyším těsně před termínem :cry: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.7.06 09:42

Pekne ranko!

Dalsi ‚srpnatko‘ je na svete! EvikP - gratuluju k nadhernemu miminku! Preju vam vse nejlepsi a hlavne, at rychel roste, at si ho brzy muzete odnest domu! 

Jinak fotky ze srazu jsou super! At zijou tehulky! :lol: Moc vam to slusi! :wink:

Dneska jdu konecne na kontrolu - hura! Tak asi uvidim toho naseho cipiska - uz musi vazit kolem 3 kg… :D Na utz jsem byla temer presne pred mesicem… Na kontrole pred mesicem a 1 tydnem…
Uz se tesim, az to mrne bude z briska venku… :lol:

Tak vam preju krasny den! Jdu zehlit, pri tom koukat na pohadku..... a pak uz se pripravim k doktorvi…

At vam v tom vedru fouka aspon trochu vetrik!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.7.06 09:49

Dobre ranko holky jak se mate?

Tak noc bez pritele byla hrozna :( neumim spat sama :( :oops: :lol: Dneska opet budu zavrena s dcerkou doma…porad ma horecku,ale uz je to lepsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
12.7.06 09:53

Tak se snažím uploadovat fotky z mého foťáku ze včerejšího srazu a nejde mi to. Nevíte, jestli tu nemůže být nějaký limit na velikost fotek? Ty moje jsou něco málo přes 1 MB každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
12.7.06 09:53

Monalisa:
Já na těch stránkách nejsem, ale rodím také v srpnu, mohla bych se tam nějak dostat?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
12.7.06 09:55

Ahoj holčiny
Já se asi picnu. Jak jsme se včera na srazíku bavily o tom žehlení,tak mi hned ráno psal manža, že hned až přijede ze služebky (cca 13hod.) potřebuje nutně košili. Takže mě to fakt nemine. Ještě že jede až z Ostravy. Snad se nějak přemluvím. :roll: No a když už to tady roztahám, tak to asi vyžehlím všechno :cry: Ještě že byla v noci bouřka a trochu se tu ochladilo :D jinak bych u toho asi porodila :lol: :lol: :lol:

Kačatko proč máme doma kravaťáky? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
12.7.06 09:58

Velka gratulace Evičce at se vam s mimiškem dari a at jste oba poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
12.7.06 09:59

jo monalisko koukla jsem na ty stranky a jsou fakt super udelany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.7.06 10:02

Evikk moc se v tom nevyznám,ale myslím, že fotky 1MB je fakt hodně. Musí se to upravit a potom vložit, aspoň já to tak dělám, myslím určitě, že problém je ve velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.7.06 10:04

Millhauska tak s kosilema bych mohla vypravet taky :roll: kazdy den nova(coz mi pripomelo,ze musim jit do cistirny pro kalhoty,jeho samozrejme) a kdyz jede na sluzebku(jako ze ted odjel na 2noci,tak to ma spotrebu 2 kosile na den :roll: ja to tak nerada,zehleni je utrpeni…radeji bych myla okna kazdy tyden,nez zehlila :lol: ale ja jsem spatna zena :oops: :lol: obcas si o musi vyzehlit sam…at vi co to je :lol:

Holky ja jsem taaaak lina v tom horku…ani nic se mi nechce :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
12.7.06 10:38
Verulinka píše:
Monalisa:
Já na těch stránkách nejsem, ale rodím také v srpnu, mohla bych se tam nějak dostat?!

Tak jsem Tě přidala do seznámku na www.srpen2006.estranky.cz. Jestli chceš, tak mi pošli SZ nebo mail s Tvým věkem, znamením, odkud jsi, zda už máš dítko, eventuelně co čekáš, jména pro miminko, kolik jsi břibrala a míra přes bříško apod. Zkuse se podívat na stránky a uvidíš, co tam vše je:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí