Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
11.7.06 17:07

Ja som sa sem dostala až v týchto hodinách, no dúfam, že EVIK je už OK a aj drobčekovi sa darí. Tiež nechápem, čo malo znamenať tá snaha o vyvolanie pôrodu, veď všade sa píše, že vysoký tlak je jednou z indikácií pre cisársky rez, takže prečo váhali a trápali ju zbytočne :roll: :roll: :roll:

Babule, dúfam že rande vám dopadne na výbornú a dobre sa bavíte.

Inak, čo ste tu písali o tom splne, asi na tom niečo bude - mňa v noci zobudli parádne kŕče - presne ako pri menštruácii a krásne mi to vystrelovalo do krížov. Už som chcela začať baliť tašku do pôrodnice, ale našťastie to prešlo. Ešte by som rada 3 týždne vydržala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
11.7.06 18:38

Holky tak doufam,ze hodite fotky a napisete jake to bylo :D chtela jsem prijet,ale letadlo mi uletelo :lol: tak priste :wink: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.7.06 18:59

Mostule:
Také jsem přemýšlela nad Boskovicemi. Jak se Ti to tam jeví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26867
11.7.06 19:15

Taky jsem zvědavá na fotky a vaše pupíky :D

Byla jsem ve městě, že dokoupím látku na kapsář stejnou, jako jsem kupovala na přebalovák a ona už není :cry: :cry: :cry: A tak jsem se pro zlepšení nálady zastavila v dětském textilu a přikoupila malému bodýčko a overálek (vel. 68 ). A pak jsem ještě zaskočila do trafiky pro TV program a viděla tam DVD Statečné srdce. Takže jsem nakonec udělala radost i taťkovi :D

EvikP se zatím neozvala. Snad je všechno v pořádku. Uvidíme zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
11.7.06 19:52

AHOJ holky,

moc vás zdravím při uterním večeru…Pul dne jsem byla v bazéně namočená :twisted:

Komentáře jsem všechny nedočetla, ale VERULINKO A MOSTULE, porodnice v Boskovicích je moooc dobrá rodilo tam hodně známých z Blanenska a byli moc spokojení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
11.7.06 19:53

Kratke_Info

Ahoj „tety“, jak by napsala moje draha polovicka. Mimco je na svete. Jmeno: Zdenek, Rasa: Clovicek, Narozen: 11.07.2006, Time: 13.00 (priblizne). Meri 44cm, Vaha 1760g. Za Evikem se jdu podivat zitra, ale melo by byt vse v poradku, stejne jako prcek. Dam sem nejakou fotecku, ale musim jit trochu pracovat, pejskove maji hlad, kyticky chteji trosku vody, a ja budu mit asi taky hlad, protoze jsem jeste neobedval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
11.7.06 19:54

:D :D :D Velká gratulace k mrňouskovi :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
11.7.06 19:55

mostule: Vrchlabí??? Ty by jsi jela až tam??? Vím, je to vyhlášená porodnice… Jinak já mám termín den před tebou 7.8. takže asi o moc dřív rodit nepujdu.. Metřík mám na termín 5.8. ten TP už ale nejak neplatí, řídím se dle termínu podle posl. MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
11.7.06 19:57

EvikP Tak to vam gratuluji a doufam,ze Evik bude co nejdrive v poradku a prcek taky :! :! :! Pozdravuj ji od nas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
11.7.06 19:57

Evík mooooooooooc gratuluji k chlapečkovi !!! super 44 cm, to je dlouhé mimi, i tu váhu brzy doženete a bude to v pořádku !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
11.7.06 19:58

EVIKU a celá rodinko ,
strašně moc gratulujeme !!!!!!!!!!!!!!!!!! Celou dobu jsem nakukovala a držela moc palce, aby bylo vše ok !!!!!! Celé rodince přejeme do života jen to NEJ ! :D

Kačka - z deníčku PSTM a diskuze Profi snažilek s termínem v listopadu 06 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
11.7.06 20:01

Já tady mezi vás moc často nezajdu - ale nestačím kulit oči… 8O 8O 8O v našem měsíci už se RODÍ!!!!!!!
EvikuP gratuluju a přeju ať se vašemu chlapečkovi daří! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
11.7.06 20:04

Kratke_Info

Ahoj „tety“, jak by napsala moje draha polovicka. Mimco je na svete. Jmeno: Zdenek, Rasa: Clovicek, Narozen: 11.07.2006, Time: 13.00 (priblizne). Meri 44cm, Vaha 1760g. Za Evikem se jdu podivat zitra, ale melo by byt vse v poradku, stejne jako prcek. Dam sem nejakou fotecku, ale musim jit trochu pracovat, pejskove maji hlad, kyticky chteji trosku vody, a ja budu mit asi taky hlad, protoze jsem jeste neobedval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
11.7.06 20:05

EvikP Moc gratulujeme k mimískovi a přejeme hodně zdravíčka a štěstíčka :! :lol:
Takže my už máme 3 srpňátka 8O :lol:

Mischiina já se v tom Vrchlabí chtěla ubytovat nějaký den před termínem a pojmout to jako dovolenou, ale s tím malováním mi udělali čáru přes rozpočet :evil: Jinak možná jsem trhlá, ale možná bych tu cestu lajzla i tak (strašně by záleželo na dané situaci) u nás v rodině se totiž bohužel tradují dlouhé porody a všichni by to stihly do Vrchlabí i zpět :?

Jinak Boskovice - byli jsme tam na přednášce a prohlídce a moc se mi líbil jejich přístup-všechny sestřičky byly moc příjemné a trpělivé, všechno se snažily vysvětlit. Trošku horší to bylo přímo na porodních sálech-působilo to tam příliš nemocničně a chladně. Já nejsem nijak náročná a nepotřebuji luxus, byl to jen takový dojem. Ale říkám si, že přímo při porodu tohle člověk nevnímá a ten lidský přístup vše vynahradí :lol: Co mi vadí, že jsou wc na chodbě a ne na každém porodním pokoji.. Tak si říkám, nedá se domluvit se sestřičkou, aby udělala klystýr na záchodě? Přece jen to působí dost rychle a když si představím to dobíhání.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
11.7.06 20:10

Fotecky

Fotecky jsem uploadnul, snad spravne :-) hezky vecer, dik a pozdravy vyridim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí