Poradna duly
Jana Čurdová
Holi ještě nééé ![]()
Za 1) máme ještě trošku času
Za 2) nemáme sbalenou ani tašku - čekáme až po prohlídce a kurzu ve špitálu příští pondělí ![]()
Za 3) kdyby náhodou, tak jak mi radila Matulienka - v případě, že tam toho řeznického doktora potkám, rozkopu mu … (hádejte
)
Ahoj břucháčci!
Dneska jsme si s Kuldou udělali odpočinkový den - nikam nejedeme a budeme hezky doma. Teda budu asi něco uklízet a tak, ale nebudeme v těch vederech courat městem do špitálu na bus pak domů udělat rychle papání a tak ![]()
Fčera jsem byla na tom UTZ - byla jsem zvědavá na malou o kolik vyrostla. Vím sice, že to není moc přesné, ale stejně jsem byla zvědavá - tak prý má rovné 3 kila, tož to jsem zvědavá kolik bude mít doopravdy
Jo a na oběd budu dělat cuketu s brambůrkama ![]()
ppperlo… díkey moc, to víš, slova podpory potěší:-))
jinak holky 3 lidi už mám za sebou, teď každou chvilku dorazí poslední paní a pro dnešek mám hotovo. Ještě zítra dva lidi a pak už na to házím bobana a budu fakt odpočívat
![]()
Holky poraďte mi
Co znamená v průkazce zkratka OP ![]()
To je určo něco ošklivýho…až do minulého týdne jsem tam nic neměla a teď tam mám napsané+........Co je to prosím,prosím ![]()
Holi.. OP jsou ozvy plodu:-)) tedy nic hrozného, jen to, že je PAN DOKTOR SLYŠEL:-)) TO JE TO +
Tak jsem volasla detske doktorce, jestli nas prijme a tak a ona mi sdelila, ze ma od meho terminu dva tydny dovolene
a ze kdyz nebudou problemy, tak mam prijit az pak
takze jsem zvedava, co budu delat, jer tady jen ona a jestli ji nekdo bude zastupovat, tak to bude taky podivne, kdyz mimco jeste ani nebude mit kartu ![]()
Matulienka díky ![]()
Já jen,že do 34 týdne mám tuhle kolonku prázdnou ![]()
Holi ..ony se ozvy hlídají až později, většinou kolem toho 35 týdne:-))
yoursun ..no, to je fakt zvláštní, ale neděs se, kartu mu založí i zastupující lékař.
Tak ta poslední paní nepřišla, tak jsem jí volala a ona mi sdělila, že to nestihne. Hm, taky mohla zavolat sama od sebe. Chtěla přijít až v 17 hod, ale to jsem zdvořile odmítla, v tom největším parnu vážně ne.
Takže mám pro dnes hotovo:-))
NellaB : pliiis, ten rodny list
do porodnice potrebuji jen neprovdane maminky a k tomu potvrzeni z matriky o dohodnutem prijmeni ditete…Ostatnim staci jen oddaci list
Je to tak? Diky.
Maggy.. taky si myslím, že potřebujeme jen oddací list. RL jen neprovdané.
Jak proběhlo předání? Doufám, že se velkej hezky usmíval a culil…to on umí tááák krásně ![]()
Maggy : mas pravdu, ja ho taky neberu, doklady do porodnice mam mit tyhle : obcanku, prukaz ppojistovny, oddaci list, dohodu o jmene ditete a tehotensky prukaz
Holky jsem ostuda,ale hodila jsem zada
a jak jsem si schrupla ![]()
Ted na me ten muj prdola vystrkuje prdelku
tak mu ji hladim,nejak se mu to libi
protoze v te poloze uz je dlouho
asi dostane vychovnou ![]()
Matulienko tak si aspon odpocines ![]()
Odezvy tak to me pobavilo
tady mi dala na bricho,neco jako mikrofon,poslouchala 1 minutu a to bylo vse
a tomu rikali odezvy
![]()
Cinq ,
závidím ti to schrupnutíčko ![]()
Mě ozvy měřila taky jen asi minutu, však to stačí, až v porodnici se monitorují dýl.
Matulienko ted muzu chrupkat jak chci
kdyz tu nikdo pres den neni
mozna to bude naposled…ale vcera jsme mluvili s pritelem,ze nas prdolka ma predpoklady na moooc hodne dite(aspon v tom doufame
pritel byl od narozeni ospalec a spal celou noc,ja taky a dcerka,to byla taky moje lenoska nejvetsi
vlastne si nepamatuju probdele noci s ni
takze nas prdola ma na to geneticke predpoklady
myslis,ze se to dedi
![]()
A to mereni odezvu bylo uz v nemocnici
oni to tu vse flakaji ![]()
Cinq ,
genetika je zvláštní věc, možné to je, předpoklady k tomu máte. Já se už vlastně ani nedivím, že je malej takovej divočák, však má být po kom
Ale mít druhé dítko jen o malilinečko klidnější, nezlobila bych se.