Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky všichni, jsem zpátky od dr., všechno jsem přečetla, doobědvám a půjdu si asi dát dvacet! Mám toho za celé dopoledne asi dost.
Byly jsme na monitoru, to bylo srandovní, jak to malé srdíčko tlouklo!!! Vůbec jsem nevěděla, že to pustí takhle nahlas!
No, to byl taky za celý den nejhezčí zážitek.
Já hlupák si lehla na záda, takže asi po deseti minutách mi začlo být zle, polévat pot, točit hlava a tak. Jenže sestra tam nebyla, vedle měli asi někoho na příjmu. Tak jsem tu půlhoďku vydržela, malá se mlela (asi byla taky hotová ze zvuku svého srdíčka
). Pak přišla sestra, ať si sednu, začla se ptát na stejné věci jako první sestra… Tak jsem jí trpělivě odpovídala. Nakonec že mi pošle doktora. Ten se mě ptal, jestli mi může udělat poradnu, nebo jsem s někým domluvená. Tahle otázka mě zarazila, nicméně nic jsem domluveno neměla. Tak že si mám zase lehnout a že mě vyšetří.
Nejsem žádná citlivka, ale málem jsem proskočila stropem!!! Vyšetřil mě tak, že jsem z toho začla špinit
Ještě teď mě pobolívá v podbřišku! Doufám, že při mém štěstí se s ním budu setkávat častěji ![]()
A co mě zmátlo v průkazce - na minulé kontrole CS - 5. Teď jsem v těch jeho klikyhácích vyčetla CS - 2-3
Je to možné???
Jo abych to nepřeháněla, ještě jedna pozitivní zpráva - zítra si jedu pro autosedačku. Je starší ale moc pěkná a zachovalá. Deltim Grillo. Tak aspoň něco.
A pozitivní včerejší - mám hotové ty rychlozavinovačky, až se k tomu dostanu, hodím do galerky. Teda zavinovačka je to vlastně jedna, ale jsou k ní dva povlaky. Jeden má zevnitř flees a druhý ne.
Panoramko ,
ráno nalačno sněz buď švestkový kompot nebo sušené meruňky, je dobré to trošku proložit lněným semínkem, zlepší to peristaltiku střev a bude to snadněji ven.
lentilko.. vůbec se neomlouvej za popis bobkování, myslím, že to známe všechny a nic na tom není:-)) Vzhledem k mé profesi mi nedělá problém u jídla probrat cokoliv pitevního, zvracejícího atd., takže u mne je to normální:-)) chudáci moje rodinka:-))
Tamik ,
no, to Cs je divné, pokud se čípek změkčí, většinou se to zase nevrátí zpátky do původní polohy. Spíš se jeden z nich uťukl, což mne v našem zdravotnictví nepřekvapuje. Každopádně tenhle nešetrný lékař by potřeboval jeden přesně mířený úder do koulí, aby věděl, jak se má chovat. V tomto je hodně problémů, protože ne všichni lékaři se dokáží vcítit do bolesti druhých. Navíc, já tvrdím, že chlap nikdy nemůže vědět, co jsou to menstruační bolesti atd. Nemyslím to vůči nim zle, je i hodně super chlapů gyndařů, ale…
Jinak pokud špiníš, klidně ti může pomalu odcházet i hlenová zátka, tím vyšetřením se to mohlo trošku uspíšit, tak buď opatrná, lež a nic netahat a nezvedat.
Matulienko díky.
Nic netahat… ještě že těch 5 balíků vody jsem naložila ještě před něžným vyšetřením
Přítel mě trefí, až uvidí to plné auto.
No a já se teď uklidňuju tím, že se cpu svařeným salkem, které mi zbylo když jsem onehdá dělala nějakou polevu na buchtu.
Jo a ještě musím napráskat, jak mě rozzlobil pejsek… Na stole byla půlka čokolády Milka když jsem odcházela (já teda blbec myslela, že jsem jí schovala…) no když jsem se vrátila, našla jsem jen obal a alobal…
Hlavně že té příšerce bylo posledních pár dní zle (přisuzovala jsem to vedru) a já jí podstrojovala, dietku, jen kuřecí, hodně zeleninky, pořádně rozmixovat… ![]()
To asi budu moci začít znovu! I když aspoň vím teď na sto %, že žaludek jsem jí zpravila!
Tak mame doma 31.5°C… okna dokoran, sem tam zaveje nejaky vanek..... ale je to sila…
Jdu si dat studenou sprchu…
Jo, jak jsem popisovala tu bolest v kycli, tak ji mivam casteji - nebylo to poprve. Ale poprve to tak straaaaaasne bolelo… ![]()
Tamik ..někoho mi silně připomínáš, až manžel dnes uvidí, co jsem všechno dělala, zatluče mne do země.
![]()
Ale třeba ne, jelikož jsem mu „pře:,–(ila“ žížalky na ryby do nové zeminy a do květináčku, tak třeba to zkousne bez větších komentářů.
Jo a pejsánek si alespoň pochutnal, to víš, tzy seš samá dietka, tak si holka šikovná ulovila ten svůj sladkej kousek dobrůtky:-))
No a na zítra jsem si přiobjednala ještě jedny baňky
ať nemusím stůl a vše kolem chystat další den znovu.
Tak teď valím uklízet další čurbes ![]()
Panoramko - moje ségra má vrozenou vadu kyčlí, chodí už jen o berlích, někdy potřebuje i vozík a já jsem nikdy nechápala, když říkala, že žije v permanentní bolesti
. Teď už nechápu vůbec, protože se mi ty svinské klouby začaly rozlízat (prcek si dělá místo) a někdy bych lezla po zdi. Dobře je mi akorát, když si pohodlně sednu a ty hnáty roztáhnu tak na 120 stupňů minimálně
(prostě vrozená elegance). To tvoje je ještě horší, podle mě uskřinutý nerv
.
Matulienko - jsem nechuťák obecný, ale u vás musí být při obědě taky veselo
.
Lentilko ..no, to u nás je veselo pořád ![]()
Ale sranda musí být, co?
Panoramko na mě zabírá na 100% meloun - nacpu se k prasknutí a do hodiny už to jede… ![]()
Tamiku neudělal ti ten dobrák Hamiltonův hmat?
Abys holka nejela v noci do porodnice… ![]()
Ahoj berušky,
tak jen v rychlosti se hlásím:-))). Využívám posledních týdnů před porodem a trávím týden u mamči. Pak sem pojedeme až s mimískem ![]()
Dnes jsem byla u dr. a prohlásil, že do 14dní bych mohla porodit… upřímně, docela mě vyděsil… už jen 14dní. Je pravda, že poslíčky mám dost šílený, večer jsem jak lazar a to nemluvím o tom, že ty noce jsou děsný!!!
A jak se cítíte vy? Ty vedra jsou děsný, a to jsem četla, že v srpnu má být hůř… až 40st.!!! ![]()
Monalisa24 …jo, tak do 14 dní? Hm, to je vcelku brzo, co?
Taky mi občas zatrne, když na to rození pomyslím ![]()
jaký máš CS?
Ahoj Holky tak dcerka mi uz odletela
je mi moc smutno a uz ted se mi styska
hlavne proto,protoze nikam nechtela(ale povinost je kruta ![]()
Lentilko bat se nemusis(aspon myslim,ze jsi to psala
pracuji na terase a s pracovni rouzkou ![]()
Panoramko u nas je ted okolo 36 stupnu
asi umru a uschnu
ale ve ctvrtek by melo snad prset(doufam ![]()
Cinq - a odkud Tvoje dcerka letela? Nakonec si to u babicky uzije… ![]()
No u vas je silene vedro… Tady by zitra melo byt az 34°C… Asi uru.. ![]()
V:,–(im se, ze mi manzel utece do prace -maji tam klimatizaci… ![]()
Lentilka - asi mas pravdu - muzu mit skripnuty nerv - jeste se mi to nikdy nestalo, takze nedokazu s nicim porovnat…
Chudat Tvoje segra - to musi byt des zit v bolesti.. ![]()
Dneska si koupim svestkovy kompot… aspon tri a budu ho pravidelne jist k snidani… a to by bylo, aby nebylo… ![]()
Prave se mi perou pidiobledky…
Je to super pocit… Uz aby byl mrnous venku… Jeste najit pekne jmeno… ![]()
Cinq , to ti věřím, že je ti smutno, ale je to takto lepší, přeci jen kdyby náhodou.....
Holky já jsem takový vůl, pořád si něco dokazuju a tak celý den makám jako šroubek a hrozně se divím, že je mi blbě
A teď valím vysát, protože to prostě musím mít hotové a pak ještě večeře, asi mne štrejchne už teď.
Mimulik - Hamiltonův hmat je speciální hmat, kterým ti doktor uvolní hlenovou zátku z čípku nebo tak něco
Prý to dosti bolí a většinou se z toho pak rozjede porod (prostě z toho čípku „něco“ odtrhne
)