Poradna duly
Jana Čurdová
Cinq ,
já věděla, že se toho zhostíš zoodpovědně. ![]()
No, užijeme, jestli nás malej pustí ke slovu, ale snad na chvilku jo:-))
Pokusím se ho krotit s tím, že pak půjdeme na oběd do toho údolí, kde je milion trampolín, prolézaček a spol a tam se vyřádí.
Jé, ta sprcha byla úžasná, jen kdyby pocit svěžesti vydržel trošku déle ![]()
Tamik - tak já jsem si koupila do porodnice malé balení těch chicco tampónů do podprdy a je jich tam třicet, ale v té porodnici taková spotřeba nebude, to spíš doma bude mazec, než se to upraví podle potřeb mimíska.
Maggi, Lentilka-já jsem také z těch sedmdesátých let! Ale fakt upřímně Vám nechci brzdit místo v porodnici, když tak budu na chodbě ať máte holky pohodlí.Fakt to nebyl úmysl! Ha, ha.
Cinq - tak jsme na tom stejně, přítel také u porodu nebude, bude s Tomáškem čekat na chodbě a až bude po všem tak za mnou přijdou a budou se mnou ty dvě hoďky na sále.Asi bych se sama necítila dobře kdyby to byl moc náročný porod a já jsem tam nějak skučela a přítel se musel na mě dívat, i když prvně jsem ani nemukla.
Cecetka - no to se mi teda nechce tři týdny sedět doma na zadku, já chci chodit ven s kočárkem a rozhodně sedět doma nehodlám.S Tomáškem jsem jezdila všude možně hned od narození a nic se mu nestalo.
Matulienka - jsem ještě pořád 2v1, ale bolí mě pořád v tom podbřišku tak se možná pomalu něco chystá, v pondělí jdu na kontrolu do porodnice tak se přeptám co to ze mě vyteklo.Budou mi dělat UTZ a měřit průtoky a plodovku před porodem tak jsem sama zvědavá.Ale vážně už bych chtěla mít po porodu!!!!!!To asi všechny tady že?
NelloB
tak uvidíme, jestli se rozjedeš:-)))
Každopádně buď opatrná, ju?
Vidíte ty sedm. ročníky
Maggy.. tak já tě pustím, kdybys rodila stejně jako já a dobrovolně zůstanu na chodbu, hm, že bych to zanesla do porodního plánu?
![]()
no a jdeme do té cukrárny, i když mi asi oleze hlava,malej je jak urvanej ze řetězu..opětovně, jako každý den. ![]()
NellaB vis,ze jsi me potesila s tim porodem,ze bude pritel cekat na chodbe.....protoze do tedka jsem si vetsinou prisla jak idiot
kamaradky nechapou,proc ho tam nachci atd…aspon vim,ze nejsem sama ![]()
Jinak taky budu chodit ven
prece kdyz uz mame tak krasny kocar a k tomu jeste krasnejsi miminko,tak nebudem zavrene doma
teda pokud tu bude 36 stupnu ve stinu,tak zustanu dobrovolne doma ![]()
Ted mi volal pritel,ze zitra jdeme do hor
(mame je kousek…a nejsou to uplne hory) pry se osvezim
a mozna vypudime prdolu
to si ale veri
Tak jsem zvedava…
Ahoj holky, dneska je tu krááásně!!!
Teď dokonce začalo krápat!
Já sedím zase v kanclu a dělám záživnou činnost. Šéfová mě zvolila hlavním nástěnkářem
To bude tanec!
A s kočárem - mě rozesmál přítel, ještě než jsme ho koupili - myslel, že kočár není potřeba hned (asi jako že vyjedem třeba v půl roce, nebo tak
)
Cinq - taky se mě každý vyptává jestli půjde přítel k porodu a hrozně se diví jako že ne. Ale je to jenom naše věc, já bych třeba nesnesla kdyby přede mnou prděl a brkal na to jsem strašně háklivá a teď aby mě tam viděl a já se chovala divně nee, jsem dokonce ráda že je takové slabé povahy a nijak zvlášť po tom netouží vidět mě trpět.Pro někoho jsme divné že tam naše chlapy nechcem.Užij si pořádně hora a možná fakt po těch tůrách budeš další na řadě s porodem.
Tomášek je zase u našich na bazéně a včera mi pořád volal jestli už to na mě konečně přišlo, on je takový netrpělivý.
Jedu něco nakoupit na papu, doma nic není a odpoledne v tom vedru se mi nebude chtít vystrčit nos z domu.
Ahoj babulky,
tak konečne som zase na internete. Včera som absolvovala celodenný „výlet“ do Viedne. Otrepali sme v Rakúsku snáď
Sk a to sa mi nezdá, že by som bohviečo kúpila. Ale mám húpacie a vibračné lehátko, tak som spokojná. Strávili sme v shoppingu presne 8 hodín. Ja som mala taký strach, že čo keď to tam na mňa príde, veď predsa len nie som zvyknutá toľko chodiť, priateľ ma stále brzdil, vraj nech sa tak neženiem, že sa niečo stane a budeme mať malú Viedenčanku , inak stále som mala pocit, že mám medzi nohami štupel a ten mi každú chvíľu vypadne a mne to začne tiecť po nohách, tak si viete predstaviť ako som chodila - stále som si kontrolovala stehná, či mi niečo po nich netečie.
Pokúpila som aj vecičky, ale bola som trošku sklamaná, tie úplne malé veci moc pozlacňované neboli, ešte bolo asi skoro, lebo vo februári (únor) boli ceny podstatne lepšie. Ale keď nemôžem odkladať nákupy na august
Ale kúpila som 5 súprav a 5 tričiek s dlhým rukávom, čapičky a jedny tenisky. Dúfam, že na ďalší výpredaj pôjdeme už v trojici ![]()
A dnes robím dukátové buchtičky, už sa teším ako sa napchám - ja ich totiž zbožňujem a priateľ tiež, takže obed za pol hodinku hotový a potom do práce - DPH ma ešte straší a v utorok je termín.
NellaB to je jasný, že je to jen vaše věc! Mě taky rozčilujou dotěrné otázky!
Jak se těšíš na porod apod.
To mi přijde dost slabomyslná otázka, hlavně když je od někoho koho jen tak občas potáš ![]()
Nicméně na to odpovídám po svém. Nezřídka říkám na férovku, že je to fakt blbá otázka.
Včera jsem řekla kadeřnici, když vyzvídala, jestli budem mít kluka nebo holku, že nevim, k čemu jí bude dobré to vědět a že jí to stejně říkat nebudu. Byla celkem vedle ![]()
Oni jsou tam dvě a ta jedna má teda občas „vejšplechty“ ![]()
No a samozrejme ma už dnes ráno vytočil jeden starý blb, vraj kedy to bude, tak hovorím že asi za 4 týždne a on že, jeeeeeeeej a to čakáte trojičky alebo to jedno bude mať 15 kg?
A to sa mi teda nezdá, že by som mala nejaké óbr brucho. Proste blb. A stále počúvam samé: jej, to bude chlapec, už sa nám gúla ten chlapeček a podobné keci. Už nato ani nereagujem
![]()
Ahoj těhulky.
Mimulik - tak to vyhází 1000Sk co hodina nákupu
To není tak zlý, já to umím utrati rychleji… ![]()
Jinak my jsme včera konečně změkčovali čípek
výsledek byl celonoční poslíčci a ráno zase v pohodě, ale já to nevzdám! Prostě jsem se rozhodla, že malou do konce července vypudím ![]()
NellaB, Cinq - určitě je to jenom na vás a partnerech, jestli mají nebo nemají být u porodu.
Matulienka - užij si to u maminky, taky bych jela, ale už by to bylo velké riziko, teď se musím zdržovat v Praze, ach jo.
saary… no, porodnice je i kousek od našich v Boskovicích, tašku beru sebou, tak jedu. Ale popravdě bych malýho nejraději někam odložila auž jen vegetila doma v klidu.
Dnes jsem byla na frapíčku s Mischiinou a asi byla chudáček u vytržení, amlej se po ní pořád sápal.
Ale Mischiino, si představ, jak jsme se rozloučili, tak mě malej chytil za ruku a poslušně cestoval bez jediného napomenutí, řekla bys, že to byl jiný kluk ![]()
Matulienko jestli malý nepředal tu svojí energii děťátku Mischiiny
, ne Mischii, to si dělám legraci!!!
Mimulik to na mě nedavno tchyně - ahoj, ty jsi jako koule!!! Nebo tak nějak. No, už jsem otevírala pusu, že jí odpovím, že narozdíl od ní jsem těhotná, ale pak jsem si to rozmyslela. Prozatím ![]()
Nello jak jsem psalao tom chození ven … nešlo oprocházky, ale o nákupy. A taky ne o miminka, ty můžou ven hned,ale o nás maminy. PA nám to vysvětlovala tak, že pokud bude venku 30 a v supermarketu 20, tak můžeme dostat zánět prsu. A říkala, ať se opravdu hlídáme, že je to ta nejhorší věc, jaká nás může po porodu potkat
Takže prý mimi nakrmit, načančat dokočárku a poslat s tatínkem naprocházku. A my rychle ulehnout a čerpat sílu na další krmení a nevyspání ![]()
U zubaře jsem se nic nedozvěděla. Ale dal mi dodporučení na 2 dětské zubařky, tak tam pak, až budeme mít zoubky, zavolám a snad budou ještě děské pacienty přijímat. Nerada bych zůstala bez zubaře. Ten náš totiž přijímá pacienty až od 15 let.
Mimulik hlavně, že jsi byla spokojená. A to, že ne vždy se všechno sežene, je normální. Jak jsme kupovali výbavičku, byli jsme i několikrát v Polsku a nic nás nezaujalo. A jak jsme už měli nakoupeno, tak tam najednou mají spoustu věcí a za mnohem lepší ceny než u nás. No myslela jsem, že manžela trefí šlak ![]()
Holky, já bych tak spala, kdyby to šlo!!!
Jenže moje vášnivé noci vypadají tak, že když nejsem zrovna na záchodě, skučím, jak mě bolí kyčle, furt se budím a tak.
Někde jsem četla, že v tomto období máme spát co nejvíce to jde, kdykoliv kdy máme chuť. Evidentně nevěděl co píše, protože TO NEJDE!!!
Tamik chodím spát co nejdříve (poku v tom vedru usnu), protože od půlnoci pak pravidelně navštěvuji WC
takže se pak už nevyspím. Po obědě si někdy zdřímnu, ale zrovna dneska se mi nechce ![]()