Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko tak to si me potesila
mame totiz sousedku(bydli naproti v dome,ma miminko(2-3mesice
jestli to bude urvanek jako ten jeji,tak si hodim lano
slysim ho i kdyz mam zavrene okno(jak rve
a spi snad 2 hodiny denne(prehanim,ale on spi opravdu minimalne ![]()
A vlastne vsude ctu,ze druhe mimi je vzdy hodnejsi a klidnejsi nez to prvni(to si po dcerce nedovedu predstavit,protoze ona byla moooc hodna a klidna
tak to prdola bude primo andel ![]()
Cinq ,
no a ty jsi mne teď taky potěšila s info, že druhé býví klidnější, po tom raubířovi, co mám doma bych jednoho kliďase uvítala:-))
Dnes se musím pochválit. Ráno jsem jela (s Verunkou samozřejmě) do Blanska nakoupit si vlnu a v bance, stavili jsme se také nakoupit v Kauflandu. Pak jsme jeli do Lysic - na obecní úřad. Chtěli bychom tam koupit domeček, tak jsme si zjišťovali co a jak.
Pak jsme stihli vyskládat nákup, uvařit - květákové řízečky, brambory, rajčatový salát, manžílkovi jsme naložili utopence a udělala jsem tu meruňkovou marmeládu. Verunka si teď půjde na hodinku hajnout, tak jdu natáhnout také nožky nahoru.
Zatím se mějte!
Matulienko vis co mi odpovedel pritel,na to,proc jsou druhe deti hodnejsi
Pry proto,protoze uz je to druhe dite,tak tim padem,jakmile si knourne,tak hnedka nejancime
a neskaceme okolo miminka
tim padem neni rozmazlene
a neknoura kvuli kazde hlouposti
to bylo jeho odborne odduvodneni
Mozna je to pravda(neverim
ale ja si po 7letech prijdu jako prvorodicka ![]()
Holky a co je vlastne s Helli a s EvikP ![]()
Verulinka teda ty jsi sikovna
ja se normalne stydim,takhle se valet doma
Tak nozky nahoru a nic nedelat…sup sup ![]()
koukám Verulinka je dneska akční
šikulka.
Cinq , hm, teorie myslím nepravdivá, záleží prostě na povaze dítka, já byla vytrénovaná z dětské a rozhodně jsem kolem malýho nelítala při každém fňuknutíčku.
A nemáš se zač stydět, však pořád lítáš kolem nového bytu a nadělala jsi se dost a dost.
Matulienka : jojo, vse ok, Velkej se culil jak slunicko…jen to cigárko v ruce bych mu típla…
Verulinka : no jo, holky sikovne, tomu rikam pohodicka…
Yoursun : uf, diky, tak doklady sedi. Jeste mam na seznamu napsane, ze pred odchodem z porodnice je potreba predat jmeno a adresu detskeho lekare.
Matulienko vzdyt jsem mu to rikala,ze to neni pravda
ale on je chlap ![]()
Ahoj spolutěhulky.
Tak se mi právě smazala dlouhá zpráva, ach jo..... teď už nevím, co jsem tam psala.
No, každopádně jsem stále 2v1, i když jsem zahájila vypuzovací akce, manžílek mi nechce pomoct, prý jí přece nezpůsobí otřes mozku!!! Tak jsem včera zkusila 1,5 hodinovou procházku a nic se neudálo
a ani alkohol mi nepomáhá…
Vedra zatím zvládám, přes den nevystrkuju nos a chodím ven až večer, když někam musím přes den, tak jedině autem s klimou… zítra musím na monitor do Podolí, tak to se moc netěším, ale mají tam docela chládek.
Jo a vždycky se divím, jak brzo jste ráno na pc, já dneska spala do 11 s malou přestávkou na čtení knížky, to si fakticky teď užívám.
Tak ještě jsem chtěla určitě na něco reagovat, ale už nevím, vy jste pilné v psaní a já nestíhám ![]()
Maggy .....no, cigarety je náš věčný spor, nic s ním nehne, slibů plno a nic. A to jsem se moc snažila, aby toho nechal, ale s tímto prostě nehnu, ale moc mne to štve, ani nevíš, jak moc
![]()
saary ,
však ono to přijde, neboj:-))
Cinq ,
přesně, je to chlap, líp to nešlo říct
Soráč pánové, ale je to tak
![]()
Holky, já se vám divím, jak pořád nechcete rodit, protože osobně bych šla z fleku - tím spíš, že mě teď čeká ještě tolik vyšetření
. Nevím, jak to máte vy, ale já byla z gynekologie (tam jsem byla včera) poslána k praktikovi (tam dneska), ten mě poslal na odběry (pondělí), odkud půjdu s výsledky k internistovi a na EKG (v úterý). Aby mi to nebylo líto, tak ve středu mám opět poradnu. A aby mi to ještě nebylo líto, tak dneska jsem byla na ozvách v nemocnici (tak jedině z toho jsem měla radost, že jsem slyšela srdíčko a taky škytavku
).
Takže už se těším, jak to v těch vedrech oblítám (jééééva, to je nadsázka, když se ploužím jak nejstarší občanka v kraji
). Pak už bude konec týdne a to mě mamina nutí slavit moje narozeniny s naší rodinou a manžel mě nutí k témuž, ale s jeho rodinou. Tož bych místo toho mnooohem raději rodila
(abych ale nakonec nebyla mezi posledními
- odříkaného chleba největší krajíc, pomóóóóóóć
).
lentilko ..taky bych se porodu nebránila:-)), jenže oni stejně ti cipískové vylezou, až sami budou chtít. ![]()
Ahoj holky,
vedro už je pořádné. Ale pro mě pořád lepší +30 než -10
Hned ráno jsem vyrazila na poštu, pak do zdr. pojišťovny nahlásit, že jsem na mateřské. Ta baba hned, že chce ten papír od Dr. Já ji říkám, že ten jsem odevzdala zaměstnavateli. Tak mě vyrazila s tím, že když nemám doklad, tak mi to nezapíše
Odešla jsem s tím, že se nebudu nijak vzrušovat, zřejmě nevypadám na to, že budu za měsíc rodit. Ale pak mě trklo, že přece nástup na MD mám zapsaný i v těhuprůkazce, tak jsem se tam vrátila s tím, jestli by to stačilo. A ta baba že jo. To mi to nemohla říct hned? To jsem se musela zase štrachat do těch schodů?
Pak jsem zašla nakoupit a řeknu vám, že jsem měla už pocit, že budu rodit
Šíleně mě bolel podbřišek a kříže. Na:,–(ila jsem teda želví rychlost, i když želva proti mě lozí rychlejí ![]()
Na půl čtvrtou jdu na poučení pro maminky co sebou do porodnice apod. a na pět tam mají přijít i tatínci. No to bude zase srandy. I když nejraději bych v tom vedru nikam nešla.
Lentilko myslim,ze vetsina by uz i chtela(jako treba i ja
ale tem prdolam se nechce
a ja ho tak premlouvam…dokonce i jeho tatinek mu porad mluvi do mikrofonu,at uz jde ven a nedela tlaky
Jeho tatinkovi se to rika,kdyz on rodit nebude
![]()
Cecetko tak to ja radeji neco mezi tim…tak kolem 20 stupnu by bylo super ![]()
Cinq ideální léto je slunečno 25 stupňů. Ale jak říkám, vedra snáším dobře, i když teď, jak jsem těhu, se dost potím FUJ ![]()
Jdu se na půl hoďky natáhnout a pak na tu předporodní diskusi ![]()