Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
16.7.06 20:34

kacatko ..jé, ty jsi miloučká:-)) děkujíííí
A neboj, s manžílečkem to určitě krásně oslavíte a nebudeš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
16.7.06 20:36

Káčátko nefňukej :wink: za chvilku máš mužíčka doma a můžete oslavovat a tulit se spolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.7.06 20:38

matulienko ja viem… to len tie hormony..

JEzisi pozeram teraz na vymenu manzeliek..... ty brdo stvorcata. Tak to je teda pecka. Normalne neviem ci zvladnem jedno.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
16.7.06 20:57

Tak já hodila vanu, bylo to fakt super!!!! Zkusila se zmrzačit oholením… No, začíná se mi to dařit (až se to naučím poslepu, tak už tam uvidím… :lol: )
a teď jsem si namazala lýtko takovým bylinným sajrajtem, ánšto mě pořád bolí po té křeči (už asi třetí nebo čtvrtý den). No, pomáhá mi to, jen jsem na tu nožku toho narvala teď trošku moc a mám jí jak v ledu 8O
Pejsek za mohutného prskání radši utekl…
Za chvíli se ještě podrbu v oku a bude po hehe!

Kacatko neboj, oslava bude super! Za chvíli je manžel doma a budete slavit a slavit a slavit 8)

Woodoo já donedavna na bobíkách (ne na těch pejscích z reklamy :wink: ). Ale taky drsně. A na jogurtech a mléku obecně. Jogurty teď ustupují, mléko převažuje… Snídaně bez minimálně jednoho hrnku už není snídaně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
16.7.06 20:58

MATULIENKO: ahoooooooooooooooooooooooooooooj :D vítám tě z dovči !!! :wink: to je paráda, že jste se měli skvěle. Musíme se v týdnu sejít na frappe a popovídat si :-)

SAARY: opravdu si z těch odhadů nic nedělej :! .. Já byla v pátek na kontrole v nemocnici, ozvy v pořádku. Ostatně jsem to tu detailně celou kontrolu už popisovala. Na závěr mi dělal pan primář utz, a říkal, že miminko není vůbec o dva týdny menší a váhově malý, prostě normální miminko.. Váha odhad kolem 2,60 v 37 tt :-) Takže už to vůbec neřeším, necháme se překvapit kolik bude mít až se vylodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.7.06 21:01

Mischiino… jóó´, frapé je super nápad, jen budu mít malého, což znamená mít tak 5 minut klidu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
16.7.06 21:14

Ahoj Matulienko - už jsi nám tu chyběla… :D :D :D To je dobře že jste se měli krásně a hlavně že jsi v pořádku a 2v1.

Jinak holčiny včera jsem byla s manžou na té svatbě a byla jsem moc ráda, že nebylo takové horko jako minulé dny. Tašku do porodnice jsem měla samozřejmě sebou, ale dneska jsem zjistila, že mi tam ještě něco chybí :? hlava děravá. A konečně mám ten přebalovák,tak už můžu porodit :lol: - teda ne že bych se na to tolik těšila… :roll:

Kačatko pořádně to s manžou oslavte. :D

Saary vůbec bych se velikostí miminka nestresovala, ty měření jsou vážně nepřesný a výhodou je, že se ti kdyžtak bude lépe rodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
16.7.06 21:21

Tak jsem ztrestala další jogurt, jablko, banán a … chvilka napětí… půlku čokolády :oops: Druhou jsem nechala příteli, ale ten had z ráje jsem nebyla výjimečně já :lol:

Já tu výměnu manželek zapla až těsně před koncem, víte někdo, o co šlo? Proč to skončili dřív?

Z těch veder mám celkem strach! Většinou můžu být někde zalezlá, ale v úterý jedu k Dr. a to na jedenáctou! Noooo nebude pařák! Nejdradši bych se zavřela do lednice!

A 4 hodiny někam cestovat jako L_B??? To bych nedala. Stačí mi 15 minut, buď k doktorovi nebo do práce a mám dost!
Vlastně nynější špatné spaní může být docela výhoda pro cesty do práce! Aspoň vyrazím dřív, než bude největší hic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.7.06 21:37

milhausko… no, pokaždý, když mi jen trošku bylo divně, manžel říkal..mamko neblbni, těch pár dní už to vydrž, jak se budeš domlouvat s Maďarama:-))
jen mi lítal hodně pusl a tlak mám pořád nízkej, tak jsem občas trošku divočila, ale fakt jinak fajn. Celý týden modrá obloha bez mráčku, Balaton jako kafičko:-)) Langoše mňamky, každý den, taky krabička malin, meruňky, melouny…no prostě orgie:-))
Jo a byla jsem tam za atrakci, skoro každej na mne koukal, jako na výstavní exemplář, :-) :lol:
Jsem i opálená, i když sluníčku jsem moc nedala, ale ono už jen to chození na něm je síla:-))

Jo a holky, velkej souhlasil, aby se náš chlapeček jmenoval Tadeášek, takže budu mít svoje vytoužené jméno pro syna:-)) Taky mu našel v jednom obchodě overálek s ovečkou na bříšku, kapuckou a na té jsou ouška, jako od ovečky..prostě krása:-))
Tak, to je ale informací, co? Já, aby jste měly co číst:-)) A jdu se ospršit a pokusit se o oholení…hm, to jsem vážně zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
16.7.06 21:48

MATULIENKO : tak hodně zdaru u holení !!! :D Já to ještě tak nejak sama zvládám :D 8O Jinak malýho vezmi sebou, pujdeme někam na zahrádku a dá si zmrzlinku s náma :) MOC 8) ráda ho uvidím Petříčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
16.7.06 21:49

Matulienko, Tamiku holení je fakt zábavné. Poslepu to sice už zvládám celkem dobře, ale spíš si tam nedosáhnu tak jak bych potřebovala :roll: , když už se mi tam podaří dostat, tak jsme zkroucená jak § a pak se mi vrací žaludeční šťávy až kdesi do krku :?

Zrovinka jsem manželovi zašila díry v obou kapsách na riflích a neuhodnete čím si je v pátek v práci zpravil: :! sešívačkou 8O Myslela jsem že mě snad porazí, když jsem to viděla

Pro dnešek páčko - jdu se taky ospršit a napatlat všema těma „srajdama“ na hráz, na prsa, na břicho, na bolavé nohy… děs :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
17.7.06 08:20

Jen na minutku …chci vám koťátka popřát kráááásné ránečko a vůbec celý den.

Mischiino ......připrav si železnou trpělivost,moje zlobítko nezavře pusu:-))
Ale stejně doufám, že i druhej človíček bude taky takovej.
woodooo ,
no, to holení je vážně síla, ještě, že nevidím, jak to tam dole po něm vypadá, ale doktorku zatím nikdy nešlehlo, asi je na podobný divy zvyklá:-))

Tak já mažu do spršky a pak jedeme s cipískem na kontrolu, Petřík prohlásil, že v žádném případě nečeká v čekárně, ale jde se mnou :roll: bude čekat uvnitř u sestřičky, jsem vážně zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.7.06 08:20

Krásné ráno všem!

Matulienko:
Vítej z dovolené!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.7.06 08:31

Ahoj Holciny vsem preji krasne rano a krasny den :D

Ja uz mam toho horka dost…je to priserne,uz se mi z toho nechce nic :! :? a na lepsi pocasi(dest :lol: to zatim nevypada…

Zitra mi dcerka odleta do CR :( tak jdeme odpoledne do kina a do mekace :D at ma radost a vecer vyzebrala,ze muze spat s nama 8O je to potvurka :lol: ale kdo by odolal tem jejim kukadlum :wink:

Matulienko vitam te zpatky.....doufam,ze dovolena byla super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
17.7.06 08:45

Cing ,
byla víc než super:-))
Prostě to, co jsem potřebovala.

Joa holky, už vám sjelo bříško dolů? Mě takhle v pátek začaly sjíždět dolů kalhoty,, až pak jsem si uvědomila, že je pupík dole :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí