Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
15.7.06 18:22

Noggie jsem na tom podobně :cry: Mě zase řekl, že pro něj nejsem eroticky přitažlivá s tím břichem a jak jsem celkově tlustá! :twisted: A nepomáhá ani to, že sex uvolňuje porodní cesty a že MÁM děsnou chuť. Sakra, fakt mě štve! Kdybych nebyla opravdu tak tlustá, tak jsem si našla nějakého milence, jenže to je právě to, teď bych mu musela tak zaplatit, aby se mnou nějaký šel :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
15.7.06 18:24

Woodoo - tož to bych mu musela vrazit zleva zprava 8O , tomu říkám podpora :? .

Noggie - jako maminku, jo? Ten můj na mě břicho nebřicho furt vidí jenom tu moji prdel :roll: , jak se někde vydupím, třeba u nádobí, už ho tam mám nalepeného :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
15.7.06 18:29

Lentil to bych brala :oops:
Ach jo… :oops: už abych zas byla normální a vlezla se do nějaké saténové košilky - to se pak dějou věci… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
15.7.06 18:41

Noggie - taková představa mě úplně děsí, že bych musela někoho svádět (co to, prosím, je - ta saténová košilka … na to já nehraju ani normálně a momentálně leda froté superbombarďáky :oops: ). Jak může někoho rajcovat takový břichoun fakt nechápu a navíc přísahám, že hnusnější část těla než je zadek už nemám, ale díkybohu za to :wink: .
Najdi mu nějakou příručku o prospěšnosti sexu v těhotenství :wink: (ten náš prcek u toho ani nedutá - mele se před a taky po, ale jak je „akce“ tak se ani nehne … asi dává pozor 8O … bude učenlivý po mamince :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
15.7.06 18:57

Lentilko jak pravila kněžna v Babičce vulgaris: „Šťastná to žena…“

A teď z jiného soudku
Popíšu vám včerejší story: Bydlíme v rodinném domě s tchyní, manželovým bráchou a jeho přítelkyní - on je o rok ona o 6 let mladší než já, ale důležití jsou jak sviňa :lol: Jí přijel na návštěvu její otec se současnou babou a jejím asi 7-8 letým synem Jeníkem a vnukem Filípkem 4-5 let. Kluci si hráli i s Kulíškem venku, jezdili na kolech, dělali blbiny a tak. Pak ale Jeník potřeboval na záchod, Kulda ho zavedl k nám nahoru, i když dole je taky záchod a zvenku je to blíž tam. Ten se vykadil, ale nespláchl, přišla jsem na to, když už jsem cítila smrádek vedle do pokoje, šla jsem teda spláchnout, a pak jsem Jeníkovi řekla, že zapomněl spláchnout. Řekla bych normální situace. No ale ne tady. Když odjeli, přiletěla, a to fakt nepřeháním, ta švagrova kráva i s ním za zadkem a řvala po mně, že si nepřeje abych urážela její návštěvu a co si prej vymýšlím že nespláchl a jak jsem se ztrapnila a že dokud mi ten barák nepatří tak co si vůbec myslím. Že každá normální ženská by šla a spláchla to a neříkala to, do toho se přidal i švagr a ječel po mně, že je může urazit akorát inteligent ne já atp. No prostě story. Kulíšek byl zrovna ve vedlejším pokoji a potom mi říkal, že jsou úplně praštění a že kdyby mě chtěli příště třeba i zbít, tak že on je přetáhne „bojovací tyčí“ (dělám aikido - bojový sport - takže on má taky tyč na cvičení a boj jako já) Říkala jsem mu, ať si s tím nedělá hlavu, že to zvládnu a že nemusí mít strach, že by mě chtěli zbít. Měla jsem z nich spíš srandu, i když je fakt, že na to aby po mě někdo řval teda zvědavá nejsem. Když jsme to pak večer probírali s Tomem, říkala jsem mu, že je zvláštní, že se do mě vždycky pustí oba dva, jeden po mě řve, druhý mu tojí za zadkem a řve po mě v přestávkách. Tomáš mi říkal, že je to tím, že oni ví, že na mě nestačí, protože si z nich prd dělám, tak na mě jdou vždycky oba 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
15.7.06 19:04

Woodoo zřejmě velmi milí a inteligentní lidé :twisted:
Já bych je asi srazila ze schodů oba najednou a byl by klid… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
15.7.06 19:08

Lentil příručku si sehnal - nějakou rádoby vtipnou knížku od politika Ivana Langera. K mé smůle tam ten blb popisuje, jak „to“ s manželkou nemohl dělat, protože v něm s tím panděrem vzbuzovala otcovské pudy a ne žádnou erotiku… :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted:
Někdy mi připadá, že se proti mě spiknul celý svět :! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
15.7.06 19:22

Woodoo tak to je nářez!!! Taky bych je srazila ze schodů :wink:
My se zase dneska dozvěděli, že skorošvagrové syn na dovolené dostal úpal a tchýně jí řekla něco v tom smyslu, že se o ně nestará, nechala ho běhat venku a proto ho dostal :twisted: Jenže Hanka se asi neumí dost dobře bránit. Když si představím, že tyhle řeči mě asi taky později čekají… To bude konfliktů.
No já jí mimochodem řekla, že je to nesmysl, že těžko na dovolené přiváže kluka někam za nohu a řekne že nikam nesmí, žejo. Koukala překvapeně, že do toho mluvím!

A story? Mám taky jednu legrační… Mojí mamce dneska přivezli novou postel, je to klasická čalouněná dvoupostel dělená v půlce. My máme taky čalouněnou, jen nedělenou, chtěla jsem jí vcelku. Jenže jsme jí po roce reklamovali, ánšto se vprostřed roztrhla látka.
Co myslíte, že nám tchýně řekla. Měli jsme prý koupit takovou, jako má moje máma, protože ta naše se roztrhla v půlce protože jsme na ní moc řádili 8O To bylo něco na mě!!!
Roztrhla se kvůli nekvalitní látce a i kdybysme po ní jezdili buldozerem, tak se tohle nemůže přece stát!!! V tom smyslu jsem jí odpověděla (pravda, trošku zostra :roll: ). Nesnáším podobné připomínky :!
To ještě zkoušela podsouvat příteli kdy a jakou si máme udělat kuchyň - ať si jako koupíme hotovou, nebo od nějaké firmy, nevím. Přítel se domlouval s kamarádem truhlářem a ona furt že teď dělají všichni krásný a tak.
Tak jsem jí uťala, že si kuchyň uděláme podle toho jak David řekne, protože tomu rozumí a navíc je to naše věc. A bylo ticho :lol:
Ale jinak je fajn, jen prostě občas dřív mluví než myslí a já kozoroží hlava hnedka trkám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.7.06 19:28

NOGGIE
já jsem na tom s termínkem skoro stejně :wink: ale prý bude chtít ven dřív,tak uvidíme :wink:

SEX.....co to je :?: :oops:
Manžel by chtěl,prý nejsem tlustá,ale těhotná a to je prý rozdíl… :) Ale mě se trochu příčí,funím jak hroch a ten pohyb k tomu…dá mi zabrat i se otočit :wink: Ale z důvodu vyhánění mimča s tím za chvíli začnu :oops: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
15.7.06 19:28

Chuť na sex, co to je :?: U nás je to opačně, přítel by i jo, ale já nemůžu. Krom toho, že jak jsem už psala mě bolí celý člověk, ani nemám chuť.

Jo a ještě ke tchýni, zapomněla jsem vám napsat, jakými slovy mě přivítala včera asi po třech týdnech co jsme se neviděly: Teda Tami, ty jsi jako koule :! To asi budete mít nějak moc velký dítě :!
Není co dodat ne? Místo aby mě nějak jako že uklidnila, před blížícím se porodem… Ještě že nejsem nějaká citlivka a neberu si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
15.7.06 19:31

Holi jéé, to jsme se pěkně s tím sexováním shodly :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
15.7.06 19:39

Tamiku To potěší to znám. Manželova teta (svobodná, bezdětná, bývalá učitelka věk 72 let) mi volala do nemocnice - za poslední 2 roky mi zavovala poprvé - že ONI se těší na holčičku, tak ne že se JÍ něco stane! (Přitom, když se jí Tom pochlubil, že čekáme miminko, tak se jen ušklíbla a zeptala se ho kde jako chceme bydlet?)

Já mám tak strašně hodnou tchyni, až to je někdy na obtíž. Když jsem byla teďka ten měsíc v nemocnici, rotovala kolem obou Tomášů jak družice, vařila jim na co měli zrovna chuť, Kulich nemusel vůbec nic dělat - žádné uklízení, pomáhání doma nic a navíc mi vystěhovala z koupelny kvítka - protože se tam kvůli nim drží plíseň - kde ji viděla to nevím a vydrhla kachličky, přeskládala čistící prostředky a navíc mi narvala takové ty „dečky“ na podlahu, o kterých jí už 9 let, co tu bydlím říkám, že je tam nechci! Ale teď mi zas třeba donesla buchty - nosíme si je tak nastřídačku, každá totiž pečeme něco jiného. Ona je už prostě taková. Hodná ale trochu střelená :wink: Taky bývalá učitelka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
15.7.06 19:46

Woodoo moje je taky v podstatě hodná. Vnoučatům by dala všechno. Nám teď koupila např. ten kočárek! To zase ne, že by byla zlá. Jen bych jí někdy vystřelila z bot. Což ale zase vím, že každý máme své mouchy. Ona si prostě jen někdy neuvědomí co říká, jede jak kafemlejnek a pak řekne co ostatní mrzí. Věřím, že zle to nemyslí, i když je fakt že občas zapochybuju :? .
A když přijede na návštěvu, nejsem doma ale v práci a vrátím se - umyté nádobí atd. žasnu. Poprvé jsem nevěděla vůbec co se děje! Ale je fakt, že co má dělat. Chlapi třeba pracovali na pokojíku a ona se nudila, ale bohužel vždycky přijede když tu máme bordel :roll: No co se dá dělat. Občas si dělám z přítele srandu, že máme hodně nádobí, jestli nechce pozvat mamku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
15.7.06 19:49

S tím nádobím… kterýsi den mi manžel říkal na návštěvě ve špitále, že mamka vyndala špinavé nádobí z myčky :! a umyla ho dole ručně a čisté mu ho donesla navrch :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
15.7.06 19:54

WOODOO,

no comment k tým dvom - švagrovi a jeho priateľke. Ja by som ju asi pekne zosekala, kozu :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí