Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
20.7.06 12:16

matulienka : myslel koncem pristiho tydne…, to mam termin :roll: je tam napsano, ze udelat kompletni laborator a jeste asi i dalsi kompletni vysetreni, to urcite kvuli tomu tlaku, ktery jsem mela na zacatku, pritom dneska 130/80, otoky ne a moc taky v poradku, me stvou, ja nikam nechci :cry: uz jsem manzovi psala, ze budem sexovat do zemdleni :wink: :D , jinak se nijak nesetrim, porad neco delam a pritom efekt zadny 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.7.06 12:22

Ahoj holky,

Milhauska má pravdu, chvíli se člověk nepodívá a přibyde spousta stránek :)
Jak to tak pročítám, tak spousta z vás to má už za takovou chviličku.Docela závidím, já mám pocit, že neporodím nikdy.Začínám se cítit líp a líp.
Nello je úplně klidně možné, že to plodovka být může,ale nemusí.Mě se stalo něco podobného při Alžbětce, v noci ze mě vytékalo cosi čirého, musela jsem dokonce měnit vložky a hned ráno na kontrole, když to dr zkontroloval, tak mi řekl, že to plodovka není.Připadala jsem si jako blb.Za dva dny na to vyteklo něčeho trošku víc, stejné zbarvení, bez zápachu a zase to vytékalo a vytékalo a já samozřejmě nikam nešla :roll: ,abych nevypadala jako hysterka, nic mě nebolelo, tak jsem to neřešila jen měnila vložky.Do porodnice na kontrolu jsem jela bez tašky, třičtvrtě hoďky tramvají jen z donucení kamarádky asi po 12 hodinách a tam jsem dostala celkem vynadáno :roll: Plodovka to byla.Taky mám strach,že to nepoznám. tak se raději fakt hlídej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
20.7.06 12:34

Tak já pomalu vyrazím k tomu holiči.
Když si představím to rozpálené auto 8O ! No ale pěšky by to bylo podstatně horší!
Dlabanec si dám až se vrátím, jelikož stejně ještě nemám moc hlad.
A pak začnu asi přemýšlet, co do té óóóbr tašky nandám, sice v pondělí dostanu určitě seznam, ale náhoda je blbec :D (a štěstí přeje připraveným :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
20.7.06 12:37

Tak čekám co se bude dít a kromě tvrdnutí břicha nic zá:,–(ního.

Mostule - tak to jsme na tom stejně, já měla první porod vyvolávaný tak teď nevím co a jak že. Jsem včera říkala doma že si budu myslet že to pořád nic není a nakonec z toho porodím doma.

Cinq - tak u nás je to samé, já něco zakážu a Tomášek jde za přítelem a je všechno povoleno, prostě drží při sobě.To je pak výchova, to potom ještě přítel domlouvá mě že jsem moc přísná a nemá rád když mu dávám nějaké tresty.S tím umýváním pindíka je to úplně jednoduché, musíš mu to umýt pod kulkama a hlavně osušit aby se neoprudil, s tím přetahováním předkožky Ti poradí Dr., já jsem přetahovat nemusela Tomča to měl v pořádku Dr. to vždycky akorát překontrolovala a říkala že mu s ním nemusím nic dělat.Švagrová zase přetahovat musela a dostala na to nějakou spešl mastičku aby to mimíska nebolelo.No já zase nebudu vědět co mám dělat s tou pindulou, mi připadá že ty holčičky to tam mají složitější.

Saary - tak se na to vlhko přeptej a pak napiš co Ti řekli.

Yoursun - proč hospitalizace, oni už Ti budou Filípka vyvolávat? Proč by Tě tam jinak chtěli nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.7.06 13:42

Holky hlasim sa po vcerajsej kontrole. Celodenny vylet takze ked som sa konecne o pol deviatej dostala domov moje nohy boli ako balony a mala som toho maximalne dost.

Mala sa nam rano teda pekne na ozvach predviedla. Spala a ani sa nehla… sestricka mi skoro odtrhla brucho ako ju budila a ona sa ani nehla… spinkala si sladkym spankom (po kom asi bude ze?). Samozrejme doktorka ku ktorej som bola objednana na 15,30 ma vzala o 17tej… skoro som uz porodila v cakarni… bolo tam asi 50 stupnov. No a mala na sone napriek tomu ze vzdy vykyvovala vsetkym zase spi a spi a spi. Takze ideme preventovne znova..... ze aby to nebolo nieco patologicke. Takze samozrejme som muzovi plakala cely vece na pleci a ten musel mat pohovor s malou ze mi musi davat vediet ze je ok..... este ze ho poslucha. Strasne malo sa hybe ale sem tam ma kopne tak ju vzdy pochavlim ze dakujem. Mam strach… pred rokom kamaratovi syn v poslednych dnoch tehotenstva presne takto zomrel v brusku… proste neskoro zistili ze sa nehybe a uz sa narodil mrtvy… takze som cely vecer salela.

Inak sme otvoreny na prst… doktorka vravela ze uz sa da simrat hlavicka ale ze rodit teda zatial urcite nebudeme… tak uvidime......

Teraz idem vsetko docitat a ozvem sa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.7.06 14:05

Holky dekujem za radu okolo pindika :D ale stejne si myslim,ze z holkama je to jednodussi…ale to vam reknu az to vyzkousim s tim pindikem :lol: treba zmenim nazor :lol: mozna zacnu trenovat na partnerovi :oops: :twisted: ale to mi neprojde :lol: 8O :lol:

Kacatko urcite to bude v poradku,mala proste nema potrebu se hybat :wink: nevim jestli te to uklidni,ale dcerka byla taky takova,hybala se opravdu minimalne,jedno kopnuti za den mi muselo stacit(a to jsem ji musela premlouvat :)

Holy hodila jsem opet zada :oops: ted kdyz jsem cely den opet sama doma,tak se taaaaak nudim…jelikoz uklizeno je,varit nemusim a ven nepujdu ani kdyby se mel barak zbourat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.7.06 14:10

Cinq dakujem za ukludnenie..... je pravda ze sa teraz snazim ju obcas postuchnut ci sa aspon trosku v sne pohne… a potom som v pohode. Tatik sa stale pyta telefonom co mala a ci spinka alebo sa hlasi. A zase ma byt po kom… obaja sme spavci a lubime si vegetit. Tak stale verim ze to ma mala po nas..... uz sa na nu tesim...... batoztek moj malinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.7.06 14:21

Holky chcete nekdo kocarek?Docela me pobavil :D

http://www.babystyle.cz/…gaboo_by.JPG

Kacatko urcite to bude ok…az se narodi,tak se treba nezastavi,vybere si to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
20.7.06 14:23

kacatko neboj, malá je v pořádku!
Já se taky o naší malou bojím, čím více se to blíží, tím větší mám strach. I když mám vypozorováno, že právě v těch největších vedrech se hýbe nejmíň, nedá mi to a zkouším jí posílat dobroty, při kterých mám vypozorováno, že něco předvádí :lol: (takže se teď cpu polárkáčem, pak tu mám nachystanou broskev a nektarinku… doufám, že dá vědět, jinak to budu zkoušet tak dlouho, až se po… :lol: )
No a nebo do ní šťouchám.

A nedavno jsem jí svítila baterkou a přítel mi to zakázal 8O Když jsem se ptala proč, tak že prý je to prudké světlo a že jí určitě vadí :roll: Nóóó marně jsem mu vysvětlovala, že sluníčko je proti té naší „bludičce“ mnohem prudší :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.7.06 14:32

kacatko… neboj, nemysli na tokové věci, je to moc těžké, ale zkus na to nemyslit. Však některé děti jsou aktivci a jiné zase vegáčci. prostě máš v bříšenku pohodářku:-))

Cinq ,
kočárek je teda síla :lol: :lol:

Jinak jsem právě dobaňkovala a tak mám hotovo:-))
Už mne jen čekají večer knedlíky a bude to OK.

yoursun ,
on stejně Filípek vyleze, až se mu bude chtít:-)) Ono to může přijít najednou, až budeš překvapená:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
20.7.06 14:38

Cinq - to je teda srandovní kočárek, ale na mimíska bych si ho nekoupila tak Nellince pro panenku.

Tamik - o tom svícení jsem někde četla že miminko na něj reaguje že se za ním otáčí, já jsem to nezkoušela.

Kacatko - malá se teď hýbe už míň, má málo místa, říkal mi Dr. že je to normální teď ke konci. Tak určitě jsi na tom stejně a neboj, já ji taky pošťuchuju a přítel se zlobí že ji mám nechat v klidu a nerušit ji zbytečně.Tomášek ji zase furt přemlouvá ať už vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
20.7.06 14:46

Jak jsem říkala - už je vzhůru - polárkáč nic moc nezabral, ale broskev s nektarinou spolehlivě! Sice kopanečky nijak silné, ale přeci!

NelloB s tím svícením to byla celkem sranda - občas tu baterku i trefila :wink:

Cinq ten kočárek je správně trhlej :! já ale myslela že je fakt pro panenku a ono asi ne, co???

Holky, taky máte tak zvláštní pocity - někdy mám hrozný strach, až půjde malá na svět a jindy si zas říkám, aspoň uvidím, co dělá a nebudu mít strach když spinká v bříšku :roll:
Jak všem říkám, že nemám čas o tom přemýšlet, občas ho trochu najdu a to je teprv HUKOT :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.7.06 14:51

Tamik ..taky mám obzvlášť večer divné strachuplné pocity, ani nevím, z čeho, ale je to hnusný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
20.7.06 14:56

Kacatko - jestli tam bylo takové vedro, jak popisuješ, tak se vůbec nedivím, že se prcek nehýbal. Když si přehřeju bříško, tak se taky nehne ani za nic, to mám vypozorované :wink: .
Když jsem včera byla na ozvách já, tak sebou malý naštěstí parádně mlel (asi bude pěkný netykavka a nenechá na sebe šahat jen tak nějakou sprostou sondu :idea: :lol: ), takže byl záznam v pořádku a mohli jsme zase brzy domů, ale byla tam mamina, která musela zůstat déle právě proto, aby zaznamenali i pohyby, a potom ještě jiná a té řekli - Maminko, záznam není dobrý, běžte se na hodinku projít a pak přijďte na nový (bylo 11 hodin, chápete to, poslat ji procházet se přes poledne 8O , no se mnou by fiklo - však ona taky vypadala, že s ní praští :roll: ). Prostě ne vždycky se to vyšetření povede. A nestraš sebe ani nás :? - ti říkám, že když už jsem takhle daleko, tak budu mít mimíka, až budou všem oči přecházet :idea: :wink: .

Tamiku - ty si nepamatuješ, jaké to je, být počůraná? A to já zase jo - předevčírem jsem se pochčila smíchy :oops: … jinak plodovka mi určitě neodtéká, ale mám po ránu vždycky čirý výtok bez zápachu, ale to by mělo být v těhotenství normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
20.7.06 15:06

Holky, ještě se chci zeptat, psalo se tu o nějakých mini plenkách s dírou na pupík - jsou to Fixies nebo Huggies? Kdo jste je už koupil, kolik? Asi do zač. jen tak třeba jeden balík, další z jiné firmy a zkoušet a zkoušet co? No ale těch fixies je jen 28 ks v balíku (teda těch nejmenších), jestli správně koukám. Já v tom mám pěknej hegeš!
Vždycky něco najdu a pak nevím která bije :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí