Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
12.7.06 13:56

Monaliso není zač, rádo se stalo :lol: !
Mě se právě na matriku taky nechce… Tuhle dohodu mám doma, jenže jako svobodná tam musím ještě kvůli tomu otcovství. Ne že bych měla dojem, že by se přítel bránil, ale může se se mnou třeba něco stát a co pak? To by třeba naše holčička neměla tatínka, když zajdeme do extrému…

Teda mě je dneska fakt děsně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
12.7.06 15:01

Ahoj

K te dohode o jmene ditete : dostala jsem formular od sveho doktora a ten odevzdam v porodnici

A uvitam jakekoliv rady, jak vyvolat porod :D ty co znam : sex, turistika a ostre jidlo :wink: jake jsou dalsi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
12.7.06 15:27

Yoursun:
Já jsem při prvním těhu přenášela, zkoušela jsem horkou koupel, běhala jsem pořád po schodech, pila červené víno - tedy max 2dcl! A nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
12.7.06 16:00

Ahoj,

tak ja mám za sebou poradňu - vraj všetko OK, som otvorená na špičku prsta - to je akoby vôbec, nie? Nevadí, ešte musím chvíľu vydržať - čakajú ma výpredaje v Rakúsku. Plánujem to už pol roka, tak si to nenechám ujsť. Priateľ ma ale asi bude musieť voziť v nákupnom vozíku.

Inak slovenské zdravotníctvo - to je jedna radosť, dnes vyšlo najavo, že v jednej pôrodnici na Slovensku zamenili mamičkám deti - tá jedna to nezistila, ale tá druhá tvrdila, že dieťa nie je jej, robili sa testy DNA a tie zámenu potvrdili. Paráda, nie? Najbezpečnejšie asi bude - odmietnuť prestrihnutie pupočníkovej šnúry a dovolím to urobiť až pri odchode z pôrodnice :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.7.06 17:41

Yoursun a taky muzes umyt okna :lol: a hodne jezdit autem pres hrbolky :lol:a kdyz mas posle,tak skocit do horke vany…to je vse co jsem slysela :D

Mimulik je to smutne,ale stava se to…aspon,ze se na to prislo brzo :wink: a ne za nekolik let :wink:

Tak jsem se krasne prospala odpoledne s dcerkou :oops: dcerka jeste pochrupkava…ma stale horecku,ale uz je to lepsi…a to v utery ma letet do CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
12.7.06 18:28

Mimulik no je to síla. Před 17 lety se to stalo mojí skorošvagrové. Rodily ve stejný den s jinou maminou, ona porodila holčičku a ta druhá chlapečka. Tenkrát se děti nosily jen na krmení, o všechno ostatní se postaraly sestry. A tak si ty dvě lebedí na pokoji a hýčkají ta svá miminka, až ta třetí, která s nima byla na pokoji říká, že si to své miminko rozbalí, aby viděla pindíka :lol: A ty dvě že teda taky, když už budou sestry nadávat, ať je seřvou všechny tři najernou. No a při tom rozbalení zjistily, že jim mimnča vyměnili 8O Celkem šok, že?

Cinq do úterka se dá malá do kupy. Jen je to škoda. Začátek prázdnin a ona chuděrka leží s anginou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
12.7.06 19:15

Verulinka,Cinq : dil za rady :D , jenze okna jsem umyla minuly tyden, kdyz jsme je menili a nic 8) tak to asi vsechno postupne vyzkousim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
12.7.06 19:32

yoursun ono jde o to, že se můžeš klidně stavět na hlavu, ale pokud Filípek ještě nebude chtít jít ven, tak nepůjde. Ale věřím ti, že už bys pomalu i rodila. Já bych taky nejraději do 10.8. to měla za sebou. To břicho mě už totiž ubíjí teď. A kdo ví, jak ještě do termínu poroste 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
12.7.06 21:21
millhauska píše:Kačatko proč máme doma kravaťáky? :roll:

No niekedy mam pocit ze za trest...... kedze nenavidim zehlenie. Asi sme neposluchali v minulom zivote tak to teraz musime pekne zehlit :lol:

Verulinka potom este mame jeden interny zoznamik s kontaktmi aby sme si mohli dat z porodnic vediet. Tak ak si prosis posli mi na SZ tvoj mail a telefonik.

Tamik na matriku musis len ked nie si vydata…a vola sa to hmmm… no hlava derava. Myslim uznanie otcovstva a tam obaja podpisujete ze ste sa dohodli na priezvisku dietata. Meno az v porodnici..... bez matriky. Ved sa mozes este pri prvom pohlade na mimiska rozhodnut inak nie????

Yorsun vesat zaclony… sa doporuca :-)

Tak kocky… som z vyletu k doktorke spat..... vsetko OK, uz buduci tyzden ideme do nemocnice na ozvy. Ale teda ma moc nepotesila sestricka. Brali mi stery na kultivaciu a mrkla do tehuprukazky a vykulila oci..... „Vy mate B negativ?“ … no ze ano… tak hned krv a idu skumat protilatky...... sa mi zdalo od zaciatku ze sa nik o to nezaujima. Tak snad bude vsetko OK. Neviete co z RH neg. vsetko moze byt? Ja som to niekde citala ale akosi si uz nic nepamatam. Samozrejme muz je pozitiv :?

Tak idem trpnut co a ako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.7.06 21:40

Kacatko - je tu na to diskuse, kdybys pohledala, ale když to zkrátím, tak tvoje miminko by mohlo být pozitivní, tvoje tělo si to při porodu zapamatuje (jak se tam ty tělní tekutiny mísí) a kdybys čekala další pozitivní miminko, vytvářela bys proti němu protilátky - jenom negativci jsou takhle agresivní - takže je nebezpečná ta kombinace matka mínus, dítě plus, ale jak říkám, až u toho druhého dítěte. Proto by ti měli hned po porodu, bude-li miminko plus, (je tam limit 24 nebo 48 hodin, to teď nevím) píchnout injekci, aby ta situace nenastala, a pak bude všecko v pohodě, nemusíš se bát :wink: .

Tady něco mám: https://www.emimino.cz/modules.php?…

A ještě:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
12.7.06 22:01

AHOJ,

co se týče krevní skupiny,já mám 0 Rh pozitivní a protilátky mi brali celkem za třikrát za těhotenství, v pořádku všechny negativní :-)

Kačatko až ted ti budou zkoumat protilátky? To se nabírá během těhu v určitých tydnech těhu..

Yoursun: takže už zahajuješ vyhánění Filípka :wink:

Holky dobrou noc :! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.7.06 22:12

Pekny vecer!

Tak jsem dneska byla na kontrole… Vysledek - ‚vsechno vporadku‘, delozni hrdlo je zavrene. Pri pohledu na mesic stary utz doktor souhlasne pokyvoval hlavou a rekl ‚vyborne‘. Podle jeho vahy jsem pribrala 10 kg.
Rychle se na mimi mrkl, poslechli jsme si srdicko a zjistili, ze je to chlapecek… :lol: Uz poctvrte… :lol:

Pristi rande - kazdy tyden s porodni asistentkou od 9. srpna… :roll:
Jenze ja si jsem jista, ze do te doby porodim… Takze uz me asi nikdo nezkontroluje… :roll:

Dneska je 12.7..... a pristi rande je 9. srpna… to znamena tyden pred terminem porodu… :oops: :?:
Na predporodni kurzy nechodim, nebot jsou plne…

Uklidnete me, ze je to normalni, ze jsem ponechana sama sobe a odborne literature… 8O :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.7.06 22:21

Panoramko ja te muzu uklidnit,ze ve Francii je to normalni :roll: ja byla po mesici na kontrole(4.7) a ted jdu az 25.7…a termin mam 2.8. 8O :lol: oni jsou vtipalkove mi prijdou…kdyz vidim,jak v CR chodi kazdych 14 dni nebo kazdy tyden,tak obcas nechapu co tady delaji 8O :roll: pece o tehulky neni zrovna jejich silna stranka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.7.06 22:30

Cinq - je to fakt, zni to jak spatny vtip… :lol: Porad se tady srovnavam s ostatnimi tehulkami a jejich doktory… Je na case, abych prestala…
Ale monitorovani asi nikdy nezaziju… :roll: To nevadi… moje babicka ho taky nikdy nezazila… :lol: :lol: :lol:

Jo, dneska jsem mluvila s manzelem a rekl mi, ze mluvil s jednim ze svych holandskych kolegu a ten byl sokovany, protoze pujdu rodit do porodnice… :lol: A ze jsem tam byla uz na prohlidce… :lol:
V Holandsku se rodi hlavne doma… :wink:

Jo - a jeste nemame vybrane jmeno… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.7.06 22:39

Panoramko ja to beru z druhe stranky :wink: aspon mi nikdo nerika jestli je mimi vetsi nebo mensi a ja si nad tim nemusim lamat hlavu :wink:
Jinak posledne me docela dostala jedna doktorka v nemocnici…tak se ji ptam,jestli je normalni,kdyz miminko casto skyta a vis co mi odpovedela?Ze aspon vim,ze zije 8O nemela jsem slov :!
Jinak ja uz prestala srovnavat davno…je to tu proste jine :lol:

Jinak mi uz mame jmeno Gabriel a druhe zatim vybirame ze 2 jmen-Yves nebo Yan…jmeno ma uz snad od tretiho mesice :D
Jmeno urcite vyberete :wink: vsak ono to prijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital