Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
10.7.06 07:39

Dobre ranko vsem a krasny den :D jak se mate dneska :?: Ja jsem vstavala az moooc brzy 8O nejak se mi nechce spat,coz neni u me ted normalni 8O :lol:

Zapomela jsem napsat,ze v sobotu jsme koupili konecne postylku :D mam z ni velkou radost,ale doruceni je do 6 tydnu,tak snad prijde co nejdriv,aby mel prdola kde spat :D
Je z prirodniho dreva,trochu oranzova a zelena a na tom jsou obrazky ziraffky :D pak dam fotku…jsem totalne nadsena :D

Jinak o vikendu jsme tapetovali salon,vypada to uz lepe :wink: uz se tesim,az to vsechno bude hotove :D ale to jeste chvilku potrva :D

Jinak tasku do nemocnice jeste nemam 8O porad si rikam casu dost :D ale kdyby neco,tech par veci pro me se zabali velmi rychle a veci ze pro mimi(co mi dali v nemocnici,co potrebuju pro pobyt tam)tak to umi i pritel pripravit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.7.06 08:21

Dobré ráno všem!!

Také musím vyzkoušet metřík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
10.7.06 08:26

Také všem přeji dobré ráno,

zase nás čeká další úmorný horký den :cry: :! A to ani nesprchlo :x -jak hlásili. TAk Vám přeji, ať to zvládnete ve zdraví :? O EvikP nic nového, že ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.7.06 08:31

Zkouška nového metříku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.7.06 08:32

Zkouška nového metříku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
10.7.06 08:33

Ahojky, to by mě zajímalo, proč nespíme, když ještě můžeme. :D

Cinq: nevěřícně ti koukám na metřík, ty už jsi v 37. týdnu 8O - to už za chviličku můžeš mít mrňouska u sebe :D . Ach jo, já s termínem na konci srpna vám „prvním“ budu jen tiše závidět. :D

xaxkx: ty vedra to je vážně něco, ve středu jdu na kontrolu a jestli mně v té čekárně bude takový vedro jak posledně, tak tam asi zkolabuju. 8O .
Taky by mě zajímalo, co EvikP. Bojím se, abych nedopadla stejně, nějak mně taky blbne tlak :twisted: , ale zatím neotíkám- ťuk, ťuk, ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.7.06 08:38

Zziny anebo ti budem zavidet mi :lol: ze se muzes jeste prospat :lol:
A utika to ted ohromnou rychlosti 8O ani to nestiham pocitat :D

Holky to bude parak venku opet,to jsem zvedava co budu dneska delat 8O ven se mi teda rozhodne nechce,ale budu muset,pujdem s dcerkou odpoledne ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.7.06 09:27

hezke rano :

zacinam mit panickou hruzu z porodu, mam termin za 19 dni :! 8O :? co kdyz to nezvladnu ? :D vazne zacinam chytat nervy :roll:

U nas taky vubec nezaprselo a zitra se budu plahocit na kontrolu, kdyz ma byt nejvetsi parak :(

Pro mimco uz mam vicemene vsechno a to co nemam uz kaslu a nakoupim podle potreby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.7.06 09:32

Dobré ránko :D
Přidávám se do klubu o změnu počasí :wink: nevím jak tohle přežiju…Otoky mám naprosto příšerné,včera jsem nemohla ani chodit :cry: Nejlíp mi je v bazénku,kde si hraju na kosatku,ale aspoň mám lehké tělo :lol:
V duchu prosím prďolu,ať se vylodí dřív než je termím…zatím to tak prý vypadá :wink: hurá :wink:

Evikovi zkusím napsat,jestli se ozve…jdu v týdnu do Krče na kontrolu,tak bych se za ní třeba mohla stavit :wink: třeba by jí to potěšilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
10.7.06 09:39

AHOJ,
YOURSUN: chápu tvé obavy z porodu, ale podle mne by jsi z toho takový strach nemusela mít, toliko ženských to zvládlo, tak my taky :! Ale máš to opravdu za „pár“… Neboj to bude OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
10.7.06 09:40

Pekne ranko!

Tak vas po vikendu moc zdravim a doufam, ze se vam vsem dari a jste odpocinute.
Jen jsem tak rychle prosla, co jste napsaly a koukam, ze Matulienka je vporadku v Madarsku a EvikP jeste v nemocnici, ale na normalnim pokoji… Doufam, ze to Evikovi jeste chvili vydrzi… :roll: a ze Matulienka se cela a 2v1 vrati z pekne dovolene…

Tady je dneska rano moc hezky… Jen ten vcerejsi fotbal to nejak kazi… No, ale kdo jste to sledovaly(i), tak mi date za pravdu, ze Italove hrali strasne a rozhodci vubec nevedel, co se na hristi deje… Ach jo… Prisla jsem o vsechny iluze o fer hre na mistrovstvi sveta… :roll:
A chudak Zidane… Mel tomu Italovi zprelamat zebra - aspon by to stalo za to… :evil:
Vcera jsme o tom s manzelem diskutovali snad az do 1h v noci… :roll:

Jinak mimi v brisku poradne povyrostlo… uz ho vyplnuje uplne cele, na brise mam stale boulicky, jak se zevnitr opira… :lol:
Vcera jsme byli na oslave 3. narozenin netere - tak si nas tam se svagrovou vyfotili z profilu - ona je v 5. mesici… :lol:
Jsem vedle ni jak hrosik… :lol:

Dala jsem si ted 2 kousky kolace… uf… a citim, ze mi bude tezko… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.7.06 09:41

Yoursun
neboj,to bude v pohodě :D

Holky jak to máte s kilčama :?: Já už mám 17 :! :evil: nahoře…budu mít hrůzu postavit se v poradně na váhu :oops: S těmi otoky mi to stále leze nahoru :roll:
Teď jsem marně sháněla pantofle do porodnice a nakonec to vyhrály pánské 44 :! protože na ty své tlusťošky nic nedostanu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.7.06 09:48

mischiina, holi : dik za podporu, ja vim, ze uz se tomu porodu bohuzel nevyhnu, ale to mi moc nepomaha :D kdybych aspon vedela, jak moc to bude bolet, kdyby mi nekdo rekl : bude to bolet, jako kdyz ..... (to prave nevim :lol: )..... a ke vsemu me dneska rano zase bolelo v podbrisku 8O
no a ted jsem si cetla diskuzi o poporodni depresi, tak ted mam jeste depku z toho, ze budu mit depku :D ja jsem teda pripad

asi pujdu radsi neco delat, at jsem aspon uzitecna :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.7.06 09:49

holi : ja jsem +24 kg, takze bych mohla mit depku jeste z toho, ale to me momentalne stve nejmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.7.06 09:56

Yoursun - obávám se, že depku budeme mít všechny (viz Evewolf a její nová diskuse :? ). Nejdřív se člověk třese, aby už toho prcka vypudil, a pak by ho nejradši narval zpátky 8O (manžel mě dneska v noci ovíval peřinou, tož to jsem musela funět už řádně :lol: … mám dojem, že jak si to břicho nechytnu, když se otáčím z boku na bok, tak se mi urve :roll: ).

Hmotnost roste drasticky, každý den o 200, 300 gramů :evil: , to snad ani není možné :cry: . Asi jak všechny zadržujeme tu hnusnou vodu :( .
PS: Máte v galerce novou fotku koule :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí