Poradna duly
Jana Čurdová
zziny píše:Holky, jestli tady některá z vás pije ten maliník, napište jak často a kolik - nechce se mi to nikde vyhledávat. Díky
Zziny, já ten maliník piju 3× denně… ![]()
Holky, ty vedra mě zabijou:-( HRŮZA!!!
Včera jsem si byla pochovat týdenní miminko. Chlapečka… byl tak krásný!!! A maličký! Já už chci takýýýý!!!
Lentilka:
myslím, že ať to dítko bude vypadat jakkoli, horší než ten ufoun to být nemůže
. Byl to opravdu kříženec ufouna, lebkouna a té chobotnice
a k tomu tak příšerně živej sen, ale je fakt, že jako nácvik na porod to bylo dobrý- viděla jsem totiž jak mu ze mě kouká hlava- a jako řeknu ti, fakt zvláštní pocit, nějaký mimi mezi nohama mě už nemůže rozhodit
- no nevím kam ten můj mozek na takový kraviny chodí.
![]()
Cinq: tak to ti vážně závidím, já už asi 8. měsíců netuším, co to je erotickej sen
, ale chuť se naštěstí nevytratila, akorát bych potřepovala při tom po ruce jeřáb nebo tak něco, aby mě jako vždycky natočil to té správné polohy a tak …
![]()
mostule: třeba budem rodit někde na chodbě
, ale může to mít tu výhodu, že nás dřív pustí domů ![]()
Jóóó, toť otázka, kde se pro nás nakonec vezme nějaký to místečko, ono nakonec rodit se dá všude, že jo? ![]()
Tak jsem byla nahlásit mimi u dětské dr., pak v zelenině, v obchodě a v lékárně a teď valím vařit oběd a uklidit mírný čurbes, aby se holky, co přijdou na baně nezděsily
![]()
holky, vy tady zase provokujete s erotikou
Já bohužel tak nějak zapomněla, co to znamená
Ale vypadá, že se začíná blýskat na lepší časy (nejvyšší čas, potřebuju prostaglandiny
) ale momentálně s nám spí neteřinka, takže snad jak se vrátí ségra z porodnice ![]()
zziny, s tím dřívějším propuštěním by to nebylo špatný, protože tam propouštějí až 5.den - kvůli žloutence, protože až 4.den můžou udělat test z patičky…
Zziny chut mam taky
ale problem je,ze jsem lina na sex
a ani nevim jak na to
to bricho mi tam vadi…a pritel by mohl dostat sok,co se to na nej hrne
prece jenom z 50kg gazely se stala 70kg slonice
.........i velryba je proti me twiggy ![]()
Matulienko koukam,ze taky zarizujes hned po ranu
ja jedine rano taky,potom uz ani patu nevytahnu ![]()
Mostule Vsak se pamet vrati
jezdit na kole se taky nezapomina ![]()
Lentilko to víš, že my starší vám mladšímtoděláme naschvál
Ale takydoufám, žejednolůžečkopro mě v porodnici zbyde. A hlavně, aby byl volný porodní sál.Máme vporodnici jen dva, tak snad tam víc jak 2 porody najednou nebudou ![]()
Maliník už mám doma, ale ještě jsem ho nezkoušela. Bez vědomí Dr. jsem si snížila magnésko na polovinu a počítám, že do týdne ho vy:,–(ím úplně. To, comi zbyde (a je toho požehnaně) bych mohla dojíst po porodu. Prý někdy zavinování dělohy dost bolí, tak by magnésko mohlo pomoct. Co myslíte?
Jo a dneska jsem si na hromádku věcí do porodnice přidala další věci a napadlo mě, že budu muset vzít i nějakou mimiosušku pro malého. Když musím mít pro sebe svoji, tak i asi pro něho, že jo? Holky, když se na tu hromadu dívám, tak asi budu muset vytáhnout kufr ![]()
Cinq ..přesně, ráno je to nejlepší, přes den je to riziko nejen pro mne, ale i pro malého, přeci jen dětský organismus to snáší hůř, takto jsme byli hodinu a něco venku, nachodili jsme asi 1,5 km a je to:-))
Jo a holky, opět jedna zábavná věc. Včera, když jsme večer odcházela za tou kamarádkou, tak malej si stoupl na gauč, sepjal ručičky a se slzou v oku volal…maminko prosím nechoď do té porodnice, já nechci mít Maďara
Fakt mne dostal
Byl tak krásnej:-)
No a pak to bylo horší, protože se rozhodl, že samotná jít nemůžu, tatínkovi řekl, že jde se mnou a šel se obout, tak to bylo přemlouvání ![]()
Krásné ráno,
holky v noci se mi zdálo že ze mě něco vyteklo ale jen trošku.No a teď ráno když jsem si chystala snídani zase něco trošku a byla jsem vyčůraná takže cvrnknout jsem si nemohla. Myslíte že by to mohla být plodovka a odtékat po takových troškách?To by bylo asi divné že?
Dneska má být zase vedro tak nevytáhnu čumák z domu, to bych někde asi padla vedrem.
cecetko: myslím, že máme skoro podobnej termín porodu
, to magnesko už bych nejedla, bála bych se, že budu přenášet
O té hromadě věcí, co mám do porodnice ani nemluvím
- asi se na mě budou dívat jako že se tam chci „nastěhovat“ snad na půl roku
, ale říkám si - může mi každej vlezt na záda, co když pak budu něco akutně potřebovat a tak, že. ![]()
cing: jo jo, to bříško mooooc zavazí, nehledě na to, že člověk musí ležet jak prkno
, protože s těma kilčama navíc se už vážně nedá hýbat
![]()
mostule: tak to je špatný, jak je u vás neteřinka, tak to se asi „vyhánění“ konat nebude
![]()
NelloB ..tak plodovka to klidně může být, mě taky nejdřív několik hodin odtékala po troškách, ze začátku jsem si myslela, že neudržím moč ![]()
Až v pověstném globusu to prdlo naplno:-)) po asi 6 hodinách!
zziny a to si říkám, že je dobře, že jeléto, protože si nabalím jen lehounký župánek, kdežto v zimě bych tahala froté, který zabere asi polovinu tašky ![]()
Nello včera PA říkala, kdybysme měly pocit, že plodovka pomalu odtéká, máme si vzít vložku a pak ji zkontrolovat. Pokud není plodovka nějak zakalená, tak ta tekutina je čirá, takže se to s močí splést nedá. A tu vložku vzít sebou do porodnice.
Matulienko presne tak,pro deti je to jeste horsi…a tvuj klucina je vazne super ![]()
Holky tak moje taska do porodnice(ktera jeste neni pripravena
bude jak titanic,protoze,tady si musime vzit vsechno
i obkeceni na 5 dni pro miminko(nedavaji nic
jsou to skrtouni
Takze od rychlozavinovacky(kterou tu neznaji
pres obleceni az po pleny.A to nepocitam,ze pro me musim mit minimalne 2 nocni kosile(ty tu taky nedavaji
atd…to nechci videt ten kufr…budu se citit trapne
![]()
Zziny asi jsem drza,ale lezet jak prkno
ja myslela,ze poloha v tomto stadiu je jenom na konika nebo ze zadu
aspon to je jediny,co ja muzu
![]()
Matulienka - to je mi právě divné že jen troška, v noci jsem si myslela že potřebuju čůrat a taky jsem byla, ale teď ráno jsem byla právě vyčůraná a kdyby to byla moč tak je to nažloutlé, ale to bylo čiré.No tak budu čekat a uvidím no.A jsem nervózní fakt.
Holky, to jsou ale starosti. Ale už nás to pomalu postupně čeká.
Cinq no u nás se sice oblečení pro mimi dává, ale plínky už taky ne. A pro maminy nic, jen se půjčují košile, pokud je jich dostatek (pokud je hodně rodiček, tak je jich málo). Všechno dostaneme jen na porodním sále, po porodu už z vlastních zásob. Proto butu mít tu tašku tak napěchovanou.
Cecetko tak kdyz jsem byla pred 7 lety v nemocnici rodit,tak jsem mela jednu malou sportovni tasticku
vsechno se dostavalo v nemocnici…to jsou zmeny ![]()