Poradna duly
Jana Čurdová
Yoursun, neboj, žádné hrůzy sem psát nebudu
Zvládly to jiné, tak proč ne my?
Ale už aby to bylo za mnou, v těch vedrech mě to bříško už vůbec nebere:-(
Kačenko, tak tady je dnes děsný dusno, zítra 32st., to raději budu zalezlá doma a nikam nevyjdu!!!
Babule, prosím vás, spomínali ste tie čaje - ktoré sa to vlastne majú piť a načo je to dobré? Kde nájdem nejaké bližšie info.
Já vím jen o maliníku…
Měl by se začít pít mezi 35.-36.týdnem…pozitivně působí na svalovinu a tím na přípravu porodních cest
ale víc toho nevím ![]()
Máme tady krámek s bylinkami a paní vždy poradí co je dobré a co by mohlo pomoci…myslím,že je nejlepší poptat se přímo u zdroje ![]()
Saary
jsem plně pojízdná a dokonce mám klimku,takže o cestu nejde…spíš o to,že se mi samotné cestovat nechce
Minulý týden jsem skončila v zácpě na D1,udělalo se mi šoufl a byl to pěkně blbej pocit
![]()
Raději už jezdím jen s někým a sama pouze po nejbližším okolí ![]()
Mimulik píše:
Babule, prosím vás, spomínali ste tie čaje - ktoré sa to vlastne majú piť a načo je to dobré? Kde nájdem nejaké bližšie info.
Mimuliku, zkus se juknout sem
Monalisa, Holi , srdečná vďaka. Asi skúsim tiež ten maliník.
Jejda, tak já mám rozhodnout o čase? Tak dobře, tak ve 4 hodiny před pizzerii Coloseum na Andelu. Tam pod těmi schody hned u východu z metra. Je fakt, že to už bude možná snesitelnějc. Mírně ![]()
Poznávací znamení asi nepotřebujeme, že? ![]()
Já tam objednám stůl, na terase a pokud možno v chládku, jo?
Zatím se tedy přihlásilo následujících 8 pupíků:
Anajka, Tamík, Kacatko, Kacenka, Saary, Milhauska, Daniela (snad) a já.
Evikk - já i můj pupík souhlasíme
Takže ve 4 u těch schodů, snad to najdu, kdyby jsem se zdržela na Baranďáku, tak vás najdu pod slunečníkem, myslím, že tuto skupinku nemůžu minout.
Holky, těším se na vás ![]()
Tož já taky potvrzuju, taky se už na vás těším, jak vypadáte na živo ![]()
Monaliso, neboj, však my to tady v Chomutově zvládnem, budeme na ně totiž dvě a třeba se i potkáme
i když já bych radši s mimi ven už na konci července. Ty vedra mě fakt zabíjí.
čaje - piju maliník a celkem není tak hnusný. Kdo jste zvyklé na zelený čaj neslazený, nevoněný, tak vás nezaskočí ![]()
kila - mám na vrchu 13 kg a stačí mi. Ale můžu si za to sama
pořád se cpu. Čokoláda mi leze občas i z uší. Jsem děsná. Co se týče šatníku…taky jsem se z recese našlapávala do riflíků…a našlapala
ale to funění u toho. No, začínala jsem na 55 kg, tak uvidíme, jestli shodím. Když se nebudu tak přecpávat jako teď, tak snad jo. Naštěstí mám celkem dobré spalování.
Tak já jdu venčit psiska a po 8 hod plánuju delší procházku se štěňátkem, přes den by mě to zabilo. A sezení mě taky udusává. Vyprala jsem a pověsila prádlo a funěla jsem u toho jako sentinel.
Hezký večer a neuvařte se ![]()
AHOJ HOLKY,
tak zítra pořádně foťte na srazíku, at se muzeme kouknout na krásný pupíky
![]()
Jo kdybych byla z Prahy, hned bych šla takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Tak aby mi to nebylo líto, jdu zítra ve 4 s netěhukamarádkama do pizzerky. Ale raději bych na pokec s vámi pražandy ![]()
Holky, odpoledne psala EvikP : ** Ahoj tety emiminačky. Tak já se prý už bez mimíska domů nepodívám. Mám za sebou zátěžový test a prý to budou směrovat k tomu, abych porodila. Hrozí mi otok mozku a následný záchvat. Jak bude něco nového, tak se hned ozvu. Všechny moc zdravím. Evík **
A teď poslala toto: ** Ahojky, tak jsem dostala už první tabletku na vyvolání. Zatím se nic neděje. Budu informovat. Všem moc děkuju za to, že na nás myslíte. E. **
Holky, já nějak nechápu, když je na tom tak špatně, že jí ještě tak trápí a neudělají císaře. Takhle se může trápit i několik dní (jako Evewolf) a nakonec stejně skončí pod kudlou
Napsala jsem jí, že jí všešchny moc držíme pěstičky, aby všeproběhlo co nejsnáze a oba s miminkem byli v pořádku. Hned ráno písnu, jestli se ozvala a jestli je něco nového.
Pa a dobrou noc ![]()
U nás to dnes vypadalo na bouřku a zase nic.
![]()
S tím osaháváním s Vámi souhlasím, je to nepříjemné.
Saryk75, no jasně, my to zvládneme
Chtěla jsem se Tě jenom zeptat, jestli nevíš, kde je v CV nějaký krámek s bylinkama. Vím, že byl v Kauflandu, ale tam to zrušili. Chci si koupit ten maliník. Pije se od 36. týdne, takže bych měla začít ![]()
Mischiino, však já holkám ten srázek také závidím
, takže nejsi sama.
Holky pražandy, koukejte fotit, jsem fáááákt zvědavá na fotečky!!!
Btw. když jsme u těch fotek, průběžně je vkládám na naše stránky
, a musím říct, že Matulience a BambulceH to na fotce moooc sluší ![]()