Poradna duly
Jana Čurdová
Woodoo, Lentilko to ja som sa len snazila ticho dufat. Uz som z toho vyrastla ze si chlapi vsimnu....... preste su geneticky predurceny na ine.
Teraz skor dufam ze si vsimne ze sa nam uz narodila dcerka, ked to pride
![]()
Ale to mu snad ona sama nedovoli prehliadnut ![]()
Kacatko - no je to jako v té známé knize o mužích a ženách: Muž jen matně tuší, že společně s ním v bytě/domě žijí jacísi malí lidé
. (Néééé, to bych mu křivdila, už teď jsem si jistá, že třeba přebalování mu půjde líp než mně
.)
Lentilko tak to je krasne napisane......
ale tomu mojmu by som krivdila tiez… uz mam pocit ze si striha meter. Skoro kazde rano tu pobehuje s nejakym cislom dni kedy uz bude Tatik a mna tym len vydesi lebo si uvedomim, ze predtym musim rodit ![]()
No jediny roddiel medzi nami bude ten ze ja s malou budem 24 hodin za den… na par rokov. Ale uz sa na tu prdolku tesim
Len-til-ko se mi právě taky zdá, že je toho nějak víc… Když bude body, je asi zbytečná košilka, žejo. No a taky nebudu mít ty malý fusky. To ale taky vadit nemůže, když toho prcka dám rovnou do rychlozavinovačky a za 20 minut budem doma
. Když teda nebudu řídit já, to bysme tam byli tak za 7… ![]()
Kacatko aby si chlap všimnul takovýho detailu, jako vyčištěných koberců
No možná kdybys vyměnila černé koberce za bílé ![]()
Já nedavno uklízela - videokazety jsem sundala ze stěny a zavřela do skříně, když video je rozbité, nemusí tam být kazety… Až po několikátém upozornění, že v obýváku je něco jinak si všimnul. Ale musím se přiznat, že když přítel něco uklidí, udělá a tak, jsem na tom podobně. Třeba si všimnu, ale tím, že zapomenu na óóóbrovskou pochvalu je to jako bych nic neviděla ![]()
Holky, já jsem zjistila, že pro miminko nám chybí to nejdůležitější!!!! Kromě vaničky, dudlíků a spol. nemáme ani jednu HRAČKU!!!
A mimochodem, jak jste na tom s vaničkou? Hrály jste na nějaký spešl anatomický a tak, nebo ne? Já myslím že koupíme nějakou obyč. a nazdar kedlubny ![]()
Ale ty hračky jsou větší problém… (hlavně asi chybí mě, žejo). Já jsem na tohle hrozný „magor“ a v krámě budu dělat jen ostudu…
Při vybírání kočárku jsem řekla před prodavačkou příteli, že na tom madle u sporťáku je šikovná ta díra na lahev, ánšto tam může dávat pivko, když budou na fotbale. Dost pohoršeně se na mě podívala
!
Tamiku to je v pohode a mile s tym pivkom. A s hrackami nemusis stresovat. Prve tyzdne su aj ak na nic… mimisek este moc nevidi. Mozno nieco co bude hrat uspavanky a hned za tym nejaku tu hrazdicku na ktoru budes vesat hracky ked bude lezat. Len odporucam kupi hoooodne farebnu. Ono som teraz v poslednej dobe videla sice pekne ale hodne jednotvarne a skoro bezfarebne… no a mimi potrebuje vnimat farby.
Takze klud.. moje dieta este stale nema kde spat a v com prist z nemocnice domov..... sice dudlik ma ale nema olatene plienky a kozmetiku a podobne. Asi musim aspon napisat zoznam, keby som musela utekat do nemocnice nech aspon vie moj muz co ma urychlene nakupovat ![]()
Tamiku - tak to buď v klidu, taky nemám nic a to záměrně
- poněvadž už teď si umím představit, co ze všech stran dostaneme hovadin k narození miminka
.
Vaničku mám možná ergonomickou, ale je mi to putna - nechtěla jsem to heblo kupovat vlastní, protože kam pak s tím, že jo, takže jsem si vypůjčila.
PS: Jsem asi totálně tupá, ale při nejlepší vůli si neumím představit, že mám v břiše mimino
. Furt čekám, až na mě ten pocit osvícení přijde, a ono prd prd prd
(asi budu v porodnici překvapená
) … teď si o mém IQ musíte myslet něco fakt pěkného
…
Lentilko myslim ze bud v klude…tiezsom si nie ista ako sa to mrna moze zmestit do mna. A to si pamatam ako som v prvych mesiacoch sledovala kazde zvacsenie pupika ako dokaz ze som tehotna. A teraz s mega pupkom..... celkom som si nan zvykla a neviem ake to zfrazu bude bez neho..... a ze zo mna moze prist babatko/ Neuveritelne ![]()
Už jsme to s Lentilkou probíraly v jiné diskuzi - jsme obě chronicky lakomé, takže koupací nádoby si vypůjčujeme. Já dokonce narazila na kamarádku, která má koupací kyblík
(v obchodech pořizovací cena 800 Kč
) - takže se budu snažit svému mrněti dopřát očistnou kůru dle nejnovějších vědeckých výzkumů…
![]()
Holky, jsem ráda, že nejsem sama, komu to nedochází. I když občas mi to dochází víc než tatínkovi
. Mu pořád říkám, že tu jako za chvíli budem tři (vlastně čtyři, s hafíkem…) a tak.
To doufám, že hračky dostanem. Jsem se teď tak letmo koukla na pár hraček a ty ceny - celkem nářez! Jo taky nemáme žádný dudlík, lahvičku a tak. Tak nevím, jestli mám něco poříditn, nebo jak ![]()
8 stoviek za kyblik v ktorom si dieta ani nemoze zacakat a zakopkat nozkami? Tak to sa hlasim k lakomcom........
Tamiku flasticky a spol to vsetko dokupis ked bude potreba… aj tak chces asi kojit nie? Mozno akurat dudlik… aby si mohla dat svoj uz nemocnici… nech sa ti prdola nanauci na iny a potom ten tvoj nebude chciet. Ono tazko povedat ci budu mat v nemocnici silikoneove alebo kaucukove ![]()
Tamiku jakého máš hafíka? My máme yorka a už teď se trochu bojím, co bude…
Ne, že by ublížil, spíš má pocit, že musí každého včetně návštěv ulízat k smrti… ![]()
Noggie máme jezevčici, černou, údajně dlouhosrstou (ale je tak napůl
) a trpasličí. Ale spíš je jako králičí, prostě prcek.
Je ve fotogalerii, vozí se tam na kočárku
.
Ona vždycky na všechno hrozně žárlí, tak uvidíme, jak se s holčičkou skamarádí!