Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
21.7.06 17:50

NellaB tak to budem dve :D tady u nas jezdi hodne Bebecomfort(Francie se nezapre),Quinny(ale ne ten nas) a nakonec Bugaboo(nevim jestli to pisu dobre) a potom ten zbytek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
21.7.06 17:52

Cinq - tak to se teda máš, že máš něco plastového v šuplíku, tak to já nemám.Představ si když jsem se jen zmínila doma tak přítel na to že už by se mnou nebylo vůbec nic mít to doma, to je co? On mi má těď co povídat, raději spí v obýváku aby neměl chutě, dnes mu řeknu že budeme změkčovat tak pak napíšu jeho reakce, ale myslím že stejně nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.7.06 17:58

NellaB tak si predstav,ze jsem se jednou zminila priteli,ze co ja tu mam tak delat,kdyz on si jezdi na sluzebky a ja bych chtela neco(sex) :oops: a on aktivni,hned jak jsme meli vyroci,tak mi to koupil :D asi se bal,ze pozadam souseda o pomoc :lol: :lol: ale kdyby nekoupil,tak bych si to koupila sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.7.06 17:58

Cinq ,
to bude od páteře.
Zkus masáž krku, jen tak krouživými pohyby od ramen ke krku, dolů k lopatkám.
Taky není špatné to nahřát, kup si vlékárně takové ty gelové polštářky, dají se buď zmrazit a pak to chladí nebo v horké vodě ohřát, což by ti mohlo pomoct.
Jinak kruž hlavou ne obě strany, kývej a tak, ať se ti co nejvíc rozpohybuje krční páteř.

lentilko ,
já se tam raději ani nekoukám :lol: Ale masíruju a tak uvidím, jestli to k něčemu bude.
No právě, opitý nic moc, to jsem si dělala srandu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.7.06 18:00

Nello,
biker je fakt cyklista. A u nás je to už úchylka. Od ledna letošního roku má na kole najeto 6.500 km! Když se byl předloni s klukama dívat na Tour de France, chtěl potom nalepit na auto samolepku s logem Tour de France, která byla asi velikosti 40 cm na 15 cm…to jsem naštěstí uhrála. Když škodovka začala vyrábět sérii Tour de France, docela jsem trnula hrůzou, že jí budeme mít - taková divná žlutá barva v kombinaci s černou a opět logama Tour de France. Naštěstí ji nemáme, tuším, že na to vybavení byla předražená a pak jsme natrefili na jiný autíko, který jsme chtěli víc než škůdku. a na tomhle novým autě máme jenom takovou malou černou samolepku bikera:-) ta docela ujde, ale na korbičce kočárku???
To je jako kdyby Len-til-ce ten její vylepoval na kočárek Beckhama nebo Nedvěda či kterýho:-)
Mischiino, jak už jsem psala, ročník 77, Kladenská náplavka (to jako přistěhovalec) - původně jsem bydlela kousek od Karlštějna, ztloustla jsem o nechutných 14 kg (přes všechny předsevzetí o zdravé výživě vyhrává mléčná čokoláda :oops: ), objem přes břicho rovných 100 cm, nohy oteklý že se nevejdu do bot, jinak žádné velké problémy během těhu jsem naštěstí neměla - teda až na to, že se mi vyrojily křečáky jako houby po dešti :cry:, manžel je fanatickej biker (cyklista), co dál, teď mě nic nenapadá, co by vás mohlo zajímat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
21.7.06 18:00

Cinq - jako sex se to počítá i bez pomůcek, ale když ony ty mrchy na baterky (jsem zaostalec, žádnou nemám :lol: ) neprodukují kýžený hormon :roll:

Nello - to by mě ale štvalo. Asi bych mu řekla, ať si vlastnoručně opatří vzorek a dá mi to v kelímku :twisted: .

Janiko - to ti nevím, kdo tu má vtipného nicka (tuším v Září je Brojler, ale to mi přijde dost drsné 8O ), postupovala jsem jako ty - jméno+malá slovní hříčka+první písmeno (prvního :wink: ) příjmení (správně by to bylo Lenkahk :D ). Nic lepšího mě nenapadlo a teď jsem tu za emulgátorů a přídavných bordelů plná cukrovinka, co bych děcku nedala ani na mučidlech … a s pomlčkama navrch 8O .
PS: Manžel mi tu kytuje okna, chtěl mě vyhnat se slovy, že mi tu bude smrdět, ale to je normální stav :lol: (chudák, já mu dávám do těla :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
21.7.06 18:01

Cinq - tak u nás frčí kočárky Tako, tady na Moravě nemají lidi moc peníze a jezdí hodně do Polska páč to není daleko a docela levně je tam koupí.Dokonce Quinny nenabízí v Olmiku ani nákupní centra, není tu kupní síla.Teď je nově otevřená prodejna v Olomouci od února a mají tam vystaveného Buzze ale prodávají jen na objednávku. Od BéBécomfort jsem měla autosedačku pro Tomáška a fakt byla supr i když ta cena je u nás hodně vysoká, ale co neuděláš pro pohodlí dítěte že.Jinak na jejich kočárky jsem koukala taky ale žádný mě nezaujal tak abych o něm přemýšlela.No a Bugaboo viděl přítel a říkal nikdy i když mi nikdy do ničeho nekecá co si vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
21.7.06 18:02

Holky, jdeme s Verunkou dát vyprat prádlo, posbírat a máme koš na žehlení. Také chci něco upéct - asi tvarohovou bábovku. Zítra jedeme na výlet do aquaparku do Jihlavy, alespoň se Beruš vyřádí.
Od té Dr. jsem byla dnes tak unavená, že jsem na hodinku po obědě usnula.

JANIKAK
Vítej! Já jsem zaregistrovaná na emiminu také chvilku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
21.7.06 18:03

Cinq - jojo, to bude od páteře. Jak radí Matulienka - zkus pomasírovat tím prima udělátkem, co se na změkčení čípku nehodí :idea: :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.7.06 18:03

Matulienko moooc dekuju,zkusim,i kdyz v tomhle pocasi si neumim predstavit jak neco nahrivam a cpu si to na sebe 8O se uvarim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.7.06 18:08

Len-til-kah,
ty máš fakt hlášky, že by jeden porodil dřív. Díky za osvětu s tím tvým nickem, to mě nenapadlo, považovala jsem tě za milovníka cukrovinek. Jenomže z mýho jména se nedá udělat ani ta cukrovinka, natožpak něco jinýho. V práci jsme měli dřív kolegyni z Moravy, a její hlášky byly taky perly. Čím to je? Je fakt, že nám skoro-pražákům stačily na odbourání výzazy „dubka“, „cukle“, a že je to mrtvá liška (tuším, že to používala ve významu že ze sebe dělá mrtvýho brouka)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.7.06 18:10

Lentilko ty mi davas do tela 8O vlastne jsem uplne zapomela,ze k tomu jsou potreba ty jeho deti(spermie :lol: mozna by mi mohl nachystat do zasoby(v mrazaku to mozna vydrzi :lol: a zada si radeji necham namasirovat od pritele,jeste bych si ty ruce vykloubila vic :D

NellaB tady ten BB tak drahy neni jako v CR a je pravda,ze je asi hodne kvalitni,protoze co jsem videla ty starsi verze napriklad,tak to odvozilo minimalne 3 deti a porad vypada moc dobre a ani nevrzne :D

Janikak tak ty jsi z Kladna :?: Tam mam polovinu rodiny(druha je na slovensku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
21.7.06 18:11

Janikak - no tak s tou nálepkou by to byla sranda.No přítel je fanda do značky Mercedes, ale když si kupoval auto tak si vybral VW nebo jak se to píše a já jsem dostala Škodovku, ale v kanceláři má vystavené formule od Mercedesu, obrázky na stěnách, nástěnné hodiny, kalkulačku, dokonce i hodinky ale ty nenosí aby se s něma něco nestalo a taky se na všechno co má třícípou hvězdu nesmí sahat! Jsou ty naše protějšky jako děti.

Lentilkah - nejsi žádný zaostalec, já ho taky nemám.Tak jsme dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.7.06 18:13

Cinq,
já mám zase manžela Slováka a na Kladno jsme se nastěhovali:-)
Sice už tu bydlíme nějaký pátek, ale znám tady dohromady pět a půl člověka.
Jezdíš sem někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.7.06 18:16

Cinq ,no zkus to i bez nahřátí. Kupo si masážní olejíček, třeba skořicový, ten prohřívá sám o sobě a není to tak hrozné, jako polštářky. Ale pozor na alergii, zkus si nejdřív na ruce, jestli nebudeš mít vyrážku.
Dál prohřívá třeba.....zázvor, na ten moc alergie nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí