Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko jen odpocivej
a to zehleni je fakt bomba v tomhle vedru…vecer budu pokracovat s druhou pulkou ![]()
Cinq , kdepak, ta půl hoďka byla pro mne maximum, víc nevydržím ![]()
No a žehlení, měla jsem to taky tak včera, něco odpoledne a pak zbytek večer..taky jsem k tomu vysmahla jedno pivko
ale bodlo ![]()
Matulienko taky si ted davam neco jako pivo
je to vlastne pivo s limonadou(Panache
To je jediny pivo ktere vypiju
jinak nic…nejak mi to nikdy nejelo ![]()
A chyta me nejaka mlsna
nevim co bych sezrala
mela jsem ted merunky,cokoladu,tunaka a porad mam na neco chut
asi prasknu
![]()
cinq ,
i jen mlsej ![]()
Já jdu dnes s kámoškou někam na zahrádku si pokecat a taky si určitě něco smlsnu ![]()
Matulienko ja si vzdy reknu,ze dokud jsem tehotna,tak se budu cpat
aspon se mam totiz na co vymluvit ![]()
A dala bych si pizzu
ale to nehrozi…pritel je jenom na zdrave jidlo(fuuuj) a zkazil mi tim i dcerku
takze jedine prase v rodine jsem ja
co porad chce jist pizzu,kebab,mcDonald atd…ale zitra si ji koupim k obedu
kdyz jsem sama doma ![]()
Cinq ,
tak zítra povinně ordinuju jednu extra pizzu, jasný? Využij nepřítomnosti zdravojedlíků a dopřej si, co hrdlo ráčí:-))
Já naštěstí utáhnu na svoje chutě oba kluky a nemám potíž jít zdravě i nezdravě:-))
Právě jsem si nanečisto sepsala porodní plán, doufám, že mne nebudou mít za blázna:-)) Ještě to musím vypilovat. ![]()
Matulienko ja taky nemam problem jist zdrave
ale davam prednost te nezdrave forme ![]()
Jinak porodni plan nemam a ani ho nepisu(asi by se mi tu vysmali,kdybych s necim takovym prisla
a ani nevim jestli se tu neco takoveho dela
ale kdybych ho psala,tak tam bude jedna veta
porod bych chtela rychle a bezbolestne a at to oba prezijem protoze mam docela strach z fr.nemocnice
oni jsou tu divny
jestli budu jeste nekdy tehotna,slibuju,ze rodit budu jenom v CR
![]()
Cinq ,
no právě , když to nezdravé je táááák dobré:-)
No, já po zkušenostech z prvního porodu sepsala pár věcí, které bych chtěla doržet. Viz o aplikaci některých léků, nástřihu hráze, dokrmování miminka a tak. Nic zvláštního…třeba ani nebude čas to vytáhnout:-))
No, jdu se pomalu chystat do spršky a pak za kámoškou. Ještě musím nachystat klukům pár rad, jak to přežít bez mamči
![]()
Tak jsme doma z rachoty! Už jsem trošku i pojedla, ale jelikož nikdo nekoupil pečivo, moc toho není ![]()
No ale jelikož jdu od šesti ještě cvičit (dneska tomu ale moc nedám), tak se stavím cestou v krámě a něco pořídím!!!
A ještě se musím trošku nadopovat ovocíčkem!!! Mám hlad jako vlk.
No a taky to bříško mě tlačí, ale už jen občas, ne v kuse. To jsem z toho fakt už jelen! A přítel je pro změnu na fotbale, dneska mají snad zápas nebo co, tak jsem doma sama samička. Teda s pejskem (dneska pro změnu převrhla koš
)
Taky jsem si vyzvedla poslední těhu tříčtvrťáky, tak doufám, že mi ještě k něčemu budou ![]()
No a mě to nedá a jdu zkusit co všechno jde z té sedačky sundat, nandat a spol. Taky jste tak střelené???
Matulienko to prave nechapu
kdyz je to tak dobre,proc je to nezdrave
![]()
A z prvniho porodu si nepamatuju skoro nic
bylo to tak rychle,ze uz jsem to zapomela(teda az na to siti
na to nikdy nezapomenu
doufam,ze ted to pujde bez toho ![]()
Ted jsem dala prat veci na prdolku…zitra muzu opet zehli. Musi se to vubec zehlit????Asi trapna otazka,ze ![]()
Matulienko ja taky vzdy davam instrukce
ale oni me neposloucheji ![]()
Tamik ja porad neco zkoumam na kocaru,sedacce atd…pritel uz ze me nemuze(a ja taky ![]()
Ahoj holky, tak mám zas nemocnýho manžuchu
Od minulého čtvrtka má horečky a dnes dostal antibiotika. Doufám, že mu zaberou, máme před sebou ještě strhávání tapet, štukování a malování pokojíčku pro prdelku ![]()
No a příští pondělí a úterý jsme měli jít na kurz do porodnice, takže tam asi půjdu sama ![]()
Ale zase máme už hotové to jádro a už se mi podařilo uklidit tak, že je to tu obyvatelné a útulné jako doma ![]()
Jo a úplně jsem zapomněla, včera jsem byla naposledy u svého gyndr. a chtěla se objednat na poradnu do porodnice do Podolí a objednali mě až na 15.8., což je 13 dní před mým termínem porodu, do té doby asi na ozvičky můžu zapomenout ![]()
Prý jsou porodnice v Praze přeplněné, to jsem zvědavá, kde budu nakonec rodit ![]()
Janey tak at je brzo manzelovi lepe a muzete dodelat pokojicek ![]()
Jinakz objednani si nic nedelej,ja jdu taky na kontrolu az po mesici do nemocnice a to budu mit jenom 7dni do porodu(teda datum porodu) ![]()