Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
22.7.06 20:50

Ahoj Eviku to mám radost, že píšeš a že je Zdeněček takový čiperka. Neboj se, brzo ho budeš mít doma, určitě dřív než já :wink: Já si budu muset ještě počkat. Doufám, že tě ty otoky už brzou opustí a budeš skákat jako kamzík za kočárkem :wink: Posílám pohlazení pro tebe i Zdeněčka a ať jste brzo spolu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
22.7.06 20:53

Evíku - jsi moc šikovná a malý je nádherný. Určitě ho budete mít brzo doma a začne takový šrumec, že si na tenhle obtížný začátek ani nevpomenete. :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.7.06 20:55

Eviku - přeju hodně štěstí (vím, že stále dokola), ať už je to jenom lepší a až budeš mít chvilku, určitě napiš, jak se vám se Zdendou daří :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.7.06 21:29

Ahoj Eviku - všechny jsme na tebe moc a moc myslely a jsem ráda, že už jsi jakžtakž v pořádku. Uvidíš, že Zdeněčka pustí brzo za teb ou domů, je to šikulka a rychle všechno dožene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
23.7.06 07:56

Ahojky Eviku tak jsi se konecne ozvala.Musi to byt pravdu strasne kdyz jeste nemuzes mit mico u sebe,ale neboj urcite uz za par dnu bides moct byt s mimcem a pak uz si ho odvezes domu,neboj Evi bude to dobry.
Ty jsi byla na cisaraku?? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.7.06 08:13

Eviku,
přidávám se ke všem gratulacím!! Ať jste oba zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.7.06 08:15

Dobré ráno těhulky,
včera jsem tu celý den nebyla, protože jsme hned ráno jeli do Vodního ráje v Jihlavě. Verunka se pěkně vyřádila. Bylo to opravdu super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
23.7.06 08:30

Dobré ránko :lol:
Eviku , vítej zpátky! Moc gratuluju ke Zdeněčkovi a přeju hodně zdravíčka a ať jste už brzičko spolu :!

Dnes jedem za sestrou do porodnice, jsem strašně zvědavá na malýho, ale najednou se bojím si ho pochovat 8O a přitom jsem od svých 12-ti let schopná se o mimčo vcelku dobře postarat! (mám ještě jednu ségru a ta má děcka 13 a 10let a já jí s nima dost pomáhala)..tak doufám, že mě ten strach opustí při naší malé 8O :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
23.7.06 08:47

nikde nikdo, tak jdu ještě za manžílkem do pelíšku :lol:
Mějte se tu krásně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
23.7.06 10:01

Pekne ranko!

EvikP - tak mam radost, ze jste s malym oba vporadku. Urcite brzy pribere natolik, abyste si ho mohli odnest domu… :wink:

Jinak tady nam teplota v noci konecne klesla pod 30°C (teplota v loznici), tak jsme se dobre vyhajali a hezky nas to obcerstvilo.

Tenhle tyden jsem poprve poradne poslickovala… 8O to ale bolelo… :roll:
Tak jsem si hned pripravila tasku do porodnice - co kdyby, ze? :lol:

Jdu ted vytahnout manzilka z pelisku. Nechala jsem ho spat, protoze vcera tady toho doma tolik udelal, az jsem se stydela… ale ja uz se fakt neohnu… :roll:
Musim priznat, ze mam uzasneho manzela… Sice ma rad, kdyz se o nej staram, ale obcas uvari vybornou veceri, umyje nadobi, koupelnu… Proste je to andel… A asi proto jsem do nej porad po 4 letech zamilovana… :lol:

Zitra mi prijede mamka - na tyden… Tak uz se tesim… konecne mi uvari nejake tradicni ceske jidlo… :lol:

Tak vam preju krasnou nedeli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.7.06 10:43

Dobré ránko :)
EVIKU…moc děkuju za podrobný popis a doufám,že bude vše ok a brzo budete moct být spolu :wink:
O těch sprchách v Krči jsem slyšela i o jídle…snad mě rodina hlady umřít nenechá :wink: Jen co si vzpomenu na něco dalšího písnu Ti SZ,díky :D

Nevím,jak jste na tom se spaním,ale já jsem šla spát v půl 2 a od půl 5 jsem vzhůru :! Pěkně mě bolí poslíci,ale co je horší je jizva po slepáku,asi tam mám nějaké srůsty,takže při každém pohybu vleže trpím :cry: a za dnešek mám čůrací rekord…co 40min :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.7.06 10:45

Dobre rano vsem a krasny den :D dneska se valime do kina :D tak se tesim…popcorn a cola(caloricka bomba opet :roll: :lol:

EvikP taky ti preji vse nej a at jste brzo spolu…Tvuj klucina je vazne uzasny :D video bylo super,je tak malinkaty 8O :D

Panoramko vcera nam tu tak krasne prselo cele dopoledne :lol: venku bylo 26 stupnu 8O ale to vydrzelo jenom dopoledne a odpoledne hop a bylo opet 35 stupnu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.7.06 10:49

Holi ja jsem lezela v Krci taky,sice na gynekologickym,ale ono to je snad stejne :D je pravda,ze jidlo nic moc,ale vsichni byli moc hodny a nesetkala jsem se tam s nekym opravdu spatnym :D ale co se mi tam libilo,ze jsem mohla chodit na prochazky do toho jejich parku.Nemocnici v Krci mam moc rada(aspon muj dojem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
23.7.06 11:18

AHOJ EVIKP: moc držím pěstičky, at se ti jizva hojí dobře a malého mas za chvili u sebe.. Je to krásnej pokládek opravdu roztomilej :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
23.7.06 11:58

EvikP budu se opakovat, ale co! Také přeji hodně zdravíčka a štěstíčka oběma (toho není nikdy dost), neboj, malý už bude jen přibírat a za chvíli se bude těšit ze společných chvil s mamkou a tátou!
Jsme všichni moc rádi, že jste oba v pořádku, na všechno špatné určitě brzo zapomenete a budete se jen radovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí