Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
20.7.06 15:12

Len-til-ko zapomněla jsem se zeptat, co tě tak rozesmálo :?:
Fakt jsem se už moc dlouho nepočůrala (ani smíchy :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
20.7.06 15:13

AHOJ holčiny,

tak vás zdravím v tom šíleném pařáku.. :roll: Vy jste toho teda, zase nepsaly od rána.. Já byla ve městě nakupovat dárky k narozninám manželovi a vrátila jsem se před jednou hodinou, a ted jsem doma, mám zatažené zaluzky a mám tu příjemně.. Zase jsem ve městě pokoupila pár kousků pro malou, jsem jak urvaná od řetezu, uz nic kupovat nebudu, prijede mamina moje a ta mi přiveze dalších pár kousků, takže kdoví zda to unosíme :-) :roll:

NELLOB: dneska se mi stalo přesně to co tobě.. Ráno jsem měla na prostěradle, taky flíčky, moč to určitě nebyla, brzo ráno jsem to cítila, že ze me malinko neco teče :roll: A bez slipové vložky už nevylezu ven, na té jsem měla taky malé množství ted odpoledne. Výtok to není, na ten nějak netrpím. Ikdyž je to v těhu běžné :-)

KACATKO: taky se mi malá moc v bříšku nevrtí, když jsem venku v tom vedru, ale ted doma, se mi tam pěkně převrací. A za chvíli si pujdu dát sprsku a to bude převalovaníčko… :-)

YOURSUN: vůbec nechápu, proč tě chtěji hospitalizovat ve špitále, když nemáš žádné velké problémy, Filípek si sám usmyslí kdy bude chtít na svět a ta váha urcite, v:,–(ím boty, nebude tak jak ti ji odhadují.. I já se budu možná naopak divit, že malá bude mit třeba víc, než byl odhad.. :-)

SAARY: ten pocit vlhkých kalhotek mám taky v posledních dnech :¨-)

MOSTULE: gratuluji tvé sestře k miminku.. Mno tady je taky důkaz toho jak jsou klamné odhady na ultrazvuk. vyšetřeních..

MATULIENKO: Zítra jdu ráno do města, jeste pokoupit dárečky, dvoum kámoškám k 25-tinám, tak pokud budeš mít čas, tak můžeme zajít na frappé :wink:

Víc reagovat asi nebudu, nějak jsem toho více nepochytila :-) :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.7.06 15:23

Mischiino ..jo jo, na frapíčko bych zašla, malýmu koupím zmrzku a třeba na minutku i zavře pusu:-))
Tak v kolik chceš vyrazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
20.7.06 15:41

Vidím že máte holky zítra frapíčkový mejdánek, tak si dejte i za mě.

Tamik - prý to svícení napomáhá k přetočení miminka když má špatnou polohu, škoda že nemám baterku, určo bych to vyzkoušela, no my jsme teda domácnost bez baterky.

Matulienka - já mám někdy taky takové divné pocity, jako že se mi malá nikdy nenarodí a tak, ale můžu Tě uklidnit že u Tomáška jsem měla to stejné o té doby co jsem musela s ním ležet v nemocnici.Říkám že budu věřit že mám miminko až bude doma chrupkat v postýlce.

Mischiina - to by byla sranda porodit stejně co?No já už bez slipovky ani ránu, ale nějak mi hodně dolů kleslo břicho, vůbec mě malá nekope do žeber jak Tomča, mám ji fakt dost nízko.U Tomáška jsem se nemohla ani nadechnout jak jsem se bála když še šponoval abych mu něco nezlomila.Jsem ráda že nenakupuju jak šílenec sama,furt mi připadá že mám všeho málo, ale popravdě je toho dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
20.7.06 16:00

NELLI: jojo to by byla sranda, ale už to bylo v pohodě, kdyby nahodou něco.. Mě taky nějak klesá brusek :) Mno necháme se překvapit,ale dávám tomu necelý týden a začne se i u nás v srpnatkach pomalinku rodit :)

MATULIENKO: mno já z domu vyrazím tak mezi 8-9 a pokoupím těm holkám ty dárečky a mohly bychom si dat srazíka třeba tak v 10 místo, by jsme si upřesnily, dle toho kde se budu zhruba pohybovat, ju.. těším se na tvého prdolku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
20.7.06 16:07

Holky, tak já to mám s pohybama naopak. Čím větší vedro, tím větší šrumec v bříšku. A někdy i volám ** AU AU ** A sedět taky dlouho nemůžu, protože v ten moment mě šíleně kope úplně dole … asi ho při sezení tlačím 8O A nejen dole, ale i nahoře pod žebrama. No, je to síla. Už abych se toho vetřelce zbavila :wink: Ale na druhou stranu zas nevím, co mě po porodu čeká. Nemám absolutně žádnou představu, jak se mám správně o miminko pečovat 8O

Tamik plenky newborn mám koupené Pampers a Huggies, ale ještě jsem je nerozbalovala, takže nevím, jestli mají ten výřez. Fixies jsou dost drahé a v akci jsem na ně nikde nenarazila.

Brňačky, tak frappíčkem si právě teď plním bříško. A ještě jsem si na to dalakopec šlehajdy. Teda, co já dneska do toho žaludku všechno posílám 8O :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.7.06 16:10

Čečetko :lol: zrovna si říkámm, že si jdu udělat taky frappíčko, tak si ho dám virtuálně s tebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
20.7.06 16:11

janey super :D kdo se ještě přidá? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
20.7.06 16:11

CECETKO: to je dobře, jen posílej prdolkovi dobrůtky !!! Plenky newborn (2-5kg) Manžel si dělal srandu, co když porodím 5-kilového svalika, ze mi nebudou stačit, a já říká, že to asi urcite nehrozí !!! :-) 8) 8) :D :D :D :D Mám celej balík 44 ks do porodnice, v tasce… A jeste doma celej balík v zásobníčku… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
20.7.06 16:16

Mischiino já taky tak. jeden balík NB Pampers 2-5 kg do porodnice. Pak brácha narazil v obchodě na poslední balík Huggies NB 3-6 kg 48 ks za 139,–Kč … no neber to, tak ten máme nachystaný na doma. A pak mám ještě z Tesca 3-5 kg, tak doufám, že neporodím macka, abych ty plenky vůbec užila. Jenže ty Huggiesky byly koupené neplánovaně jen kvůli té ceně :roll: Já měla porodní váhu normální (3,2 kg), ale manže se narodil jako 4,5 kg dítě 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.7.06 16:18

Holky ja kdyz vas tak ctu,tak se stydim :oops: vy uz mate i pleny nakoupeny 8O a ja nemam jeste ani tu tasku zabalenou :lol: uz vidim,jak to vse budu delat na posledni chvilku :lol: anebo to bude kupovat pritel :lol:

Holky…ja bych ten kocarek koupila z fleku :lol: aspon bych vedela,ze ho nikdo nema a mohla bych ho nechat kdekoliv a nikdo by mi ho neukradl :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
20.7.06 16:18

Jo Mischii , jak jsi psala o těch stěrech z čípku kvůli streptokokovi, tak mě Dr. žádné stěry nebral. Je to zvláštní, že v naší malé zemičce dělá každý Dr. jiná vyšetření. Na ozvičky třeba chodím pravidelně už od 30. týdne, kdežto vy jste začaly až mnohem později a to je ani nemáte tak často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.7.06 16:19

Omlouvam se…ale objevilo se to 2× 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
20.7.06 16:20

Cinq tos mi připomněla … ten kočárek je super :D To by v našem městě hned každý věděl, čípak to je dítě. A myslím, že bych ani nemusela mít strach ho nechat stát venku … takový kočárek by cigáni měli strach ukrást :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.7.06 16:22

Mischiino
tak jo, kolem desáté v naší cukrárně, co ty na to?
Jo, na malýho se těš, teď tu byla paní nová na baňky a byla u vytržení, malej pusu nezavřel, tulil se a kecal a kecal. Když jsem jí řekla, že to je celý den, tak koukala s vyvalenýma očima:-))
Málokdo si to umí představit, ale on je po mě a tak melu s ním:-))

cecetko + janey ,
jdu si ho udělat taky. mám tu i zmrzku, jen mi chybí šlehačka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí