Poradna duly
Jana Čurdová
joo, tak já budu teda doufat, že to poznám.. Pokud žbluňkne voda, tak je to jasný, ale jestli budou nejdřív kontrakce a já nebudu vědět, jestli poslíčkuju nebo rodím
No, přimlouvám se za tu vodu ![]()
Tak já jdu pro neteřinku do školky a pak vymýšlet, co vařit (s manželem kuchařem na to nejsem zvyklá, tak snad nebudeme hlady
).
Matulienko jeste otazecka
jak je to stou predkozkou u chlapecku
a jak se maze ten pindik
aby nebyl opruzeny…ja si to nejak nemuzu predstavit.Dekuju ![]()
Cinq četla jsem, že sepředkožka přetahovat u miminek nemá. A pak jsem zase četla, že se má přetahovat opatrně. Tak si vyber
A s mazáním pindíka … no to bude taky maturita. Hlavně prý všechno pořádně osušit.
Ahojky ![]()
MOC GRATULUJI EVIKOVI,Zdeněček je nádhernej!!!! já už chcíí takýý ![]()
Z Prahy východ hlásím 33 stupňů ve stínu!!!Takže se jdu naložit do bazénku,protože mě mé sloní nohy už vůbec neunesou a tam si připadám jako pírko
![]()
Juknu na vás zase večer a nejlépe po té 22 hod ![]()
Tamiku od jaké firmy je ta sedajda?Myslím,že jsme koupili stejnou,jen jiné barvy… ![]()
Nazdar břucháčci!
Koukám jak jste se zasejc rozvykládaly ![]()
Kulíšek je dnes už od půl 4 vzhůru
Nejdřív přišel, že se mu zdály škaredé sny a nakýbloval se ke mně do postele, ale páč se tam moc rozvaloval poslala jsem ho zpátky do pelíšku. Jenže on si pustil pohádky a o 3/4 na 6 přišel zase za náma a prej DOBRÉ RÁNO MAMI! DOBRÉ RÁNO TATI!
Pak šel Tomovi otevřít bránu když jel do práce a už zůstal venku. Zatím je furt čiloučkej až až - zrovinka dělá nějaký lektvar - spočívá ve smíchání všeho možného s vodou nejen z kuchyně ale i piliny, levanduli, odkvetlé kopretiny, nezralé jablko, jedlá soda - to aby šumělo, a myslí si, že vyčaruje kouzelnickou knhu ![]()
Cecetka prave,kazdy mi radi neco jineho
tak ja nevim…s holkama je to taaaak jednoduche ![]()
Cinq nám zase řekli, že předkožku nepřetahovat tak do půl roku, pak jenom maličko a opatrně. A s tím sušením to je fakt maturita - nesmíš zapomenout osušit to i pod pindíkem (on se vždycky přilepí na pytlík) tak ho musíš zvednout a utřít to dobře i tam. Žalud ani předkožku jsme nijak zvlášť nemazali, max. ten dětský pudr aby to nebylo ve vlhku, ale ne přímo na žalud. To je aspoň moje zkušenost. Co máš z toho já zas nebude hned vědět, jak zarábět s holčičkou ![]()
Ahoj těhulky.
Tak nechápu, jak můžete něco po ránu vyřizovat, já kdybych si nedala na devátou budíka, tak ještě teď spím…hrozně si to užívám, je fakt, že nic nestíhám, ale co, po narození miminka budu kmitat dostatečně, tak proč si to teď neužít…
NellaB - já mám pocit zhruba 3 dny, že cítím vlhkost v kalhotkách, někdy víc někdy míč a taky mám strach, jestli to není plodovka, dneska jdu na monitor, tak se na to zkusím optat.
Mám dost velký strach, že nepoznám, že už rodím, ale doufám, že příroda to má nějak zařízený a poznám to.
cinq ,
no vidíš a já jsem přesvědčená, že s klukama je to jednodušší ![]()
Přetahování…podle rady lékaře, když řekne, tak to budu dělat a je to.
Jinak pinďouch jde očistit úplně krásně, to holky to mají horší, protože třeba hovňousek jim zaleze mezi pyšťoury a je to horší umývání, u kluků všude vidíš, dosáhneš:-))
Opruzenej malej nikdy nebyl, používala jsem po umytí pythiol, ale jen někdy.
Ahojky, tak já byla na nákupu před jedenáctou, asi půl hoďky. No, vrátila jsem se naprosto splavená, vypila už od té doby skoro litr vody a jsem ráda, že sedím doma ![]()
Ale spinkala jsem dneska taky skoro do devíti (po dlouhé době), sice s přestávkama, ale bylo to super!!!
A chtěla jsem si koupit tu „větší“ kojopráskačku a oni je nemají, zboží dorazí tak za tři týdny! Tak to musím v pondělí, až půjdu k dr. koupit v Bn!
Jinak se jdu taky dneska nechat ostříhat - že potřebuju holiče poznám podle toho, že se ráno musím česat ![]()
No a s tou plodovkou… já jak včera ještě trošku ráno špinila, tak to pak přešlo a odpol. jsem taky měla pocit trošku vlhka. Ale teď už je to zase OK, jen mi občas jakože ztvrdne bříško. Chvílema trošku jako tlačí nebo tak, ale nic závažného. Malá se hýbe (včera teda víc - ale ona vždycky, když je takhle horko a není v chládku, tak to s činností nepřehání
), tak snad nic.
No a PA na cvičení taky včera říkala, že to poznáme, až to přijde, tak myslím, že nám nezbývá než věřit!!! Prý: to je jako když se počůráte! Copak si pamatuju, jaký to bylo když jsem se naposled počůrala???
Už to vidím, kdybych se vydala do porodnice - hádejte, kdo by měl službu
mi je to úplně jasný!!!
Holi je to Deltim Grillo.
Mostule moc gratuluju sestřičce k miminku!!! Ať jsou oba zdraví a šťastní!!!
Frčím udělat v kuchyni trošku prostor a možná splácat nějaký dlabanec. I když - vzhledem k tomu, že ještě v 10 jsem snídala, navíc je takový vedro… ani nemám hlad. Možná budu až večeřet a teď to odzeleninuju!
Ahoj
Tak jsem domas z nemocnice, nejdriv normalni kontrola, tlak, ozvy, ultrazvuk, nic se nechysta, delozni klid..... mam pak prijit v utery a pak mi tam napsal na konci tydne hospitalizace
ja nechciiiiiiii
yoursun..... tak naběhni na manžu, sexíkujte, umej okna, procházky a ono to třeba přijde samo:-))
Koncem týdne? Vždyť on už je přeci konec týdne, neboj, to bude dobrý.
Proč koncem týdne, chce to vyvolávat?
Ahoj holčiny.
Vy jste teda spisovatelky. Tady má člověk chvíli potíže s připojením a pak abych dočítala romány ![]()
Jinak se hlásím po kontrole v porodnici (dneska poprvé kardiotokografie).
Pan doktor mě netrápil a neprohlížel mě (alespoň mě nebude bolet břuch a nebudu špinit jako minule
). Všechno je jak má být a objednal mě zase za týden, ale naznačil, že už tu kontrolu asi nestihnu
, že se spíš uvidíme dřív ( třeba přijde bouřka
). Je pravda, že by mi ani nevadilo, kdyby se mimísek narodil trošku dřív - první termín mám stejně dneska
! Že bych donutila manžela k uspíšení?
No ještě to promyslím, nějak na sex vážně nemám chuť, připadám si jako slon
!