Poradna duly
Jana Čurdová
kacatko,
no, já vím, já jsem hrozná kecalka a tak pořád na něco musím reagovat. Já tu pusu holt zavřenou neudržím:-))
Hlavně, že už ti je líp, ale i tak, prosím buď opatrná a poslouchej svoje tělíčko.
Ale jinak si představuju tvého mimiše, jak se zuby nehty drží a nechciiiiii ven.
![]()
Nello v nějaké diskusi to tu jedna vysvětlovala. Tuším, že X znamená, že je čipek uzavřený a 3 znamená, že je 3 cm dlouhý. Y je tuším, že se otevírá a pak ještě jedno písmenko, že je otevřený. Ale nejsem si jistá. Až se tady objeví Mostule, zkus se jí zeptat., Ona vždycky ví, kde to najít.
Holky, prcek zase nacvičuje asi na příští slet sokolů. Ach bože, jsem neohrabaná koule, která se pořád vlní ![]()
Také mi bříško hodně sjelo dolů, tak jsem zvědavá, co mi v pátek v poradně Dr. řekne.
Jo a jak jste tady psaly, že ve 30. týdnu se dělá kontrolní vážení a porodní váha by měla být 2× tak velká. Kde jste to vyčetly? Protože to by pak měl náš prcek max. 3,2 kg, což by bylo super. Ovšem podle velikosti svého pupku to na malé mimi netipuju ![]()
Chi to holenie… tak to ja sa hlasim k tym poslepu… no a raz sme to skusali s priatelom, ze akoze by mi teda pomohol… ale ked som videla tu hrozu v ociach akoze ma tam ma holit a tie pohyby ziletkou, tak som si vravela ze sa to pokusim este nejak zladnut sama. Bol rozkosny…
Matlienko vsetko naj naj naj a splnienie tych najtajnesnich snov..... aj ked ono asi zachvilku bude boj o akykolvek sen
A to my radi ked tu s nami pokecavas… ved sme ti vcera vraveli ze si nam chybala
a ta moja breberka… no vidiet to na sone s tymi natiahnutymi nohami a rukami..... chcela by som to teda vidiet aj zvnutra nielen zvonku
![]()
Saary no vidis… mam radost ze ste ok..... a hlavne uz ziadne stresy… myslim keby to bolo naozaj vazne tak si ta proste niekde nechaju na pozorovanie alebo nieco podobne. Proste budete mat lahsi porod.....
NelloB, Tamiku mně nedávno občanku vážně ukradli a když jsem to nahlásila na policii a šla si pro novou na úřad, tak jsem žádnou pokutu neplatila, prý se platí jen když jí ztratíš…to mi tam vážně řekli, tak já nevím
Čečetko, kdyby ta váha byla podle toho jak píšeš, tak bych taky měla mimčo cca 3,2 kg
No to by mi teda nevadilo ![]()
Verulinko v chytré knížce jsem se dočetla, že bříško sestupuje cca 4 týdny před porodem, protože mimi sklouzne více dolů do pánve. Pokud bříško zůstává nahoře, pak to může znamenat špatnou polohu dítěte nebo skutečnost, že pánev rodičky je tak úzká, že tam hlavička miminka nesklouzne. Měl by to být varovný signál pro porodníka.
Holky, jdu si lehnout. Je to hnus, ale sezení je teď pro mě asi ta nejhorší poloha těla
Jestli mi to bříško co nejdříve neklesne, tak snad budu znát jen polohu ve stoje a v leže ![]()
Čečetko to jsme dvě, taky se mi blbě sedí
Tak ať se ti dobře alespoň leží ![]()
janey však jsme taky ve stejném stádiu těhotenství
Ale abych řekla pravdu, ani ta poloha v leže není nic skvělého. Hlavně, když se mám obrátit z jednoho boku na druhý. Příšerně u toho funím a hekám. Ale to znáte taky
A malý je taky dost tvrdohlavý a dává mi jasně najevo, že na téhle straně teda ležet nebudu ![]()
Na zítřek jsem byla objednaná ke kadeřnici. Při představě asi 2 hodin sezení se mi dělalo zle. Dneska volala, že zítra musí do Ostravy, takže mě přeobjednala až na příští pátek. Tak to se mi u ní bude sedět ještě hůř
Ale pro krásu se musí trpět a přece nebudu rodit s odrostlým melírem, že jo?
A kdo ví, kdy sepoporodu ke kadeřnici dostanu. Jestli se nám narodí závislák na mamince, tak asi hodně dlouho ne ![]()
Ale už vážně jdu a vám přeji dobrou noc. Zítra zase nakouknu ![]()
Jo a prosím, kdo aktualizuje stránečky, tak mám nahoře 12 kg
a jméno pro mimíška je Tadeášek. ![]()
AHOJ,
tak už máme složenou postýlečku v ložnici, vše jsem si načinčala i kolotoč jsme tam dali..
Už aby tam ta naše beruška spinkala s námi ![]()
Jdu si za chvilku lehnout a spát, jsem dneska už KO ![]()
Cecetka - díky za vysvětlení, já z těch zkratek v průkazce nejsem vůbec moudrá.
Janey - co úřad to jiné vysvětlení-pochopení zákona, já jsem tam pracovala a u nás se to dělalo takto.Dobře že jsi nemusela nic platit u nás se muselo dokládat i to nahlášení na policii no prostě pakárna moře papírů, bylo to jako ověření že nelžeš. Máte hodnější úředníky no.
Holky jsem zvědavá jestli to na mě přijde samo nebo půjdu na vyvolání jako prvně, já to asi nepoznám a porodím doma.Sestřenka měla taky první porod vyvolávaný a druhý samovolný tak mi vysvětlila co a jak, jenže jak se znám tak budu myslet že to furt nic není a už bude pozdě.Normálně mi už z toho asi šplouchá na majáček.