Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
14.7.06 18:31

Zziny - mám plandací céčka a taky se mi to zdá větší než u jiných podprsenek. Nezoufej, kdyby ti to po porodu bylo malé, tak přikoupíš větší, a tu déčkovou určitě ještě využiješ, jak budeš postupně odstavovat :wink: .

Kacatko - já budu slaměná vdova jen zítra odpoledne, kdy jede manžel slavit narozeniny další tetky (oslavy v jeho rodině = téma na celou novou diskusi :roll: ) … furt budu radši slaměná, než od sezení rozlámaná, od jídla přežraná a kvůli ztracenému dni otrávená :lol: .
A jsem ráda, že sis s tím Rh oddychla, jen si uffni - ale druhé tu bude, než se naděješ :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
14.7.06 19:42

Holčinky, tak jsme konečně dorazili domů. Mám toho plné kecky :? . Koupili jsme Pitrýskovi věci do školy, aktovku, penál (vybavený), dvě „tornáda“ (pera) a desky na písmenka a číslice a platila jsem 1600,–Kč 8O Ale aktovka je skvělá. Hodím do galerky fotečku:-)

Také jsem si koupila těhu podprsenky, jedna vyšla na 250,–Kč a koupila jsem o číslo větší. A jak jsme tak šli k autu, tak jsem si všimla zastrčenýho krámku a tam koupila ještě jednu černou kojeneckou za 115,–Kč!!! Super cena a kvalitou bych řekla, že lepší jak ty dražší. No, uvidíme, jak se budou nosit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
14.7.06 19:46

AHOJ holčiny,

hlásím, že dnešní kontrola proběhla v pohodě, ozvičky v pořádku, jen malá spinkala asi půlku napůl prospala, tak došlo i na buzení, sestřička zaštouchala s bříchem a bylo to :-)Tlak přímo vzornej řekla sestra, 117/70.. Potom mi dělal sám pan primář utz a prý miminko vůbec není malé, je to mimčo v normě, žádný o dva týdny míň čí více :roll: Tak jsem opravdu jen koulela očima, že mě tam straší i s plodovkou atd.. a nakonec prý i plodovky je tam normální množství, prostě v pohodě dítko, řekl MUDr. :-) A odhad váhy je něco kolem 2,60 :-) Takže jsme opět krásně přibrali :-) Kontrola další 24.7. :-)

Tak jsem pak vyrazila do města na nákupy, něco jsem malé nakoupila v té kolekci Cherokee-oblečky, a pak v lékarně, rekt. rourku, sab simplex na prdíky, sobě vložky poporodní, líh na pupíček, borovou vodičku, vat. tampony, plínky pampers, atd…Mno prostě jela jsem domů jak ježíšek..

Před chvílí jsem si dobalila tašku do porodnice, takže tam už máme vše nachystaný, kdyby něco :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
14.7.06 20:35

Tak my jsme při výběru kočárku (doufám 8) ) dobře pořídili.
Nakonec jsme vybrali Aro, takhle vypadá: http://www.depemo.cz/sortiment2.php?…, jen barva je červeno-šedá (spíš tmavší).
Stál nás 6150,–. Za ty penízky myslím slušná výbava, uvidíme funkčnost. Snad to bude OK!
Ještě jsme koukali na Vydeko princess, barva skoro stejná jako ta naše, taky polský, ale příteli se více líbil tento a já už chtěla na záchod :roll:
Hlavně jako v Bn 3 obchody s kočárky a mezi dvěma je rozdíl 1000,– Kč :! Na náměstí měli ten Vydeko za 6990,–! Zloději :x Taky se nám tam ta paní (sice jinak moc ochotná) snažila mermomocí podsunout Deltim (nevím už jaký) za 7500,–
Ty Vydeka, na které jsme se ptali původně jsou prý stejné jako Tako a váží o 4 kg víc. No, když vezmu v úvahu, že z Vydeka mi napsali mail že váží cca 18 kg a ten deltim, co nám ukazovala podle katalogu vážil 17,1, chtěla bych vidět její známky z matematiky :lol:

Mischiina to je super, že je vše OK!
Vložky poporodní mám taky, kupovala jsem je přes lekarna.cz, ale když mi přišly, zmátlo mě, že je na nich napsáno: mini 8O , mě osobně přijdou jako MEGA! A hlavně doufám, že mám nějakou blbou velikost… jenže jsem tam myslím jiný neviděla, tak nevím :roll:

Monalisa já toho taky mám plné kecky!!! A to jsme zase až tak moc nechodili. Ale hlava mi padá únavou!

No a těhu podprdu taky už jednu vlastním. Tuším za 250,–(?).
A s velikostí… kapitola sama pro sebe. Paní co vede těhu cvičení mi doporučila koupit o dvě ( :! ) čísla větší (to už by bylo F jako fujtosemselek), na krámě jsem zkusila E a D a D samozřejmě zvítězilo. Možná vezmu větší, ale max. o číslo a to si ještě rozmyslím. Co s ní potom, žejo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
14.7.06 20:46

TAMIK: jojo přesně taky mě to zmátlo, 8O čučela jsem na to v lékarně a ptala jsem se lékarnice, jestli nemají větší, že mi dala mini.. ale prý je to jen jeden druh :-) :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
14.7.06 20:56

Tamik: jinak kočárek jste vybrali moooc pěknej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
14.7.06 21:04

Mischiina tak to je fajn! Já mám totiž rovnou 3 balíky…

Jo a zapomněla jsem si postěžovat (což se mi teď moc nestává :? , že bych si nestěžovala).
Ten kočárek nemůžu mít doma, bude u tchýně, takže s ním nemůžu doma blbnout. Jenže já ho potřebuju skládat, rozkládat, jezdit s ním po bytě, sundavat a nandavat potahy a tak. To prý můžu u nich :evil: , jenže se mi tam budou motat, budou mi do toho kecat a nebudu mít klid!!! A navíc tam teď budou 7-mi letí synovci, jsem zvědavá, jak třeba za jejich asistence složím kočárek!!!

Normálně je tak moc pověrčivá, že měla připomínky i k tomu, že ho kupujeme před narozením mimi. To bylo furt: no ale kupovat ho takhle dopředu, já nevím… Zato my jsme věděli. Hlavně že prý Hanka s Pavlíkem ho taky koupili až pak (to bych chtěla vidět - byl to kočár na dvojčata tak před 8-mi lety, což prý jen tak koupit nebylo jednoduchý). Tak jsem jí řekla, že aspoň bude změna :lol:
Achjóóó, si ho ani neužiju doma! Aspoň kdyby k mámě - zkusím je nalomit :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
14.7.06 21:40

Tamik,

ja to tiež neznášam, tú nemožnú poverčivosť. Najviac ma vytáčajú tie reči - čierna mačka cez cestu, hotová smola a ja čierne mačky zbožňujem. A povery ohľadom tehotnosti - no comment. V 3. tisícročí pre mňa nepochopiteľné. Toľko do človeka rýpu, potom rozmýšľam, pochybujem, a nakoniec pochybnosti zaháňam. Naposledy ma vytočila predavačka v pekárni - stále hovorí, bude to chlapček, už ide ten chlapček, vraj jej tie predpovede vychádzajú a podľa tvaru bruška a vraj som opeknela (blééééééééé - tie keci), hoci som jej hovorila, že to bude dievča, no škoda sa hádať, ale vždy ma to vytočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
14.7.06 22:16

tak kocky… moj kocik je tiez pekne u svokrovcov. Muz moj radikalne povedal ze uz mi dovolil dost, ale za kocik domov nepojde. Ale aspon som spokojna ze ho mame :-)

mimulik chi mne tiez zacinaju teraz vraviet, ze som nejako opeknela co by teda mal byt chlapec… no ale to nevideli aku som mala tvar na zaciatku. Znicene vlasy, zuby, a tvar ze som sa ani radsej do zrkadla nedivala. Hlavne ze bude malicka peknunka..... ja to uz nejak dostrasim, chlap si uz aj tak zvykol...... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
14.7.06 22:32

Jojo, mě tyhle řeči taky štvou.
No a rozčilujou mě ty blbové, co se pořád vyptávají, jestli víme co to bude. Vždycky říkám, že víme a nic víc. Na nich je vidět jak čekají, co řeknu a jsou překvapení, že neřeknu nic! Ale cizí lidi!!! No cizí, většinou je znám, ale rozhodně je nepočítám mezi blízké lidi, kterým budu svěřovat, co se nám narodí, žejo.
Naposledy dneska dvakrát :! Nejdřív ráno holka, kterou jsem neviděla tak 3 roky a to jsme nikdy nebyly žádný kámošky (ta na mě ještě šmátla :twisted: ), hned se ke mě hrnula a vyzvídala a pak odpoledne taky. A předpovědi těch lidí??? Např. pošťačka - kdy to bude? V srpnu? Tak to je jasný, v srpnu se rodí jen kluci!!! No na ránu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
14.7.06 23:06

Ke mně zase tuhle v bance přistoupil hlídač se slovy „Budete mít chlapečka“. Že prý po babičce zdědil jakési schopnosti, že to odhadne. No, tentokrát mu to opravdu vyšlo.
Jenže pak začal blábolit něco v tom smyslu, že se za mě bude modlit, jestli chci, že modlení není jen tak, že to vyžaduje disciplínu a úsilí … tak to jsem ho utnula v půlce věty, protože na tohle jsem alergická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
14.7.06 23:41

Ti ludia vazne nemaju omietku...... chodit kradnut maminkam aj tu poslednu energiu ked su tehotne. Ja tiez teda stale bojujem s kadejakymi bezdomovcami a podobne. Este ze na mna nikto po uliciach nesaha lebo to by ma asi uplne piclo.

Hold holky to myslim ze je len priprava na to ked budeme mat v kociariku mimiska. TO sa v nas este len prejavia obranarske pocity. Neviem ci nebudem na kociku stale nosit natiahnutu plachtu aby na malu necumakovali :lol: ale ja ju nedam...... :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
14.7.06 23:46

TAMIK: já přikoupila jeden balík, doma uz jeden mám… V porodnici, kde budu rodit, tak taky dostanu,jinak kdyby nestačilo, tak prikupime :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
14.7.06 23:49

TAMIK: my máme taky kočárek u tchánovců, k nám domů se přiveze až se vrátím z porodnice, dřív u nás nebude.. Jinak mě to ani nevadí, že tam je .. vždy když tam jedu k nim, tak si ho pohoupu… :twisted: My ho kupovali už koncem května, a vůbec nikdo nám neřekl, že ho máme brzo, prostě se mi moc líbil, tak jsem to nechtěla odkládat… :twisted: :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.7.06 09:46

Ahoj spolutehule

Tak se ozyvam, abyste si zase nemyslely, ze uz zase rodim :wink: :D
dneska mam presne dva tydny do terminu a panickou hruzu z porodu 8O kazdy den fnukam manzovi na rameni, ze rodit nebudu, ze jsem to nikdy nedelala a neumim to :lol: no, hysterka proste :roll:

konecne jsme zaridili loznici v podkrovi, za chvili manza priveze koberec (ted mi volal, ze ho narval do auta - ctyrmetrovy :roll: ) a pak uz si tam nacancam postylku :wink:
a odpoledne nakrmit a napojit 12 liodi, manza ma dneska narozky, tak budem grilovat, vcera jsem nakladala maso, az mi z toho nebylo dobre :D a dokonce upekla buchtu :wink: tak drzte palce, at to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí