Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
13.7.06 09:09

Ahoj holky!

Cinq, Panoramko - já myslím, že to máte ještě celkem fajn, rodíte v porodnici, to se opravdu třeba v Nizozemí nebo Velké Británii nevidí .8O … tam je normální, že ženská ve 20. týdnu nemá za sebou jediné vaginální vyšetření :roll: .
Zase si kladu otázku, jestli by do vás ve Francii rvali čtyři dny vyvolávací tablety, abyste nakonec stejně šly pod kudlu :?
Jo a Cinq - to moje škytá někdy každý den, taky jsem říkala, že je hltoun po tatínkovi a nepozná, kdy má dost :wink: .

Tamik - křeče jsou hnus hnusus, ale pomáhá, když tu nohu zkusíš propnout (tak je fakt, že ono to dost dobře nejde), prostě s ní šolicháš po prostěradle, snažíš se ji natáhnout a zároveň zkoušíš propnout špičku. To je jediný způsob, jak přežiju křeč, aniž bych u toho vyla jak pes Baskervillský :evil: .

Ještě pokud jde o ty přeplněné nemocnice, tak pokud dojedete třeba taxíkem, nikdo vás nemůže posílat jinam. Leda že by volali sami sanitu, ale to se jim asi nebude chtít …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
13.7.06 09:11

Ahoj holky,

tak jsem se po delsi dobe dostala na emimino a koukám 8O :!

EvikP: gratuluji k chlapečkovi, ať se máte oba krásně a jste zdraví :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
13.7.06 09:20

Len-til-ko právě propnout jsem to zkoušela, ale jelikož s tím nešlo hnout, tak jsem vyskočila :! a zkusila stát, abych jako tu nohu měla proti čemu zapřít 8O No ale byl to šok. Já když křeč, tak sice do všeho, ale proti tomuhle jen tak lehkou!!! Tohle byla natíračka!

A kdo to tu psal že ho bolí kyčle :?: Tak já jsem už taky nakažená. Spíš bysme měly psát, co nás nebolí, než co jo!
Týjo, to je hrůza, už nejmíň třetí den si jen stěžuju :! Chudák přítel, ten si asi o mě myslí věci, není na to zvyklý, že takhle skučím. Většinou se ozývám až když už je to fakt neúnosný!
No a to mi dneska přišlo z Rodina.cz, že ještě cca 22 dní! Na jednu stranu mi to přijde málo, na druhou hodně. Je fakt, že na to, že ještě nemáme autosedačku ani kočárek je to málo 8O Ale na kočárky se jdeme podívat prý v pátek odpol. (to není trénink…)
Tak to možná malá nebude muset umět chodit hned po narození!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
13.7.06 09:35

Ahoj holky,

Tamik ten kapsář není těžké uzšít, jenže v obchodě už nemají stejnou látku jako mám na přebalováku. Takže a) buď se bez kapsáře obejdu nebo b) ušiju i nový potah na přebalovák. Jistě jsi uhádla, že a) je správně. Prostě počkám, jestli ji v obchodě ještě časem nedostanou.

Sny se mi zdávají příšerné, ale zatím nic o porodu nebo miminku. Zato manželovi se zdálo, že se prcek už narodil a hned mluvil. Byl z toho dost v šoku 8O

Holky, manžel měl dneska na noční dobrý případ. Ve 4 ráno volali lidi, že se na autobusové zastávce souloží tak hlasitě, že je to ruší. Tak tam vyjeli a zjistili, že přítelkyně jednoho kolegy se někde ožrala a na bus zastávce si to rozdávala s cigánem 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
13.7.06 09:36

Tamiku - právě proto, že to propnout nejde, se jen tak šulam po posteli, ale nakonec vyhraju. Dřív jsem tu nohu nechávala, ať si dělá, co chce, a to teprv bylo maso :roll: (jednou jsem se na ni podívala a byl tam vyrýsovaný každý pidisval jak u kulturisty 8O ).
A o kyčlích jsem, bohužel, psala já (i když určitě i někdo jiný, přece nejsem jediná lemra :wink: ). Někdy se belhám strašně, asi jako sousedka s vrozenou vadou kyč. kloubu :oops: (když mě ten můj nevidí) … jindy je to v pohodě, ale když už mě nic nebolí, tak zas to počasí :evil: . Už skoro vůbec nemůžu chodit ven :cry: :cry: :cry: , jsem tu jak zvíře v kleci :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.7.06 09:36

Tamik my prozmenu nemame postylku…bude spat asi na zemi :lol: protoze jsme ji sice koupili v sobotu,ale doba doruceni muze byt az 6 tydnu 8O

Holky jdu k zubari…zaplatit nehoraznou castku :? jestli se nevratim,tak jsem nekde uschla na ulicic…anebo porodila :lol:

Lentilko ten muj skyta kazdy den :wink: a obcas i 2× 8O tak doufam,ze ho to na tomto svete prejde…mit dva nenasytce doma 8O to neni legrace :lol: vlastne tri(co ja :?: :lol: Jedina dcerka je snad normalni z nasi rodiny :lol: je vubec moje 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.7.06 09:39

Cecetko tak to si nedovedu predstavit 8O kolega ma asi radost…ale historka me pobavila(ale kolegu asi ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
13.7.06 09:48

Cecetka chááá, není těžké :?: To možná pro někoho jako ty a Matulienka! Ne pro někoho, kdo se např. právě píchnul jehlou na šití do rtu…
Pro mě je nadlidský výkon dokončit i ty bryndáčky!!! Ale už dodělávám poslední. Jenže jelikož u toho nejsem schopná dostatečně prakticky přemýšlet, tak to mám různě nastavované (to obroubení) protože po tom výkonu, že to tam jen přistehuju už se mi to nechce párat, tak to nechávám jak to je! No co, stejně je budu používat doma, v nejhorším to ještě omezím tak, že když přijde návštěva, někam je schovám :lol:

No a kolegova přítelkyně 8O :?: To je asi láska až za hrob né???
Nad náma zas věčně souloží sousedi, to se taky nedá spát!!! Jsou jak králíci :twisted:

Len-til-ko taky určitě u každýho pohybu tak hrozně funíš jako já co??? Nejlepší je, že to nedavno přítel někomu známému vyprávěl, jak vstávám. To se asi musel ten človíček fakt bavit!!!
Fakt ale je, že když si představím, že bych sledovala někoho, kdo vydává takový zvuky jako já a tak „svižně a lehce“ se pohybuje, tak jsem hotová smíchy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
13.7.06 09:56

Taky si myslím, že jejich vztah už dlouhého trvání mít nebude … a ještě k tomu s cigánek FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ

Škytavku má malý taky často. Každý den minimálně 2×.Prýje to tím, že polyká plodovku. Tak nevím :?

Tamik no taky nejsem až tak šikovná.Ale příští týden se už musím vrhnout na ten spacáček, ať mám do konce července všechno nachystané. Ještě musím vyprat a vyžehlit pidiobloečky. Zatím mám vyprané všechno ostatní, ale na oblečky jsem se ještě nedostala. Děsí mě totiž to žehlení 8O

Holky, mě všechny problémy, co jsem měla, opustily. Jenže nastal nový, a to je brnění v rukou a nohou. Třeba včera dopoledne mě pravá ruka brněla tak silně, že jsem nebyla schopná nic dělat 8O Brní mě prsty a bolí k tomu dlaně. A u nohou mě brní prsty a bolí chodidla. No fakt chuťovka. Když jsem to říkala Dr., tak jen řekl, že mám jíst hodně ovoce a zeleniny kvůli vitamínům, hodně pít minerálky a napsal mi nové magnésko, kterého mám brát 5 tablet denně 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
13.7.06 09:59

Cinq k zubaři jdu příští pátek. Nemám žádné potíže (kromě občasného krvácení dásní při čištění zubů … ale v těhu je to prý normální), prostě 2× ročně chodím raději na preventivku. Takže pokud Dr. nenajde žádný problém, měla bych to mít ze zdr. pojištění. Ale myslím, že zubařská péče se dřív nebo později bude u nás plně hradit. Ono k tomu jednou dojde.
A taky se ho chci zeptat, jak je to s dětským zubařem. Jestli vůbec existují nebo celé rodiny chodí k jednomu zubaři. A kdy s malým na první prohlídku. Jestli hned, jak se vyklube první zoubek nebo až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
13.7.06 10:10

Chudák kolega-pokud tedy není stejného ražení :D :?: :!
My takhle posloucháme sousedy v baráku, kteří se rádi „tulínkují“ před oknem. Úžasný. Štěstí, že máme okna na druhou stranu a potká nás to jen, když jdeme ven. Ale ti chudáci, co mají okna k nim… :x , to bych asi nepřežila. dokonce i lidi na chodníku zírají do oken, co se to děje :?

Minulý týden jsme se byli koupat v pískovně, protože jsem odmítla jít „mezi lidi“ :P - na koupaliště - se svými 20ti kily, fakt si myslím, že si to nikdo nezaslouží :D . Na tom pískáku jsou takový plážičky, vždy pro partu lidí, rodinku. Obvykle se nestává, aby se tam někdo k někomu vetřel. Ale zrovna, když vyhledávám „samotu“, tak tam přiběhli dva naháči a začali se tam vyvalovat a muckovat :! A koukali. Hlavě tedy koukal náš mladej 8O . Měl oči na šťopkách jak z dámy, tak z pána. Sice jsem je požádala, že se mi to vzhledem k malýmu nelíbí, ale bylo to prd platný. Tak mě to docela štvalo, tím spíš, že se snažili komunikovat s mladým, já ho musela okřikovat. Fakt nějaký divný.

Včera jsem byla na ko v porodnici a dostala jsem další čípky. Protože jak jsem dobrala ta antibiotika, tak se mi zničila flóra tam dole, takže zase musím brát čípky. Mě už z toho klepne, to je snad 4měsíce, co si něco někam zavádím nebo polikám. Další ko zase za týden - prý raději. Jinak jsem tam čekala 2apůl hodiny :! :evil: No, ale zase musím říct, že jsou moc milí a starají se. Jo a byla tam taková divná holka s takovým divným chlapem a ten jí najednou začal nadávat, že jí zlomí vaz, že ho to tam nebaví, že se měl na ní vysrat a ne jí tam vozit a že je to blbá kun..
Tak jsem si říkala, že to bude móóc pěkná rodinka :? :!

Koukám, že jsem se tu nějak rozepsala, tak já končím, musím na kongresovku, vloni nás zbouralo auto a ještě nemám ani protokol z výslechu.. :twisted: , tak je jdu sprdnout :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
13.7.06 10:28

Ahoj holky :D
Moc a moc gratuluji Evikovi a mimískovi :D :!

Cecetko,brnění rukou mám už několik týdnů…teď už to došlo tak daleko,že vůbec necítím špičky prstů a nejsem schopná otevřít ani lahev s vodou :cry: pokud máš otoky souvisí to s tím…je to tvz.syndrom karpálního tunelu… :roll:

Holky potřebuji radu,asi založím novou diskuzi…zítra jdu do poradny,tak jsem dnes hupsla na váhu a málem jsem omdlela…za 15 dní mi váha ukazuje +5kg :! kdyby to bylo poprvé,ale i při minulé kontrole(to ještě u mého dr.)to bylo to samé za 17 dní +5kg…červeně mi to označil v průkazce a nic bližšího mi neřekl.....přece není normální přibrat 10 kg za měsíc :?: mám sice hrozné otoky,ale stejně se mi to nezdá…ještě před měsícem jsem měla +12kg nahoře a teď je to +22!!!nejsem žádný hubeňour a o to víc mě to děsí :cry: Nevíte čím by to mohlo být????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
13.7.06 10:46

Cecetka to já mám pidi oblečky už vypraný i vyžehlený!
Teď ty óbr pro mě :wink: Už jsem se dokopala koupit noční košile (3 - teď „jen“ vyžehlit), župan, kojo práskačku (to ale ještě asi jednu koupím), včera mi přišly Samu vložky, Chicco tampony a Bubchen s rybilkou, digi teploměrem a 10 ks plen s potiskem pro prcka.
Pleny teď pověsit, vyžehlit, zároveň vyžehlit do tří hodin látku na rychlozavin. a mazat s tím ke švadleně. To je totiž věc, kterou bych nerada zkazila… tudíž to raději přenechám odborníkům 8)

No a na brnění jsem úplně zapomněla :! Zrovna včera - tak já že ten běhák rozhýbu při chodu a jak jsem se postavila, tak ta noha byla tak lehká, jako by lítala nebo ani nebyla moje. Dost hnusnej pocit! Ale to jen při delším sezení nebo tak, ruce nebrní.

Holi já za zhruba měsíc přibrala 3 kg, zdálo se mi to hodně, proti tomu, že předtím jsem přibírala co měsíc, to kilo nebo dvě, ale v těch posledních měsících se prý přibírá nejvíc.
A nemůžeš to mít taky z toho vedra (jako zadržování vody a tak???). Třeba u mě to předtím bylo OK, ale teď mám nohy jako konve, tak se snažím sedět s nima nahoře, ale to víš, třeba v autě nebo na židli u počítače celkem problém :roll: !

Ještě se chci zeptat, jestli někdo víte, co je v těhu průkazce CS? Myslím že mi někdo říkal (nebo psal :?: ), že je to něco s čípkem. Mě zajímá co znamená to číslo, poslední 3 měsíce to mám 3, 4 a teď 5 a nevím co to je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.7.06 11:40

Dnes je venku zase pořádné teplo!
Začaly mi nějak trnout nohy, ale pomůže, když si sednu nebo lehnu!

K tomu CS - také by mne zajímalo, co to je ?! Já mám 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.7.06 11:49

Cecetko tak jestli to budou palky jako tady,tak to vas lituju,nebo spise vasi penezenku :lol: protoze ta moje dneska dostala zabrat…ale ja mam problemy se zubama uz od mala,cistim si zuby minimalne 2× denne,kdyz jim cokoladu,tak si je cistim okamzite taky a stejne me to nepomaha :? my to mame v rodine,moje mama i babicka maji stejny problem :roll: a dcerka bude mit asi taky :roll:
U meho pritele je to uplny opak,v zivote nemel zubni kaz nebo neco takoveho(a zuby si cisti jednou denne a kdyz byl v Dansku,tak tam si jeden zubar ptal,jestli si muze vzit fotky jeho zubu,ze tak dokonale zuby nevidel hodne dlouho(pro zubarsky casopis :lol:

Holi stalo se mi neco podobneho,za 3 tydny jsem mela asi 5kg nahore 8O :oops: nakonec jsem zjistila,ze to bylo kvuli tomu,ze se mi zadrzuje voda v tele,nesolis moc?Nebo jestli pijes mineralky,neni tam moc soli?A jeste jedna vec…vazis se porad na jedne vaze?Ona totiz kazda vazi jinak(ja mam rozdil,kdyz jsi stoupnu doma anebo u doktora) a kdyz jsi na tu vahu stoupnes,tak se nepredklanej moc dopredu,pridava to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí