Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
20.7.06 07:30

polin : ja jdu na devet, budu mit cerne saty s modryma kytkama, kdybys tam nahodou byla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
20.7.06 07:33

Dobré ranko :wink:

yoursun: ať to dobře dopadne :wink:

Holky, jestli tady některá z vás pije ten maliník, napište jak často a kolik - nechce se mi to nikde vyhledávat :oops: . Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
20.7.06 07:38

zziny : dekuju :) , ja ho piju (snazim se pit) dvakrat denne, jenze zacinam pochybovat o ucinku, pac u me delozni aktivita stale minimalni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.7.06 07:56

Krásné ránečko všem.

Já nic moc noc, zlé sny..hádala jsem se s tchánovcema a pak jsem onemocněla a umírala a do toho psala dětem dopisy, jak moc je mám ráda a pletla jim ponožky, aby věděli, že mají maminku pořád u sebe…no děsný. Ještě teď vidím před očima tu fialkovou barvu ponožek s barevnýma vlákýnkama :roll:
Tak se ani nedivím, že se mi v noci rozjela migréna…no asi bude dnes prima den.
Ale nepodléhám depresím a jdu něco dělat. Stejně mám v poledne dvoje baňky, ale ty odříct nemůžu, je t jedna nová paní a švagrová a tyhle lidičky nechci odmítnout, tak uvidíme:-)) zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
20.7.06 08:17

yoursun: to je teda pech, člověk podstupuje všechno možný a voni si ti mimísci stejně vylezou, kdy chcou :D . Ale neboj, však máš ještě čas, asi se mu nechce do toho vedra :D

matulienka: tak jsem si doteď myslela, že depresivní sny mám jen já- nedávno se mně zdálo, jak se mně narodil malej ufounek :roll: 8O - doteď ho živě vidím a měl ručičky a nožičky jak chobotnica :D = byl strašně ošklivej, ale pak jsem naštěstí viděla na UTZ naše mimi a nevypadalo jak podmořský tvor, tak jsem se uklidnila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
20.7.06 08:24

Dobré ránko :lol:
Tak sestra dnes ve 3hod. ráno konečně porodila(v úterý odpoledne jí bolesti nějak polevily a rozjely se zas až včera). Je to docela drobek - 50cm a 3kg (ato měla termín 11.7. a dr. jí to furt chtěli vyvolávat, ale malej věděl, proč chce ještě zůstat :lol: ).
Jo a v pondělí byla v Bohunicích na UTZ a tam jí řekli, že Ondrášek má 3,60kg - takže nějaký stresování, že je miminko moc malý nebo velký hoďte za hlavu :!

Pojištění před chvilkou jsem volala na pojišťovnu (OZP) a tam mi řekli, že zaměstnavatel má povinnost nahlásit, že jdete na mateřskou, ale ne všichni to tak dělají, takže je lepší si to zkontrolovat. Ohledně nahlášení miminka mi řekla, že dítě je automaticky nahlášeno tam, kde matka, ale musí se registrovat. A že některé porodnice mylně uvádí, že to musí být do 8dnů, ale že to není pravda - právě z důvodu delšího vydávání rodného listu.. No, a jakmile obdržím rodný list, tak stačí zavolat a registrovat mimi po telefonu. Takže doporučuju si to zjistit přímo u pojišťovny, je možné, že to bude mít každá jinak :roll:

omlouvám se zase za román :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.7.06 08:26

Dobré ráno!! :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
20.7.06 08:33

Ahoj Verulinko, tenkrát na ty Boskovice ses ptala ty, že? Sestra, ač původně jela do Vrchlabí (když porod ustal, tak se museli z mnoha důvodů vrátit, takže to byl jen takový výlet.. :lol: )porodila právě v Boskovicích. Sice jsem toho zatím moc nestihla vyzvědět, ale švára říkal, že tam byli moc spokojení.. Oni sice původně chtěli do Bohunic, ale tam měli plno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
20.7.06 08:37

mostule: taky půjdu rodit do Boskovic, tak napiš všechno co se dozvíš :wink: . Byli jsme tam sice na předporodním kurzu, ale ono teorie je jedna věc a praxe druhá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
20.7.06 08:41

zziny , taky jsme tam byli na kurzu a moc se nám jejich přístup líbil a podle toho, co zatím vím, tak to nebyla jen „maska“ ale opravdu se chovají velice mile, než s tebou začnou něco provádět, tak všechno vysvětli a zeptají se, jestli to tak opravdu chceš.. Ale určitě zjistím víc (taky jak to chodí na šestinedělí) a všechno podrobně vylíčím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.7.06 08:44

Mostule:
Ptala jsem se já. Mezitím jsem se zaregistrovala na Obilňák, protože jsem tam rodila poprvé. Tak uvidíme. Na první prohlídku jsem do porodnice objednána na 27.7. a to mám první termín dle utz 5.8. Mají tam plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
20.7.06 08:45

mostule: tak to budeš moc hodná :D
Sranda taky je, že po okolí běží drb, že už i ta boskovická porodnice začíná praskat ve švech - nejhorší to bylo prý v dubnu a teď očekávají obrovský příval na srpen :roll: :D - no ani bych se tomu nedivila, jen když jdu zde do obchodu nakoupit, tak potkám během 1/4 hod. asi 8 těhulí. 8O :D Ty chceš jít taky rodit do Boskovic ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
20.7.06 08:56

Verulinko, tak na Obilňáku je to prý ještě horší než v Bohunicích - myslím s tou přeplněností..

Zziny, tak dnešní noc tam rodila jen moje sestra :lol: Ještě počkám, jaký zážitky mi vylíčí ségra, ale docela dost uvažuju, že tam půjdu. No, ale jestli se to tam na srpen rozrodí, tak teda NETUŠÍM, kde nakonec skončím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.7.06 09:02

Dobre ranko vsem a krasny den :D Tak mi slibovali dest dneska a vypada to jenom na hoooodne teply a slunecny den 8O a ja se tak tesila :roll: Ale uz jsem byla i nakoupit(nejlepe po ranu,dokud je venku prijemne :D

Matulienko a Zziny vy mate teda sny 8O to ja mam hodne eroticky :oops: kdybych nebyla ted tak lina,tak vzdy znasilnim pritele po ranu(po tech snech :oops: ale me se nechce moc 8O :lol:

Vecer budem delat kuchynske skrinky,co nam maji dneska privezt :D Tak se tesim…ale jeste nejsou vsechny,nektere prijdou az za 3 tydny :( a to me pritel upozornoval,at na to ani nasaham(pri me aktivite se boji,ze se to pokusim postavit sama :lol:jeste uvidim :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
20.7.06 09:06

Holky,
včera v novinách zase psali, že porodnice praskají ve švech 8O . To je ale pech, zima třeskutá jak prase, člověk se na každém kroku bál, že sebou třískne a potratí, teďka naopak ty hice (včera jsem venku málem vypustila duši a dnešek prý má být horší :o ) a ještě k tomu všude tolik mamin. Přiznejte se, vy silné sedmdesáté ročníky, vy za to můžete, že pro nás z osmdesátých nebudou lůžka (leda přistýlky :? )!

Zziny - nechci tě strašit, ale aby nakonec ten ufounek ze sna nebyl hezčí, než ta fialová žížalka, kterou porodíš ve skutečnosti :wink: .

Já jakožto student nárok na MD nemám, tak jsem dneska obvolala Sociálku kvůli rodičovskému příspěvku (jako obvykle, musela jsem dotazy bombardovat tři čísla :? ), snad ty vyřizovačky dám dokupy :roll: . Hu 8O , a hlavně ještě nemám pediatra. Dneska tam fičííííím :! :! :! .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí