Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
12.7.06 22:46

Kačatko já jsem taky B negativní a brali mi krev asi tak jednou za dva měsíce, naposledy před 14 dny. Je to přesně jak psala Len-til-kah. Jde vlastně jen o to, že ty po porodu dostaneš injekci, aby si tvé tělo při dalším těhotenství nevytvářelo proti krvi miminka protilátky. :wink:

Jinak to žehlení mi dneska trvalo asi dvě hodiny a pak jsem měla poslíčky jako prase :cry: . Zítra jdu prvně na kontrolu do porodnice, tak pak dám vědět jak to dopadlo. :lol:

Tak se mějte, jdu se převalovat do postele, protože v tom vedru tady se fakt spát nedá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.7.06 22:52

Cinq - mas pravdu, ze takova obcasna kontrola s pozitivnim vysledkem vubec nestresuje… :D
No s tim skytanim - to je teda sila… :lol: Takova hloupa odpoved… :lol:
Ale rozesmala me… :lol:

Gabriel je muj svagr… My jsme zatim vybrali Matthias a Marc… ale porad premyslime nad lepsim jmenem, ktere by se nam zalibilo na prvni pohled a poslech… :roll: Jak rikas - ono to prijde - nejpozdeji s porodem.. :lol:

Yan je moc hezky jmeno… Za celou tu dobu, co tady bydlim, jsem potkala jen jednoho Yana… :wink:

A co dcerka? Uz se citi lip? Snad ta jeji angina do utery uplne prejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
12.7.06 23:07

Kacatko: Už jsem Ti to poslala na SZ, díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.7.06 23:09

Panoramko mozna na hloupou otazku,hloupa odpoved :oops: ale kdyz on mi skyta fakt casto 8O je to asi nenasyta(po tatinkovi,ten taky nevi kdy prestat a pak ho boli bricho :lol:
Jinak me by meli volat tento tyden,jestli bude cisar nebo ne…tak jsem zvedava,porad totiz nikdo nevola :? nakonec tam budu muset volat ja…jako vzdy,pokud neco tady chces,udelej si to sama 8O

Matthias je moc krasne jmeno,znam jednoho taky :wink: A vlastne ted si vzpominam,ze jsme chteli Maxima :D ale to ma nejlepsi kamarad pritele,takze nic…

Jinak dcerka je lepsi,sice ma horecku porad,ale uz je to lepsi(mela 40tky)ale do uterka to bude snad v pohode :wink: a bude moct jet do CR,i kdyz ja bych si ji nejradeji nechala doma…bude se mi styskat :( nerada ji posilam pryc,ale povinost je povinost :roll:

A co ty?Kdy pojedes s mimi do CR? My to planujem na vanoce…ale jeste uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
12.7.06 23:11

holky, nevíte náhodou, co znamená, když mám pozitivní protilátky, minule mi v poradně dala sestra výsledky krve s tím, že mám pozitivní protilátky, ale nedokázala mi to vysvětlit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
13.7.06 08:36

Dobré ránko, tady se dnes nějak vyspává 8O
Dnes se mi zdálo o porodu - docela to šlo, rodila jsem bez nástřihu :lol: Ale v tom snu se míchal můj a sestřin porod - dnes už je to 3.den co přenáší, tak už to rodím ve snu za ni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.7.06 08:38

Dobré ráno všem!
Mostule: To bude asi tím, že jak se nám porod blíží, každá nad tím více přemýšlíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
13.7.06 08:45

Verulinko a ty už jsi rozhodnutá, kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
13.7.06 08:53

Ahojky, mě se taky začly zdát pitomý sny :! Včera jsem rodila, byl tam „Vrabčák“ z ordinace v růžovce, nevěděl co, tak mi píchnul injekci, za chvíli další a furt nic, tak odešel pro primáře, jenže ten nešel, tak mi zase dvě píchnul a šel pro něj znova, no a ten měl něco důležitějšího, tak jsem tam byla sama, pak jsem si řekla, že když na mě nemaj čas, tak teda rodit nebudu… no hukot!!!

Dneska se mi taky zdála volovina, ale to už jsem nerodila.
Jsem ale hrozně nevyspalá, protože krom toho, že se nejmíň 3 x za noc vzbudím, tak mě dneska v půl čtvrté vzbudil náš pejsek. Bylo jí chudince zle, takže jsem mazala pro lavór s vodou a rovnou to po ní uklízela… lahůdka!!!
To předevčírem jsem jí měla u mámy a máme tam kočky. Ta huba nenažraná musela ztláskat všechno z jejich misek a nepřeju vám vidět, co vyrobila v obýváku na koberci do rána 8O :! Ještě je mi zle, když si vzpomenu. Jsem zvědavá, co budu dělat, až něco podobnýho předvede miminko :?

No a dneska jsem plánovala, že se déle vyspím, protože já jako spavec obecný byla včera vzhůru od šesti od rána. Tak si tak ráno spím a najednou jsem vyskočila a křeč do lýtka, ale jaká :! Myslela jsem, že mám po noze!!! Ještě teď mě bolí. Takže dneska straším od čtvrt na osm.

Cecetka ten kapsář na pleny už mám… Riskla jsem to sama. Jen dopřišít dva popruhy! To snad dodělám dneska, pak to zkusím hodit do galerky i s přebal. podložkou :! Sice teda to nevypadá nijak profesionálně, je to různě křivý a tak, ale co, účel to snad splní.

Papíry už mám vyplněný (i to otcovství, i tu dohodu o jméně) ale při té příležitosti jsem zjistila, že mám od února propadlou občanku :roll: Takže buď ještě před porodem další papírky, focení a tak, nebo budu dělat blbýho a vyřídím to pak. I když pak asi moc času nebude a je lepší spáchat to teď. Jenže mě se nechce :twisted: Za blbost se prostě platí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.7.06 08:55

Dobre ranko vsem :D dneska to zase bude parit venku :roll: ja snad z toho horka se zblaznim,chtelo by to trochu deste a aspon tak 10 stupnu dolu :lol: aspon na 2-3 dny…vubec bych neprotestovala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.7.06 08:55

Mostule: Ještě nevím, poprvé jsem rodila na Obilňáku, říkala jsem si, že zkusím Boskovice, ale zase mne zarazilo, že na těch porodních pokojích není wc. Takže asi v Brně, alespoň nebudu srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.7.06 08:56

Cinq: Na víkend se má ochladit, ale kdo ví, co z toho bude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
13.7.06 09:02

Verulinko mě hlavně děsí, jak slýchám, že brněnské porodnice nestíhají a jsou přeplněné a posílají rodičky do Vyškova a Jihlavy :? Takže já si nejdřív vše obvolám, jestli mají volno, abych se neštrachala tam a zase zpět :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.7.06 09:07

Mostule:
Já mám právě výhodu, že jsem tam již rodila. Rodičky, které tam již rodily většinou vezmou.
Chci si tam zavolat - příští týden a docházet tam už ambulantně jako při minulém těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
13.7.06 09:09

mě se nějak motá hlava a je mi šoufl :? tak si jdu raději lehnout, mějte se tu krásně, pohlaďťe bříška a já se na vás přijdu později zase podívat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí