Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
19.7.06 10:27

Holi ještě nééé :!
Za 1) máme ještě trošku času
Za 2) nemáme sbalenou ani tašku - čekáme až po prohlídce a kurzu ve špitálu příští pondělí 8)
Za 3) kdyby náhodou, tak jak mi radila Matulienka - v případě, že tam toho řeznického doktora potkám, rozkopu mu … (hádejte :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
19.7.06 10:54

Ahoj břucháčci!

Dneska jsme si s Kuldou udělali odpočinkový den - nikam nejedeme a budeme hezky doma. Teda budu asi něco uklízet a tak, ale nebudeme v těch vederech courat městem do špitálu na bus pak domů udělat rychle papání a tak :lol:

Fčera jsem byla na tom UTZ - byla jsem zvědavá na malou o kolik vyrostla. Vím sice, že to není moc přesné, ale stejně jsem byla zvědavá - tak prý má rovné 3 kila, tož to jsem zvědavá kolik bude mít doopravdy

Jo a na oběd budu dělat cuketu s brambůrkama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.7.06 10:57

ppperlo… díkey moc, to víš, slova podpory potěší:-))

jinak holky 3 lidi už mám za sebou, teď každou chvilku dorazí poslední paní a pro dnešek mám hotovo. Ještě zítra dva lidi a pak už na to házím bobana a budu fakt odpočívat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.7.06 11:00

Holky poraďte mi :roll: Co znamená v průkazce zkratka OP :?:
To je určo něco ošklivýho…až do minulého týdne jsem tam nic neměla a teď tam mám napsané+........Co je to prosím,prosím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.7.06 11:03

Holi.. OP jsou ozvy plodu:-)) tedy nic hrozného, jen to, že je PAN DOKTOR SLYŠEL:-)) TO JE TO +

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.7.06 11:25

Tak jsem volasla detske doktorce, jestli nas prijme a tak a ona mi sdelila, ze ma od meho terminu dva tydny dovolene :evil: a ze kdyz nebudou problemy, tak mam prijit az pak 8O takze jsem zvedava, co budu delat, jer tady jen ona a jestli ji nekdo bude zastupovat, tak to bude taky podivne, kdyz mimco jeste ani nebude mit kartu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.7.06 11:28

Matulienka díky :-))))))
Já jen,že do 34 týdne mám tuhle kolonku prázdnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.7.06 11:33

Holi ..ony se ozvy hlídají až později, většinou kolem toho 35 týdne:-))

yoursun ..no, to je fakt zvláštní, ale neděs se, kartu mu založí i zastupující lékař.

Tak ta poslední paní nepřišla, tak jsem jí volala a ona mi sdělila, že to nestihne. Hm, taky mohla zavolat sama od sebe. Chtěla přijít až v 17 hod, ale to jsem zdvořile odmítla, v tom největším parnu vážně ne.
Takže mám pro dnes hotovo:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
19.7.06 11:46

NellaB : pliiis, ten rodny list 8O do porodnice potrebuji jen neprovdane maminky a k tomu potvrzeni z matriky o dohodnutem prijmeni ditete…Ostatnim staci jen oddaci list :?: Je to tak? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.7.06 11:48

Maggy.. taky si myslím, že potřebujeme jen oddací list. RL jen neprovdané.
Jak proběhlo předání? Doufám, že se velkej hezky usmíval a culil…to on umí tááák krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.7.06 11:49

Maggy : mas pravdu, ja ho taky neberu, doklady do porodnice mam mit tyhle : obcanku, prukaz ppojistovny, oddaci list, dohodu o jmene ditete a tehotensky prukaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.7.06 12:05

Holky jsem ostuda,ale hodila jsem zada :oops: a jak jsem si schrupla :lol:
Ted na me ten muj prdola vystrkuje prdelku :lol: tak mu ji hladim,nejak se mu to libi 8O protoze v te poloze uz je dlouho :idea: :wink: asi dostane vychovnou :lol:

Matulienko tak si aspon odpocines :wink:

Odezvy tak to me pobavilo :D tady mi dala na bricho,neco jako mikrofon,poslouchala 1 minutu a to bylo vse 8O a tomu rikali odezvy :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.7.06 12:08

Cinq ,
závidím ti to schrupnutíčko :oops:
Mě ozvy měřila taky jen asi minutu, však to stačí, až v porodnici se monitorují dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.7.06 12:16

Matulienko ted muzu chrupkat jak chci :D kdyz tu nikdo pres den neni :D mozna to bude naposled…ale vcera jsme mluvili s pritelem,ze nas prdolka ma predpoklady na moooc hodne dite(aspon v tom doufame :twisted: pritel byl od narozeni ospalec a spal celou noc,ja taky a dcerka,to byla taky moje lenoska nejvetsi :lol: vlastne si nepamatuju probdele noci s ni :wink: takze nas prdola ma na to geneticke predpoklady :D myslis,ze se to dedi :?: :twisted: :idea:
A to mereni odezvu bylo uz v nemocnici :roll: oni to tu vse flakaji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.7.06 12:26

Cinq ,
genetika je zvláštní věc, možné to je, předpoklady k tomu máte. Já se už vlastně ani nedivím, že je malej takovej divočák, však má být po kom :lol: :lol: Ale mít druhé dítko jen o malilinečko klidnější, nezlobila bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí