Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
L_B
106
16.7.06 19:42

ufff…omlouvam se za tak dlouhy prispevek - jsem si neuvedomila, ze je to tak dlouhe… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.7.06 19:43

Mischiino …a tobe děkuju za pravidelné info, které jsi mi o holkach posílala, tomu se říká poklad:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
16.7.06 19:46

Matulienka vítám tě zpátky po dovče!!! Zítra piš jen samé dobré zprávy! Je fajn, žes na tu zlobivou tchýni zapomněla, kašli na ní!!!

L_B příspěvek vůbec není dlouhý, jen ten seznam… (takhle jak se to napíše pod sebe…) to mi asi nebudou tři tašky stačit :lol:

Nic, chvíli vás opustím, jdem si s malou hodit vanu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
16.7.06 20:02

tamik: no uvidim, az se to budu pokouset sbalit - uz se vidim, jak postupne budu ubirat veci, aby toho nebylo tak moc… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
16.7.06 20:03

L_B: s tou Rexonou na sestinedeli nevim nevim. Nam rikali, ze na novopecene maminky nepatri zadne parfemy apod., pac miminko pozna maminu po čuchu a mohlo by ho to mást. :?: Cimz nechci tvrdit, ze bychom mely pachnout na sto honu… :wink:

Cecetka : Prosim Te, mate tu Tefal chuvicku s dispejem nebo bez?

Jinak jupiii, v utery nastupuju na MD, to bude veget :D :D :D Konecne zacnu shopping 8)

Prima vecer vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
16.7.06 20:07

Matulienko nazdárek po dovolené!

Dneska jsem děsně šikovná, vyprala jsem 3 pračky, převlíkla nám postýlky, vysála, vytřela, uvařila obídek, obrala rybíz, vyžehlila a před chvilkou jsme i dovečeřeli takže teď mám zase chvilku. Jo dala jsem si chlebík s máslem a tvarůžkama - dřív jsem je teda moc nemusela, ale teď… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.7.06 20:08

Videli ste predpoved???? Tak krasne dni v tieni uz zase skoncili. A to na stredu hlasia tropicke teploty a ja cestujem hodku a pol k lekaroviiiiii… snad to prezijem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
16.7.06 20:09

Ještě jsem i vyprala a znovu pověsila záááclony. Heč! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
16.7.06 20:11

kacatko: videla - ve stredu me cekaji 4 hodiny cesty na moravu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
16.7.06 20:12

woodoo: teeeda - takhle aktivni…
me neco podobneho ceka zitra - prijdou instalovat dvere, takze potom bude velky uklid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.7.06 20:13

Díky za přivítání, už se mi vážně stýskalo:-)
Hm, zdejší teploty mi připadají vcelku fajne:-))) já si užívala ve větších:-))
Woodoo..jsi vážně šikulka, taky se pochlubím, už mám skoro vše vybaleno, malej vysprch. a leží..jupííí, peru druhou pračku. No, asi si dnes už dám pohov a nastoupím na zbytek zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
16.7.06 20:13

káčátko tož s tím počasím jsem to nevěděla, resp. radši jsme se nedívala, abych se nedozvěděla právě o těch vedrech. Já se snad upotím k porodu :cry: :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
16.7.06 20:20

Normálně jsem se asi zcvokla:

Ujíždím posledních 14 dnů na Pribináčkách - ale teda jako dost těžce - klidně bych jich snědla i 5 denně :oops: , kdyby nebyly tak děsně drahé, takhle se „omezuju“ na 1 max. 2 za den, ale i tak :roll: Přitom mi žádné jiné jogurty, tvarohy nebo tak teď vůbec nejedou. Dospěla jsem už tak daleko, že kupuju i takové ty VELKÉ Pribiňáky - není tam 80 ale 125 g a stejně se musím hlídat, abych je nesežrala fšechny naráz :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.7.06 20:24

Jeeee matulienko rybicko..... ahooooj. Si nam tu normalne chybala :-) ale aspon is si pekne uzila bazenkov.

No ked som videla holky ten zoznam… to si mam akoze vazne balit kufre? Ved budem vyzerat ze sa od mojho muza stahujem. Ja co vsetky svoje veci som donedavna zbalila do 5 krabic (aj s knihami a vsetkym) teraz pojdem do porodnice s 5 kuframi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.7.06 20:30

Musim sa vam postazovat a vyfnukat ...... :oops:

Dneska mame vyrocie s mojim muzom a ja sedim doma este stale samaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa… fnuk.
Este stale (teda snad uz) cestuje domov z juznych ciech.....

Zase mu nechcem krivdit, lebo aj on je uz urcite na prasky, kedze nsiel autom sam a musi sa prisposobit, ale fnuk..... mne je uz tak smutno.
Noz je pravda ze sme sa zoznamili okolo 10tej vecer, tak snad nebudem cakat este hodku a pol. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí