Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
21.7.06 15:27

Já taky mizím - dopálilo se mi DVD, stavy účtů jsem poslala, takže frčím na koberec!!! Doufám, že mají nějaký krásný dětský!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
21.7.06 15:36

Saary - tak přeju hodně úspěchu při tom dnešním vypuzování.

U nás se taky nějak zatahuje, tak jsem zvědavá co z toho bude, určo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.7.06 15:42

Ohledně vypuzování, já nějak nemůžu tátu znásilnit :roll: No, nevím, stopro je hotovej z těch veder a taky nevím, jestli by si nepřipadal blbě, kdyby to mělo být jen kvůli změkčování:-))
Asi to nechám na přírodě, doufám, že mne nezklame a nebudu přenášet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.7.06 15:47

Mischiino , tak honem odpočívat, když jsi byla tak dlouho v tom vedru.
Jsem ráda, že se ti malej líbil :wink:
Před chvilkou zase promlouval k bříšku, že mu dá pusu a že je to od brášky:-)
Jinak do údolí jsme nejeli, bylo by to o život. Tak na véču táty skočí pro pizzu, jelikož máma odmítla vařit, což se často nestává, ale oni pizzu rádi, tak proč ne, že?

Jo a snakupováním mám holky stejný problém, al edržím se:-)) Dnes jsem koupila čepičku na cestu z porodnice. No a malej si ji v trolejbusu pokoušel na:,–(it na hlavičku a když ji uviděl velkej, hádejte, no, jasně, taktéž si ji rval na hlavu.
A já teď čekám třetí dítě, bych měla mít rizikový příplatek. :lol: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.7.06 15:58

Ahoj kocky.. tak ja sa hlasim po opakovanych ozvach..... malu sa nam podarilopo pol hodke aspon na par lenivych pohybov zobudit, tak sestra vravela ze by to malo byt ok a pojdeme az zase pred poradnou buduci tyzden. Proste sa asi musim zmierit ze mame lenosiatko male..... len aby jej to vydrzalo aj ke sa narodi :lol:
Vcera som na nu uz skusala finty po ktorych sa mi pred par tyzdnami natriasal cely pupok a teda musim povedat ze ani najucinnejsia Coca Cola nemala velky uspech...... akoze trosku kopla nozickou… mama daj uz pokoj a spala si dalej. :roll: maly spinkajko to je

Sme teraz na par dni u svokrovcov, tak ako sa pozeram na tobudem cely pondelok len citat co sa nam tu pekne udialo.

Zatial krasny vikendik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
21.7.06 16:19

Ahoj holky, dopoledne jsem se vydala nakoupit a do poradny. Manžílek hlídal Verunku, šli se koupat do bazénu.
V poradně jsem v čekárně čekala dvě hodiny, mám opět vysoký tlak, otoky :( a Dr. mě ani neprohlídla, prý když jsem tam byla před 2 týdny, že to stačí a i kdyby se něco dělo, že už to teď nevadí.
Ve čtvrtek jdu do porodnice, jsem objednaná na Obilňák, tak uvidím.
První ozvičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.7.06 16:20

Verulinko …téda, neumím si představit, že bych tak dlouho musela někde čekat.
Já čekám nanejvíš pár minut, neštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.7.06 16:39

Ahoj holky,
myslíte, že mě ještě přiberete mezi sebe? Do srpna 2006 chodím sice už nějakou dobu na návštěvu, ale nějak jsem nestíhala se přidat (z práce to pro restrikce nešlo :cry: a když jsem dorazila domů, byla jsem zralá na spadnutí do postele. Termín mám 9.8. a čím dál víc mám pocit, že je potřeba prohodit nějaký to slovo s lidma, co jsou na stejný lodi.
Nejsem sice tak vtipná jako Len-til-kah, ani upovídaná jako Cinq nebo šikovná a pracovitá jako Matulienka.....no ale třeba se něco najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.7.06 16:47

janikak ,
jasně, vítej mezi nás. Kdykoliv jsme tu i pro tebe:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
21.7.06 16:47

Janikak - vítej mezi náma, a copak budeš mít? Chlapečka, holčičku nebo překvapení? Už to máš za pár tak jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.7.06 16:59

Janikak proc ja jsem ta ukecana 8O :?: 8O vzdyt ja ani neceknu,ja jenom pisu :lol: :lol:
a pracovita jako vcelicka jsem taky :D :P :lol:

Verulinko tak to bych asi umrela 8O neumim si to predstavit taky v techto vedrech 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.7.06 17:00

Nello B, vypadá to na holčičku, ale nikdo to nechce potvrdit na 100 %. Buď je tak akční, že žádný doktor nestihne zaregistrovat, co má mezi nožičkama, nebo je sveřepě odmítá dát od sebe…takže všichni tvrdí, že na 90% holčička, ale nikdo to nechce potvrdit na tuty.
Jinak díky za přijetí do party, jsem ráda, že si s váma budu moct povídat. Jo a jsem to já, kdo si s Tebou psal ohledně Quinny kočárku…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.7.06 17:04

Cinq, s tou pracovitostí máš pravdu, já bych netapetovala, nenatírala, nešroubovala kuchyň.....normálně možná jo, ale co jsem těhotná, jsem nějaká línější a línější.....ale taky mám doma kravaťáka, takže pravidelné pečení u žehličky mě taky nemine :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
21.7.06 17:04

Janikak - a už ho máš doma? Určo jo že a jaká je spokojenost?Pohlaví není až tak důležité hlavně aby bylo miminko zdravé.

Verulinka - tak takové čekání znám, to je fakt děs a v tom vedru ještě větší, mě to čeká v pondělí a jestli bude takové vedro jako dnes tak padnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.7.06 17:09

Janikak jakyho Quinnyho jsi si koupila?Ja mam stejny jako NellaB…a kravataka mam taky :roll: ale kosile si zehli sam(obcas mu pomuzu :lol: :lol:

Matulienko tak jak si si odpocinula?Tak vy mate pizzu :?: Ja uz mam na ni chut od stredy a nejak jsem se nedostala si ji koupit nebo objednat pres telefon :lol: i na to jsem lina v tomto horku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí