Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
15.7.06 21:29

Woodoo, Lentilko to ja som sa len snazila ticho dufat. Uz som z toho vyrastla ze si chlapi vsimnu....... preste su geneticky predurceny na ine.

Teraz skor dufam ze si vsimne ze sa nam uz narodila dcerka, ked to pride :lol: :lol: :lol: :?:
Ale to mu snad ona sama nedovoli prehliadnut :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
15.7.06 21:35

Kacatko - no je to jako v té známé knize o mužích a ženách: Muž jen matně tuší, že společně s ním v bytě/domě žijí jacísi malí lidé :wink: . (Néééé, to bych mu křivdila, už teď jsem si jistá, že třeba přebalování mu půjde líp než mně :lol: .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.7.06 21:42

Lentilko tak to je krasne napisane......

ale tomu mojmu by som krivdila tiez… uz mam pocit ze si striha meter. Skoro kazde rano tu pobehuje s nejakym cislom dni kedy uz bude Tatik a mna tym len vydesi lebo si uvedomim, ze predtym musim rodit :-)

No jediny roddiel medzi nami bude ten ze ja s malou budem 24 hodin za den… na par rokov. Ale uz sa na tu prdolku tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
15.7.06 21:53

Len-til-ko se mi právě taky zdá, že je toho nějak víc… Když bude body, je asi zbytečná košilka, žejo. No a taky nebudu mít ty malý fusky. To ale taky vadit nemůže, když toho prcka dám rovnou do rychlozavinovačky a za 20 minut budem doma 8) . Když teda nebudu řídit já, to bysme tam byli tak za 7… :lol:

Kacatko aby si chlap všimnul takovýho detailu, jako vyčištěných koberců :?: No možná kdybys vyměnila černé koberce za bílé :wink:
Já nedavno uklízela - videokazety jsem sundala ze stěny a zavřela do skříně, když video je rozbité, nemusí tam být kazety… Až po několikátém upozornění, že v obýváku je něco jinak si všimnul. Ale musím se přiznat, že když přítel něco uklidí, udělá a tak, jsem na tom podobně. Třeba si všimnu, ale tím, že zapomenu na óóóbrovskou pochvalu je to jako bych nic neviděla :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
15.7.06 22:03

Holky, já jsem zjistila, že pro miminko nám chybí to nejdůležitější!!!! Kromě vaničky, dudlíků a spol. nemáme ani jednu HRAČKU!!!
A mimochodem, jak jste na tom s vaničkou? Hrály jste na nějaký spešl anatomický a tak, nebo ne? Já myslím že koupíme nějakou obyč. a nazdar kedlubny :!

Ale ty hračky jsou větší problém… (hlavně asi chybí mě, žejo). Já jsem na tohle hrozný „magor“ a v krámě budu dělat jen ostudu…

Při vybírání kočárku jsem řekla před prodavačkou příteli, že na tom madle u sporťáku je šikovná ta díra na lahev, ánšto tam může dávat pivko, když budou na fotbale. Dost pohoršeně se na mě podívala :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.7.06 22:09

Tamiku to je v pohode a mile s tym pivkom. A s hrackami nemusis stresovat. Prve tyzdne su aj ak na nic… mimisek este moc nevidi. Mozno nieco co bude hrat uspavanky a hned za tym nejaku tu hrazdicku na ktoru budes vesat hracky ked bude lezat. Len odporucam kupi hoooodne farebnu. Ono som teraz v poslednej dobe videla sice pekne ale hodne jednotvarne a skoro bezfarebne… no a mimi potrebuje vnimat farby.

Takze klud.. moje dieta este stale nema kde spat a v com prist z nemocnice domov..... sice dudlik ma ale nema olatene plienky a kozmetiku a podobne. Asi musim aspon napisat zoznam, keby som musela utekat do nemocnice nech aspon vie moj muz co ma urychlene nakupovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
15.7.06 22:13

Tamiku - tak to buď v klidu, taky nemám nic a to záměrně :! - poněvadž už teď si umím představit, co ze všech stran dostaneme hovadin k narození miminka :idea: .
Vaničku mám možná ergonomickou, ale je mi to putna - nechtěla jsem to heblo kupovat vlastní, protože kam pak s tím, že jo, takže jsem si vypůjčila.

PS: Jsem asi totálně tupá, ale při nejlepší vůli si neumím představit, že mám v břiše mimino :oops: . Furt čekám, až na mě ten pocit osvícení přijde, a ono prd prd prd :roll: (asi budu v porodnici překvapená 8O ) … teď si o mém IQ musíte myslet něco fakt pěkného :? …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.7.06 22:23

Lentilko myslim ze bud v klude…tiezsom si nie ista ako sa to mrna moze zmestit do mna. A to si pamatam ako som v prvych mesiacoch sledovala kazde zvacsenie pupika ako dokaz ze som tehotna. A teraz s mega pupkom..... celkom som si nan zvykla a neviem ake to zfrazu bude bez neho..... a ze zo mna moze prist babatko/ Neuveritelne :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
15.7.06 22:39

Už jsme to s Lentilkou probíraly v jiné diskuzi - jsme obě chronicky lakomé, takže koupací nádoby si vypůjčujeme. Já dokonce narazila na kamarádku, která má koupací kyblík :lol: (v obchodech pořizovací cena 800 Kč 8O 8O 8O ) - takže se budu snažit svému mrněti dopřát očistnou kůru dle nejnovějších vědeckých výzkumů… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
15.7.06 22:40

Kacatko mám úplně stejné pocity jako ty… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
15.7.06 22:45

Holky, jsem ráda, že nejsem sama, komu to nedochází. I když občas mi to dochází víc než tatínkovi 8) . Mu pořád říkám, že tu jako za chvíli budem tři (vlastně čtyři, s hafíkem…) a tak.

To doufám, že hračky dostanem. Jsem se teď tak letmo koukla na pár hraček a ty ceny - celkem nářez! Jo taky nemáme žádný dudlík, lahvičku a tak. Tak nevím, jestli mám něco poříditn, nebo jak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.7.06 22:45

8 stoviek za kyblik v ktorom si dieta ani nemoze zacakat a zakopkat nozkami? Tak to sa hlasim k lakomcom........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.7.06 22:48

Tamiku flasticky a spol to vsetko dokupis ked bude potreba… aj tak chces asi kojit nie? Mozno akurat dudlik… aby si mohla dat svoj uz nemocnici… nech sa ti prdola nanauci na iny a potom ten tvoj nebude chciet. Ono tazko povedat ci budu mat v nemocnici silikoneove alebo kaucukove :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
16.7.06 10:29

Tamiku jakého máš hafíka? My máme yorka a už teď se trochu bojím, co bude… :? Ne, že by ublížil, spíš má pocit, že musí každého včetně návštěv ulízat k smrti… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
16.7.06 10:38

Noggie máme jezevčici, černou, údajně dlouhosrstou (ale je tak napůl :lol: ) a trpasličí. Ale spíš je jako králičí, prostě prcek.
Je ve fotogalerii, vozí se tam na kočárku 8) .
Ona vždycky na všechno hrozně žárlí, tak uvidíme, jak se s holčičkou skamarádí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí