Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1372
11.7.06 20:15

Mostule:
vidíš tak se zkus jit podívat k Miloušům budeš spokojena, urcite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
11.7.06 20:18

to je ale drobeček, ale nádhernej - ten určitě bude dělat mámě a tátovi samou radost.
Posíláme Evikovi hodně sil a moooocc pozdravů :wink: :lol:

Sestra má dnešním dnem po termínu-stále 2v1, takže jsem zvědavá, jak dlouho bude přenášet. Říkala jsem dnes jejímu mimískovi, že na naši Lucinku čekat nemusí :lol:
Jdeme s manžílkem na procházku, takže přeji krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
11.7.06 20:20

Mischi, že bych nakonec rodila tam, co jsem původně úplně zavrhovala :lol: Možná je to konečně porodnice, která rozsekne moje věčné rozhodování. Asi až to přijde, tak řeknu manžílkovi, ať mě někam prostě zaveze a nechám to na něm :lol:

A teď už vážně utíkám, mějte se krásně :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.7.06 20:25

Mostule:
Já poprvé rodila na Obilňáku - na nadstandartním porodním pokoji - i se sprchou a wc a klistýr mi dělala sestra v úplně jiném pokoji - tedy tak 10m daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
11.7.06 20:26

EvikP: strašně moc gratuluju k miminku, je překrásný. Ať je to všechno brzo zase v pohodě. :D

Jinak měli jsme stejnej termín, tak mám alespoň představu jak to mimi teď v bříšku asi vypadá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.7.06 20:27

EvikP:
Gratuluji k mrňouskovi!!!

Také už bych to chtěla mít za sebou. Teď jsem dožehlila koš prádla a jsem úplně mokrá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.7.06 20:59

AHojki kocky…

v prvom rade gratulacie Evikovcom…babatko je nadherne… tak pekne rastite nech mozte rychlo zo sklenicku vonku.

Vidim, ze v prazskeho sraziku som asi jedina este stale doma sama :-) bolo to moc moc fajn a nejlepsie tie pohlady ludi na taku kopu tehuliek. Ked sme vstali ze ideme platit tak sa obzrela cela restauracia (ono tie bruska za stolom nebolo vidiet). Fotecky nejake mame, tak ich kocky urcite hodia na stranky.

Uz sa tesim ze sa uvidime opat s kociarikmi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
11.7.06 21:12

Eviku : moc moc gratuluju k narozeni miminka, at hezky roste a at jste oba v poradku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
11.7.06 21:13

Fotky jsou vazne krasne :D je to drobecek :wink: ja si vubec neumim predstavit,ze ten muj prdola v brisku uz vypada takto 8O a to jsem asi o 3 tydny napred nez EvikP…tak kdyz je ten uplnek dneska,tak bych mohla rodit taky :lol: tak rychle…nez si to zase rozmyslim a budu chtit cekat s porodem do vanoc :twisted:

Kacatko to si vsichni mysleli urcite,ze tehulky utoci :lol: musel to byt pekny,ale i legracni pohled…tesim se na fotky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.7.06 21:33

Nazdárek.
Tak mi to nedalo a ještě jsem pustila pc, abych se dozvěděla, jak na tom Evik je a koukám, že už má miminko a opravdu překrásné, takže posílám veliké gratulace a ať se pěkně rozrůstáme. :D

Srazík byl super, ještě teĎ se mi z toho motá hlava a tomu číšníkovi z neperlivé, jemně perlivé a perlivé vody taky :lol:

Tak holky dobrou noc, já jsem úplně vyřízená a budu se snažit dát do kupy, papa S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
11.7.06 22:01

Ahoj holky,
taky se hlásím z domova a tak tak, že funím. To dusno mě zabije. Ale zase si říkám, jak je asi teď těm novorozeňátkům. Těm by bylo asi ještě hůř, tak doufám, že vedra brzy přejdou a nad 25st. ve stínu už na teploměru neuvidíme.
Jdu hodit ty fotky do galerky, tak uvidíme, jak dopadly :-D
Zatím se mějte a…

Gratuluji moc EvikuP!!! Ať jste zdrávy a záříte štěstím! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
11.7.06 22:05

Holky tak už se těším na fotečky z vašeho srazíku, udělejte k tomu i popisky, kdo je kdo at víme :wink: Jinak se tomu nedivím, že číšník z vás musel být hotovej,toliko pupíku naráz :-)

Holky dobrou noc !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.7.06 23:12

Tak nejdříve obr gratulace EvikoviP a ať pěkně rostou a jsou v pořádku!

A k pražskému srazíku - byl super!!!!! :lol:
Je pravda, že číšník trochu nepobíral, ale nám to nevadilo.. :wink:

Jo a Kačenko78 nepopletla jsi to a fotky jsou fajn.

Tak dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
12.7.06 06:34

Dobré ránko děvčátka :D

Evíkovcům přeji jen to NEJ NEJ NEJ , ať jste všichni zdraví, Evča má hodně mlíčka a malý Zdenda roste jako z vody :D

Fotečky jsou super, byly jsme s Evikem ve stejném týdnu, tak aspoň vím, jak náš prďolka teď vypadá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
12.7.06 07:59

EvikP: Moooc gratuluju k miminku!!! Ať vám dělá jen a jen radost a roste jako z vody!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí