Poradna duly
Jana Čurdová
Woodoo jasný, z jejího pohledu tomu rozumím
Myčka to nikdy přeci nedokáže umýt tak dobře ![]()
Mě chtěla jednou utřít nádobí a já že ne, že to okape
, dovedete si představit ten vyděšený výraz, co jsem to zač???
Mimulik to máš tak:
Spousta lidí jsou blbci. Někteří jsou i chytří, ale je nás zatraceně málo…
![]()
Ale je fakt, že ještě před 4 roky bych z toho byla hooodně špatná. Teď je mám tak v paži a žíly mi to nerve. Švagr je děsný nervák a vždycky když po mě řve tak mi vyhrožuje, že mi dá přes hubu (proto mě Kulíšek chce chránit), že mi ukáže …, že, že, že. Je sice silnější - je tlustý jak bečka
, ale zkusil by šáhnou na moje děti - i ty v bříšku - a nerozchodil by to, rozzuřená samice, která chrání svá mláďata dokáže své
. Tomáš si sice myslí, že bych mu dala nakládačku kvůli tomu, že dělám bojový sport, ale spíš právě proto, že ho dělám mě ti dva nerozhází, tak jako před lety a to je dobře. To jsem kolikrát pak i brečela.
téda TAMIKU,já svou tchýni vidím dvakrát do roka,takže pohoda ![]()
ale slovy ty jsi jako koule mě tuhle přivítala máma!!! a to nevím co kde říká,protože jsem nedávno potkala její kámošku a ta mi říkala: „nevypadáš tak hrozně,jak máma líčila“
![]()
Ona je taky hrooozně hodná,ale občas jí vypadne z papule úplný h… ![]()
Woodoo máš recht. Takoví ubožáci pak mají radost z toho, že tě rozhodili
Mnohem lépe na ně působí, když je člověk ignoruje, v klidu utře nebo tak ![]()
Mimochodem, právě jsem zasekala fotogalerii, kdybyste to chtěly zkouknout.
Ještě podám vysvětlení ke zvířátkům - Mourek a Flíček jsou kočičky, které jsem dotáhla z práce a koťátko se k nám zhruba před týdnem zatoulalo. Teda k mamce a ostatním kočičkám.
No a hafík bydlí s námi a těší se na nový pelíšek (miminkovu postýlku
). Jsem zvědavá, jak malou přijme
Původní stav pokojíku najdete někde ve starších fotkách, pro srovnání ![]()
Jo mentolovy gel..... ju to by bolo jednoduche, ale mam obavy ze ak sa malej nebude chciet vlodit tak v nom mozem aj spavat. No este 2 tyzdne a asi zacnem chlapa „nutit“ plnit manzelske povinnosti hoooodne casto. Ziadne prenasanie nebude...... ![]()
Fu tak dotepovane… teraz pockat kym to uschne a povysavat.
Holi tož to fakt nemá chybu, když Ti mamčina kámoška řekne, že navypadáš tak hrozně jak mamka líčila
mě zase moje mamka v 8.tt řekla, že to bude určitě holčička, protože vypadám úplně děsně
Holi mě dokonce zhruba před měsícem stejně přivítala kamarádka, no a já jak mám tu tlamu nevymáchanou, už jsem měla na jazyku, že narozdíl od ní jsem jako koule kvůli miminku a ne ze žrádla
Naštěstí zůstalo u nadechnutí… Ale dalo mi to práci ![]()
Stejně je pravděpodobný, že i tchýni v tom smyslu odpovím… To pak bude sranda!
A tvoje mamka asi celkem umí povzbudit co? Mě takhle „drží“ kromě tchýně ještě babička - dej si čokoládu - nedám, zase bys mi nadávala že jsem tlustá - hmmm, vždyť jsi!
Tak jsem jí řekla, že to asi máme v genech…
Káčátko no já bych se docela bavila, kdyby sis teď tím tepováním nastartovala porod
Ale buď v klidu - u Kulíška jsme sexovali až do konce, v den termínu jsme šli 3 kiláky navrch do kopce na hřiby, 2 dny předtím jsem umývala okna a malý se narodil až 11 dní po termínu. A teď to zase tak vypadá, že budu přenášet ![]()
Tamiku hotová zoologická zahrada. Já měla takového pudloořecha - bohužel už umřel - bylo to naše náhradní dítě. A když se nám narodil Tomík, tak se chtěl vždycky strašně mazlit, když jsem kojila. ![]()
Woodoo to je jasný, že se chtěl mazlit, když ses mu nevěnovala… Sáňa taky žárlí jak blázen!
Ale tu zoologickou nemáme celou v bytě
Tady je jen ta naše jezevčice. Už je to stará babka, bylo jí 11
, ale je pořád v pohodě. Jsem na ní zvědavá, na lumpici!
Sakryš, úplně tu čumím, v jakém ohleduplném okolí to žijete
. Teď už nevím, jestli jsem to četla na emiminu nebo kde, že se ke konci těhotenství budu cítit jako nemotorná valící se koule (což je pravda
), ale psali tam - nemějte strach, vaše okolí vás tak nevnímá, všichni se těší na miminko.
Pak jedu na návštěvu k příbuzným a když prohodím, že pro něco doběhnu, tak mi řeknou - Chtěla jsi snad říct, že se tam dovalíš!
… takže u nás podobně. (Jak jsem potkala sousedku, co na mě vypálila, že myslela, že už to prtě máme dávno doma, tak jsem myslela, že jí vystřelím oko
… jsem jí rovnou řekla, že mě teda zrovna nepotěšila, tak začla cosi koktat, že vypadám výborně
… no pro změnu jiná myslela, že to bude až po Novém roce
- už dlouho jsem měla podezření, že to nemá v hlavě v pořádku
).
Woodoo píše:
Káčátko no já bych se docela bavila, kdyby sis teď tím tepováním nastartovala porodAle buď v klidu - u Kulíška jsme sexovali až do konce, v den termínu jsme šli 3 kiláky navrch do kopce na hřiby, 2 dny předtím jsem umývala okna a malý se narodil až 11 dní po termínu. A teď to zase tak vypadá, že budu přenášet
To ani nestras..... prenasat sa mi teda vobec nechce..... ale kedze si prosim levicka, tak do buducej nedele musime vydrzat po kope a potom uz je vsetko jedno. Aj ked muz povedal ze akj budem prenasat a mala by sa nam narodit mala panna, tak ma bude vesat za nohy a triast aby som uz akoze porodila
tak som zvedava. Ale ono je to asi jedno, aj tak mala si sama povie, ale zase preco si to trosku neuzit predtym ze?
A koberce su uz hotove, tak snad budu pekne vonat aj dalej a som teda zvedava ci si to moj chlap vsimne
ak nie je synom smrti...... (jeden mensi koberec nechavam v chodbe ako vlajkovu lod na vsimnutie
)
No a tchyne..... ta moja je tak snaziva ze niekedy ...... najhorsie ze to vsetko mysli dobre, len tie vysledky
Len-til-ko ohleduplnost sama
!
Holky, teď jsem koukala co máme za oblečky na cestu z porodnice a furt mi neni jasný, jak tu prďolu budu oblíkat. To jí dám jako body, košilku a dupačky, nebo body, dupačky a na to košilku? To se ale zase vykasá néé? Já nevím
(bych se mohla zeptat tchýně co
?)
Káčátko No pokud jetvůj manža všímavý tak jako můj, kámoščin, a ještě asi dalších pěti známých, se kterýma to probíráme, tak si nevšimne
Ale když koupím uherák to jo, to si všimne hned ![]()
Tamiku - podle mě tam máš body nebo košilku navíc
.
Kacatko - souhlasím s Woodoo, nejsi trošku náročná? Já přijdu domů, místo dlouhé patky mám krátkou ofinku, vlasy o 10 čísel kratší a když už se ho rovnou zeptám, jestli si na mě něčeho nevšiml, tak že prý jsem se mu zdála nějaká jiná, ale nevěděl proč
(zato barvy na vlasy mám zakázané, sebemenšího nádechu nabarvení by si všimnul i potmě
).
tak mam pocit ze vzdy ked chcem nieco napisat tak mi to zmaze text..... to nie je fer..... clovek sa nemoze ani postazovat ![]()