Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
19.7.06 16:27

Matulienko jen odpocivej :wink: a to zehleni je fakt bomba v tomhle vedru…vecer budu pokracovat s druhou pulkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.7.06 16:30

Cinq , kdepak, ta půl hoďka byla pro mne maximum, víc nevydržím :lol:
No a žehlení, měla jsem to taky tak včera, něco odpoledne a pak zbytek večer..taky jsem k tomu vysmahla jedno pivko :roll: ale bodlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.7.06 16:37

Matulienko taky si ted davam neco jako pivo :lol: je to vlastne pivo s limonadou(Panache :wink: To je jediny pivo ktere vypiju :D jinak nic…nejak mi to nikdy nejelo :D

A chyta me nejaka mlsna :oops: nevim co bych sezrala :lol: mela jsem ted merunky,cokoladu,tunaka a porad mam na neco chut :roll: asi prasknu 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.7.06 16:41

cinq ,
i jen mlsej :lol:
Já jdu dnes s kámoškou někam na zahrádku si pokecat a taky si určitě něco smlsnu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.7.06 16:47

Matulienko ja si vzdy reknu,ze dokud jsem tehotna,tak se budu cpat :lol: aspon se mam totiz na co vymluvit :lol:
A dala bych si pizzu :D ale to nehrozi…pritel je jenom na zdrave jidlo(fuuuj) a zkazil mi tim i dcerku :lol: takze jedine prase v rodine jsem ja 8O co porad chce jist pizzu,kebab,mcDonald atd…ale zitra si ji koupim k obedu :lol: kdyz jsem sama doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.7.06 17:07

Cinq ,

tak zítra povinně ordinuju jednu extra pizzu, jasný? Využij nepřítomnosti zdravojedlíků a dopřej si, co hrdlo ráčí:-))
Já naštěstí utáhnu na svoje chutě oba kluky a nemám potíž jít zdravě i nezdravě:-))

Právě jsem si nanečisto sepsala porodní plán, doufám, že mne nebudou mít za blázna:-)) Ještě to musím vypilovat. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.7.06 17:13

Matulienko ja taky nemam problem jist zdrave :lol: ale davam prednost te nezdrave forme :twisted:

Jinak porodni plan nemam a ani ho nepisu(asi by se mi tu vysmali,kdybych s necim takovym prisla :roll: a ani nevim jestli se tu neco takoveho dela :oops: ale kdybych ho psala,tak tam bude jedna veta :arrow: porod bych chtela rychle a bezbolestne a at to oba prezijem protoze mam docela strach z fr.nemocnice 8O oni jsou tu divny :roll: :lol: jestli budu jeste nekdy tehotna,slibuju,ze rodit budu jenom v CR :lol: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.7.06 17:17

Cinq ,
no právě , když to nezdravé je táááák dobré:-)
No, já po zkušenostech z prvního porodu sepsala pár věcí, které bych chtěla doržet. Viz o aplikaci některých léků, nástřihu hráze, dokrmování miminka a tak. Nic zvláštního…třeba ani nebude čas to vytáhnout:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.7.06 17:21

No, jdu se pomalu chystat do spršky a pak za kámoškou. Ještě musím nachystat klukům pár rad, jak to přežít bez mamči :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
19.7.06 17:22

Tak jsme doma z rachoty! Už jsem trošku i pojedla, ale jelikož nikdo nekoupil pečivo, moc toho není :cry:
No ale jelikož jdu od šesti ještě cvičit (dneska tomu ale moc nedám), tak se stavím cestou v krámě a něco pořídím!!!

A ještě se musím trošku nadopovat ovocíčkem!!! Mám hlad jako vlk.
No a taky to bříško mě tlačí, ale už jen občas, ne v kuse. To jsem z toho fakt už jelen! A přítel je pro změnu na fotbale, dneska mají snad zápas nebo co, tak jsem doma sama samička. Teda s pejskem (dneska pro změnu převrhla koš :twisted: )

Taky jsem si vyzvedla poslední těhu tříčtvrťáky, tak doufám, že mi ještě k něčemu budou :lol:

No a mě to nedá a jdu zkusit co všechno jde z té sedačky sundat, nandat a spol. Taky jste tak střelené???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.7.06 17:26

Matulienko to prave nechapu :roll: kdyz je to tak dobre,proc je to nezdrave :?: :roll: :lol: :lol:

A z prvniho porodu si nepamatuju skoro nic :oops: bylo to tak rychle,ze uz jsem to zapomela(teda az na to siti 8O na to nikdy nezapomenu :lol: doufam,ze ted to pujde bez toho :D

Ted jsem dala prat veci na prdolku…zitra muzu opet zehli. Musi se to vubec zehlit????Asi trapna otazka,ze :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.7.06 17:28

Matulienko ja taky vzdy davam instrukce :lol: ale oni me neposloucheji 8O

Tamik ja porad neco zkoumam na kocaru,sedacce atd…pritel uz ze me nemuze(a ja taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.7.06 18:11

Ahoj holky, tak mám zas nemocnýho manžuchu :cry: Od minulého čtvrtka má horečky a dnes dostal antibiotika. Doufám, že mu zaberou, máme před sebou ještě strhávání tapet, štukování a malování pokojíčku pro prdelku :(
No a příští pondělí a úterý jsme měli jít na kurz do porodnice, takže tam asi půjdu sama :cry:
Ale zase máme už hotové to jádro a už se mi podařilo uklidit tak, že je to tu obyvatelné a útulné jako doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.7.06 18:15

Jo a úplně jsem zapomněla, včera jsem byla naposledy u svého gyndr. a chtěla se objednat na poradnu do porodnice do Podolí a objednali mě až na 15.8., což je 13 dní před mým termínem porodu, do té doby asi na ozvičky můžu zapomenout :cry:
Prý jsou porodnice v Praze přeplněné, to jsem zvědavá, kde budu nakonec rodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.7.06 18:36

Janey tak at je brzo manzelovi lepe a muzete dodelat pokojicek :wink:
Jinakz objednani si nic nedelej,ja jdu taky na kontrolu az po mesici do nemocnice a to budu mit jenom 7dni do porodu(teda datum porodu) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí