Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
19.7.06 18:52

Janey:
Já jsem objednaná na prohlídku do porodnice až na 27.7.2006, termín dle ultrazvuku mám 5.8.2006 a dle menstruace 12.8.2006 - dle toho mám metřík. Také je v Brně přeplněno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
19.7.06 19:06

Tak to já chodím každý týden v pátek na kontrolu do porodnice na ozvy, byla jsem 7.7., 14.7. a ted mám přijít 24.7. a ještě pak určitě kontrola bude :-) Jinak ten den, kdy jsem byla předána do péče porodnice .. (konec června) tak mě taky dělali ozvy.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
19.7.06 19:10

Ahoj,
opet prinasim drobne info. Oba jsou v poradku. Prcek uz neni v inkubatoru. Zacal pomalicku nabirat na vaze. Klesla mu na 1610g, ted ma 1685g.
Evik je na tom uz take o neco lepe. Stehy ma vydane. Otoky pomalicku ustupuji, ale neni to nijak zazracna rychlost.
To by mohlo asi stacit. Jinak kdo ma zajem muze mrknou sem:
http://www.esnips.com/web/mimisek/ ,kdyz budu mit chvilku obcas tam neco nahraju :-) Pokud budou s odkazem nejake problemy tak napiste, zkusim vymyslet jiny zpusob. Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
19.7.06 19:36

EvikP - Zdeněk? to je super, že jsou oba v pořádku. Moc Evika pozdravuj, že se na ní těšíme. Teď už bude jen dobře, my tu na to máme nosy :lol: !!!
Odkaz funguje, Zdeněček je moc krásný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.7.06 19:38

EvikP tak to je dobre,ze se jim tak dari :D hlavne,ze je Evik i s prckem v poradku…urcite je pozdravuj :D hned se jdu mrknout na odkaz :D dekujem za informace :wink:

Tak jsem se mrkla :D je naaaadherny a taaak malicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.7.06 19:45

EvikP - to je super, že už je to lepší a užívá si miminka, je krásný :D

Tak jsem tu odpoledne nebyla a vy jste zase napsaly tolik stránek, ale zvládla jsem to 8)

Venku je pořád přes 30 stupňů, to je horor.

Podolí - holky mně je divné, že tak dlouho čekáte na poradnu, já tam byla neplánovaně (měla jsem chodit až do porodu ke svému gyndr.) v pondělí a hned mi udělali monitory a poradnu a objednali mě zase na čtvrtek na monitor a na pondělí monitor a poradna, byla jsem mile překvapená, protože potom, co tady píšete, tak byli všichni milí a ochotní a všechno šlo jako na drátcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26863
19.7.06 20:09

K té pojišťovně. V dnešní předporodní přípravě nám to PA ještě připomínala, ať to nezapomeneme nahlásit. Mateřskou nám sice bude vyplácet zaměstnavatel, ale pojištění bude platit stát. A pojišťovna si to musí na státu vyžádat. Jinak vznikne dluh + penále a to pak pojišťovna vymáhá na pojistníkovi, protože na státu se dluh vymáhat nedá. A ta baba v pojišťovně se tvářila úplně normálně, žer to jdu nahlásit.

A taky nás upozorňovala, že musíme do 8 dnů ode dne narození přihlásit imi na pojišťovně, jinak můžeme dostat i pokutu. Prý byla na poporodní návštěvě u jedné maminy a jí 14 dní po porodu přišla rozhodnutí o pokutě na 10.000,–Kč od pojišťovny min. vnitra, protože mimi do 8 dnů od narození nepřihlásila 8O Takže mi ani není jasné, jak může matrice trvat třeba 2 týdny, než vydají rodný list. Protože bez rodného listu dítěte ho nemůžeme přihlásit. U nás teda je rodný list nachystaný k vyzvednutí hned další úřední den.

Vidím, že manžel od Evíka nám tu nechal zprávičku a odkaz. EvikP teď psala, že malý Zdenda se má k světu, už není ani v inkubátoru, jen nechce sát, protože má moc malou pusinku. Evik seprý moc dopbře nemá. Má teploty, jizva ji hodně bolí a hnisá :? Všechny moc zdraví a doufá, že ji už na víkend pustí domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
19.7.06 20:12

evikP -to je fajn, že se vám daří lépe, malej je uzasnej, jen at dale krásně přibírá kocourek malej :! :!

saary: já taky neměla vůbec problémy v porodnici s poradnou, psala jsem že si mne tam zvou vždy za týden, akorát ted to bude po 10 dnech… a před porodem to bude asi stejne porad a kdybych byla po termínu tak jeste casteji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
19.7.06 20:13

EVIKU taky jsem koukala na stranky malej je uzasnej :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
19.7.06 20:20

EVIKUP: přeji aby jsi byla brzo ok, a rány se dobře hojily.. Malej Zdenda je krásnej, rozkošnej klučina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.7.06 20:59

EvíkP - moc zdravím a děkujeme Zdenkovi za informace. Malý je rozkošný. Čečetko - tak já o té pojišťovně také slyším poprvé. Byla jsem si tam nedávno vyřizovat průkazku a také se ptala na úhrady pro těhotné, co jako poskytují a paní nic o tom, že bych měla hlásit, že jdu na MD, nepovídala. A mzdová účetní také ne. Švagrová je daňová poradkyně, tak zkusím ještě zjistit u ní. No a s tím přihlášením. Já myslela, že dítě je automaticko přihlášeno na pojišťovnu matky… ale je fakt, že nevím, kdo to hlásí 8O .
Já jdu zítra do porodnice na kontrolní UTZ, jestli jsme porostly, snad ano, na Dopplera a na ozvy. Prosím o držení palečků. Můj dr. se se mnou také už rozloučil, protože od pondělí má dovolenou. Ale zítra ještě bude v porodnici. Takže Yoursun - nějaké znamení ? ? Myslím, že břicho v tomto případě stačit nebude :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
19.7.06 21:11

Mischiino postýlka moc krásná i se zásobníkem na plenky!!!

Cecetka týjo, to je hustý s tou pokutou 8O Až půjdu v pondělí odevzdat ten papír, že jsem na MD, tak se radši rovnou zeptám, jestli mají nějaký papír i na to přihlášení miminka, abych si ho rovnou vzala s sebou!
A ještě vynadám našemu účetnímu, že to tam nenahlásil - vandrák!!! Už vidím, jak zase dělá blbýho (nebo nedělá :roll: někdy váhám :! )

Jinak mě je po cvičení trošku lépe. Bříško pořád občas tlačí, ale cvičení se i přes to vedro dalo a možná je mi líp právě proto, že jsem se protáhla :wink: Sice jsem původně myslela, že se tam ani nedoplazím, ale nakonec to šlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.7.06 21:38

Verulinka, Cinq tak to jsem si říkala, že jsem v tom sama a koukám, že ne, akorát si říkám, že na ty ozvy a monitor půjdu až pozdě před porodem, ale asi to stačí.
Saary já taky byla v Podolí asi v 28-mém týdnu, měla jsem nějaký problémy a vzali mě hned bez objednání, tak teď taky trochu nechápu, proč mě objednali až tak pozdě…no ale hlavně byla dost nepříjemná do telefonu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
19.7.06 21:45

Mischiina : mooc pekna postylka, kapsarek i futralek :D
Prosim Te, nevis nahodou, jak a jestli vubec jezdi v nedeli parniky na Prehrade? A kolik to cca stoji? Dikec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
20.7.06 07:19

AHOJ HOLKY,

dobré ranko všem :-)

MAGGY: mno parníky určitě jezdí tak po hodinách a cenu přesně nevím, ale myslím že určitě tyto informace seženeš na strankách brněnského MHD.. :-) :wink: Jinak děkuji za pochvalu pelíšku a futrálku :P i tobě TAMIK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí